• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın sarkıklarım..

nurcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
2
0
36
Kırıkkale
selam ben yeniyim daha sitede hoşuma gitti ve bilgiler falan.nese gelelim soruma
ben 20 yaşında bi kızım ve 2sene önce yaklaşık 96 kiloydum boyum 160 düşünün halimi.nese azimle zayıfladım ve şu an 58 kiloyum hedefim 50 kilo olmak ancak ben kilo verdikce vücudumda deri sarkmaları oldu.şişmanken büyük vajina bölgem bile zayıflamadı ve estetik açısından çok hoş olmayan bi vücut çıktı.bunun yanında yırtıklarımda var.benim şimdi kendime nasıl bi tedavi almam lazım.bu arada hemşirelik okuyorum ama ameliyatlar var mı bilmiyorum :) yardımcı olursanız sevinirim

benim doğum sonrası çok fazla çatlağım vardı.bakırköyde bir merkezde önce karnımı sıkılaştırıcı bir cihazla sıkılaştırdılar.birde çatlaklarıma mezoterapi ilaçları yapıldı.şuan dümdüz bir karna sahibim.

benim doğum sonrası çok fazla çatlağım vardı.bakırköyde bir merkezde önce karnımı sıkılaştırıcı bir cihazla sıkılaştırdılar.birde çatlaklarıma mezoterapi ilaçları yapıldı.şuan dümdüz bir karna sahibim.

Canım gittiğin yerin adını verebilirmisin, birde kaça mal oldu

ama istanbulda oturmuyorum :) bu yüzden kendi oturduğum ilde ise böyle bir yer bulamadım araştırdım biraz :) bir plastik cerreh ile konuştum kilo vermen sabitleşince çok istersen estetik olabilirsin dediler.ama şimdi bitkisel yağlar falan deneyebilirsin dedi.onları bir kullanmayı deniyeceğim :)

solidarist!!! lütfen daha detaylı bilgi ver bize. hiç iz kalmadan düzeldi mi çatlaklar? o merkezin adı ne?

Back
X