Karın kasık agrısı

Merhaba merwus. Umarım buraya girersin. Bugün aşırı kasık ağrım vardı ve az önce adet oldum. Moralim çok bozuldu. Her zaman düzenli olan adetim bu ay 2 gün önce geldi. :KK43:
Vardir herseyde bi hayir. Gittin mi bugun doktora testlerinide vermissindir. Vakti gelmemis demekki henuz hakkimizda hayirlisi

Bence sende hormonal bi problem de yok gayet duzenli adet oluyosun hormonal bisy olsa boyle adet olamazdin. 1 2 gun sapma onemli degil. Muhtemelen enfeksiyon senin sorunun. Onu hallet hicbi derdin kalmicak insallah

Benim sorunum hamilelik değil yani hamilelikten şüphelensem hemen test yaparım. Ben farklı bir rahatsızlığım olmasından endişeleniyorum. Eğer bir rahatsızlık varsa gebe kalmamı engelleyebilir. Gebelik belirtisi hiç yok. Akıntım hala devam ediyor bu da normal değildir sanırım. Ben sorunumu bir öğrenebilsem ona göre hareket edeceğim. Randevu almadan gidiliyor ama o gün sanırım çalışmıyorlar yani randevu sisteminde 21 22 var ama 23 'ün üstü çarpı. Ben şimdi başka ilçedeki doktordan randevu aldım ama onunda o gün o şekilde gözüküyor ve adetin 2. günü gideceğim. Bilgin var mı o gün de yapılır mı hormon testi? İnşallah sorunumu öğrenirsem mutlaka yazacağım.
Merhaba canım bende kasık ağrısı ve akıntı şikayeti ile gitmiştim vajinal ultrasonla baktı rahim ağzında küçük bir yara vardı ve enfeksiyon kapmıştım fitil ve antibiyotik verdi ilaçları kullandıktan sonra şikayetim geçti ama bir süre sonra tekrarladı tekrar gittim malesefki enfeksiyon kapıyoruz.bol su tüketmelisin ayrıca ultrasonla bakıp tüylenme var mı diye sormuş bunu ultrasonda şüphelenmesi için yumurtlama olmaması Lazım ki tuylenmeyi testesteron hormonu yani erkeklik hormonu Sağlar ki sende OLDUĞUNU sanmıyorum çünkü regli oluyorsun.bence sadece enfeksiyon yanda minik bi yaran var onlarındı tedavileri çok basit üzme kendini.yaran varsa eğer ilişki sırasında ağrın olur yoksa sadece enfeksiyon.ama hamilelik istiyorsan mutlaka hormonlarına rahim ve yumurtalıklarına baktır ve smear testi yaptır için rahat bi şekilde bebişini bekle.cok uzun yazdım kusura bakma şimdiden gecmiş olsun

Merhaba canım bende kasık ağrısı ve akıntı şikayeti ile gitmiştim vajinal ultrasonla baktı rahim ağzında küçük bir yara vardı ve enfeksiyon kapmıştım fitil ve antibiyotik verdi ilaçları kullandıktan sonra şikayetim geçti ama bir süre sonra tekrarladı tekrar gittim malesefki enfeksiyon kapıyoruz.bol su tüketmelisin ayrıca ultrasonla bakıp tüylenme var mı diye sormuş bunu ultrasonda şüphelenmesi için yumurtlama olmaması Lazım ki tuylenmeyi testesteron hormonu yani erkeklik hormonu Sağlar ki sende OLDUĞUNU sanmıyorum çünkü regli oluyorsun.bence sadece enfeksiyon yanda minik bi yaran var onlarındı tedavileri çok basit üzme kendini.yaran varsa eğer ilişki sırasında ağrın olur yoksa sadece enfeksiyon.ama hamilelik istiyorsan mutlaka hormonlarına rahim ve yumurtalıklarına baktır ve smear testi yaptır için rahat bi şekilde bebişini bekle.cok uzun yazdım kusura bakma şimdiden gecmiş olsun

Merhaba, verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Benimde yazım uzun olacak ama benim gibi olanlar varsa onlara da ön bilgi olur. Şubat ayında aşırı akıntım ve kaşıntı vardı. Doktorum smear testi yaptı ve ilaç verdi. O zamanlar iltihap vardı. İlaçları kullandıkça geçti. Ancak çocuk istediğimden eşimle yumurtlama günlerinde beraber olduk. Ne olduysa o günden sonra oldu.Sarı akıntı gelmeye başladı. Kaşıntı ve koku yoktu. Ben yine doktora gittim. Hormanal bozukluk olabilir dedi. Kan testi için adetin 3. günü gel dedi. Hem çok ilgilenmediğinden hem de bayan doktor istediğimden ona gitmedim. Bu hafta bayan doktora gittim. Ultrasonla baktı ve küçük küçük siyah şeyler gördüm ve sanırım bunlar kistti. Bu doktorum polikistik over ,yumurtlama tembelliğin olabilir dedi ve kan testi yaptım. Salı günü test sonucunda artık ne olduğum ortaya çıkacak. Doktorum başka bir şey demedi.
Ben bu hastalığı 2 3 gündür baya bir araştırdım. Hiç belirtisi olmayıpta polikistik over olanlar varmış ve genetikmiş. Benim kız kardeşimde aynı belirtiler var , hatta hepsi var. Bende ise hiç belirti yok. Birkaç yorumda okuduğum kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum , bu kistlerin içi su doluymuş ve patlıyorlarmış. Patladığında kasık ve bel ağrısı yapabiliyormuş. Akıntımında bu kistlerden olacağını düşünüyorum. Doktora sorduğumda akıntının üzerinde pek durmadı. Emin olmak için kan testine bakacak. Ancak yine aklıma takılan sorular olmuyor değil. Bu genetikse ilk gittiğim doktor neden kistlerden bahsetmedi, hatta alttan muayene bile etti. İlk defa bu ay bende bu kadar ağrı oldu. Daha doğrusu şiddetli bir ağrım oldu. Dediğiniz gibi hiç aklıma gelmeyen başka bir hastalık da olabilir, yara gibi. Öğrendiğimde buraya mutlaka yazacağım.

M
Merhaba, verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Benimde yazım uzun olacak ama benim gibi olanlar varsa onlara da ön bilgi olur. Şubat ayında aşırı akıntım ve kaşıntı vardı. Doktorum smear testi yaptı ve ilaç verdi. O zamanlar iltihap vardı. İlaçları kullandıkça geçti. Ancak çocuk istediğimden eşimle yumurtlama günlerinde beraber olduk. Ne olduysa o günden sonra oldu.Sarı akıntı gelmeye başladı. Kaşıntı ve koku yoktu. Ben yine doktora gittim. Hormanal bozukluk olabilir dedi. Kan testi için adetin 3. günü gel dedi. Hem çok ilgilenmediğinden hem de bayan doktor istediğimden ona gitmedim. Bu hafta bayan doktora gittim. Ultrasonla baktı ve küçük küçük siyah şeyler gördüm ve sanırım bunlar kistti. Bu doktorum polikistik over ,yumurtlama tembelliğin olabilir dedi ve kan testi yaptım. Salı günü test sonucunda artık ne olduğum ortaya çıkacak. Doktorum başka bir şey demedi.
Ben bu hastalığı 2 3 gündür baya bir araştırdım. Hiç belirtisi olmayıpta polikistik over olanlar varmış ve genetikmiş. Benim kız kardeşimde aynı belirtiler var , hatta hepsi var. Bende ise hiç belirti yok. Birkaç yorumda okuduğum kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum , bu kistlerin içi su doluymuş ve patlıyorlarmış. Patladığında kasık ve bel ağrısı yapabiliyormuş. Akıntımında bu kistlerden olacağını düşünüyorum. Doktora sorduğumda akıntının üzerinde pek durmadı. Emin olmak için kan testine bakacak. Ancak yine aklıma takılan sorular olmuyor değil. Bu genetikse ilk gittiğim doktor neden kistlerden bahsetmedi, hatta alttan muayene bile etti. İlk defa bu ay bende bu kadar ağrı oldu. Daha doğrusu şiddetli bir ağrım oldu. Dediğiniz gibi hiç aklıma gelmeyen başka bir hastalık da olabilir, yara gibi. Öğrendiğimde buraya mutlaka yazacağım.
erhaba,benim kuzenim ve iki arkadaşımda Polikistik over sorunu var bu Hastalığı'n en belirgin özelliği düzenli adet görememeleri.umarım öyle birey değildir acil şifalar sonuçlarını aldığında haberdar edersen sevinirim şimdiden geçmiş olsun

Merhaba,benim kuzenim ve iki arkadaşımda Polikistik over sorunu var bu Hastalığı'n en belirgin özelliği düzenli adet görememeleri.umarım öyle birey değildir acil şifalar sonuçlarını aldığında haberdar edersen sevinirim şimdiden geçmiş olsun

Sağol Endloss22. Rabbim tüm hastalara şifalar versin. Kan sonuçlarını bugün aldım. Açıkçası hala neyim olduğunu bilmiyorum. Doktorum sadece süt hormonun yüksek çıktı dedi. Bende hormon bozukluğu olabilir demiştiniz dedim. Yine aynı şeyi söyleyerek süt hormonun yüksek diyerek kızdı. Aklıma pkoyu sormak gelmedi. Kan testi sonucuna göre fsh 5.95, lh 5.58 , prolaktin 26.83. Bu değerlere göre pko muyum bilmiyorum. Karın ve kasık ağrım hala var. Akıntımda geçmedi. Süt hormonu için ilaç verdi ve 1,5 ay sonra gel dedi.

Fsh 4.54-22.51 ovulasyon donemi değerleri lh 1.20-12.56 luteal diye geçiyo.yasın kaç bilmiyorum benim 29 benim yas grubuma göre 3.34-26.72 proaktin aralığı eğer yasın bana yakınsa çok yüksek değil ilaçla düşürülür ayaklarını sıcak tutup bol su içmeye Özen göster ağrını birazdanolsa hafifletir.cok geçmiş olsun acil şifalar

Fsh 4.54-22.51 ovulasyon donemi değerleri lh 1.20-12.56 luteal diye geçiyo.yasın kaç bilmiyorum benim 29 benim yas grubuma göre 3.34-26.72 proaktin aralığı eğer yasın bana yakınsa çok yüksek değil ilaçla düşürülür ayaklarını sıcak tutup bol su içmeye Özen göster ağrını birazdanolsa hafifletir.cok geçmiş olsun acil şifalar

25 yaşındayım. Ben adetin 4.günü yaptırmıştım. Prolaktin için dostinex diye ilaç verdi. Onu kullanıyorum. Aslında ben hep su içen insanım. Yani çay, kola falan içemiyorum. Sıcak olmaya özen gösteriyorum ama kansızım ayaklarım ellerim hep soğuktur. Ağrılarımın soğuktan değilde kistten olacağını düşünüyorum.

selamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi? :KK43: Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum :KK43:

X