Ben 16 şubatta karın germe, meme dikleştirme+implant ve bel arkası ile bel çevresine liposuction oldum. Açıkcası karnım istediğim gibi değil ve göbek çıktı, doktorum içinde sıvı olduğunu ve vücudun bunu emeceğimi söyledi. Bir de liposuctionın da sağ taraf iyi, sol taraf şiş, sanırım orda da aynı sıkıntı var. Eğer altı ay sonunda iyileşmezse durumu değerlendireceğim.Merhaba
Ben 15 ekim 2015 tam karin germe operasiyonu gecirdim
Bir kac ay sonra revizyon dusunuyorum
Beklentim oturunca duz bir karina sahip olmak..
Extra dikey izim var eski gobek izim yani 2,5cm gelen bir iz onuda revizyonla aldirabilirsem cok iyi olur aslinda ..
Kilo verme cabalarima ragmen katlantilar duzelmedi karnimda ..
Bu ameliyatinin revizyonunu gecirenler yada gecirmek isteyen varsa yorumlarinizi bekliyorum
Tsk ederim
Merhaba
Extra dikey izim var eski gobek izim yani 2,5cm gelen bir iz onuda revizyonla aldirabilirsem cok iyi olur aslinda ..
Bu ameliyatinin revizyonunu gecirenler yada gecirmek isteyen varsa yorumlarinizi bekliyorum
Tsk ederim
merhaba canim ven ercan k. Olmustum ameliatimi forumda artik sorunlarimi yazmiyorum cunku farkli bir sekilde doktoruma soyleniyor bunu drum dedi bana ne yazikkimerhaba chanel,
ameliyatını kime olmuştun?neden revizyon gerektiriyor yeterince gerilmemiş mi?dikey iz bende de oalbilir, rahatsız ediyor mu goruntusu?
merhaba canim ven ercan k. Olmustum ameliatimi forumda artik sorunlarimi yazmiyorum cunku farkli bir sekilde doktoruma soyleniyor bunu drum dedi bana ne yazikki
Ama evet rahatsiz ediyor o dikey iz beni resim yolluyorum anlarsin
cnm gecmıs olsun ben de amelıyat snucunu gorebılrımıyım ızlemeye alırmısın benı.Merhaba
Tsk ederim
Tsk ederim aldim izlemeye ..cnm gecmıs olsun ben de amelıyat snucunu gorebılrımıyım ızlemeye alırmısın benı.
Canım bende surekli arastirma icindeyim seni izliyorum ve sikayetlerin beni korkuttu acikcasi ve cok istedifim halde vazgeciyorum benide izlermisin cok merak ediyorummerhaba canim ven ercan k. Olmustum ameliatimi forumda artik sorunlarimi yazmiyorum cunku farkli bir sekilde doktoruma soyleniyor bunu drum dedi bana ne yazikki
Ama evet rahatsiz ediyor o dikey iz beni resim yolluyorum anlarsin
Malesef her ameliyatta reviziyon riski var ama cok kisi ilk ameliyatlarindan cok memmunlar bazilari da benim gibi revizyon dusunuyor.. IzliyorumCanım bende surekli arastirma icindeyim seni izliyorum ve sikayetlerin beni korkuttu acikcasi ve cok istedifim halde vazgeciyorum benide izlermisin cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?