Karın germe olacagım,sizdeki sürec nasıldı?

ceylin1527

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
3
2
1
42
Merhaba ,

ben Karın germe ve Kol,ic uyluk,diz etrafi liposuction olacagım.Cok korkuyorum agrım cok olur diye.Sizlerde bu sürec nasıl gecti?Kac gün agrınız vardi kac gün icinde ayaklandınız kendi işinizi kendiniz gördünüz?
Simdiden cvplar icin tsk ederim.

bende kol germe ve uyluk germe olacağım seneye yazın. siz de yazın lütfen tecrübelerinizi

Merhabalar, ben 30 Mart'ta karın germe ve protezsiz meme dikleştirme yaptırdım. Yağ alımı olmadı.

Karın germe ile ilgili olarak açıkçası ameliyat en kolay kısmı. Sonrasındaki iyileşme süreci psikolojik anlamda zor. Benim sürecim burada okuduğum pek çok tecrübeye istinaden kusursuz geçti ve hızlı bir günlük hayata dönüş yaşadım. Ancak hala şişkliklerim, zaman zaman ödemlerim rahatsız ediyor. Sonuç değer mi değer, yine olsa yine yaptırırdım.

Aklınızda sorular varsa sorun, yardımcı olmaya çalışırım.

Gecmis olsun bircok kisiden duyuyorum mesela 6 ay bir yil gecmis odem ve sisliklerim var diyor acaba bu amliyattan sonra tahta gibi bir karin cokmu halaypersetlik olur, doktorlarin vkdeolarinda hep dumduz bir karin goruyorum bunlar sanirjm dogru degil ameliyat sonrasi aci durumundan bahsedermisiniz kac gun aci cektiniz

10 ay önce karın germe ve liposakşın ve burun ameliyatı oldum 2 gun hastanede kaldım. Ameliyattan çıktın dan sonra da eve taburcu olduktan sonra da hiç bir agrım sızın enfeksiyonum falan olmadı. Sadece çok halsizdim hiç birseye taakatım olmuyordu bu liposakşının etkisinden dolayı. Toplam deri ve yağ olarak 2.5 kilo alındı. Drenlerim 5.gun çıkarıldı. Ödemler iyileşme sureci uzun oluyor. Ben çalışan biriyim işe tam 1.ayım dolunca başladım.

Ayrıca estetik ameliyatlarının enguzeli başka turlu sarkık deri ve kalıplaşmış yağlardan kurtaramayız kendimizi. Ben ameliyatta 51 kiloyla girdim 1.5 kilo yağ ve 1 kiloda deri alındı. Ne yaptıysam da bu fazlalıklardan ve deri sarkıklıgından kurtulamadım en sonunda ameliyat oldum.

Ameliyattan hemen sonra tahta gibi bir karın asla mümkün değil :) Belki gerçekten zayıfsanız, ya da mini karın germe gibi daha hafif bir işlem yapılırsa mümkün olabilir.

Ben 57 kilo girdim ameliyata yanlış hatırlamıyorsam, ameliyattan sonra tartıldığımda 54,5 kg idim. Dediğim gibi lipo yapılmadı, sadece meme küçültme/dikleştirme ve karın germe yapıldı.

Acı çekme kısmı göreceli, ben dayanılmaz acılar, ağrılar yaşamadım. Ameliyattan 1 hafta sonra araba kullanmaya izin verdi doktorum. 8. günde çocuklarımı okula götürdüm ve masabaşı işime başladım. Ancak tam dik durabilmem yaklaşık 16-17 gün sürdü. Rahatça düz yatabilmem vs ise 1 ayı geçti. Ama 1 hafta sonrasında hayatıma dönebildim mi, evet dönebildim. Evde, taburcu olduğum 3. gün dışında, ağrı kesici kullanmadım.

Hastanede iki gece yattım, drenlerimi taburcu olmadan önce çıkardılar.

Şu an 55,2 kg olarak sabitlendi kilom. 2-3 kg daha vermeye çalışıyorum. Çünkü spor yapıyorum ve karın kaslarım belirginleşmeye başladı. Ameliyattan önce kaslarımın görünmesi sarkan deriden dolayı mümkün değildi. Şu an adonislerim ve kaburgalarımın altındaki kaslar baya belirgin. Bir kaç kg daha verirsem iyice çıkacaklar ortaya :)

Hepsini ayni andami oldunuz gercekten cok guclu bir bayansiniz takdir ettim cok. Birde cok aci cekmedim demissiniz cok sanslisiniz ayrica. Bu diren ve sonda olayi beni cok korkutuyor. Keske takmasalar ama karin germe ve lipo da cpk ciddi operasyonlar yapanlara cok saygi duyuyorjm ben o cesareti asla toplayamiyorum

cok tsk ederim.Yaklasik 7 ay gecmesine ragmen ödemmi var hala?Peki iziniz ne durumda?Cokmu belli yoksa baya rengi söndümü?Peki kac gün sonra kendi işinizi kendiniz görebildiniz?Mesela yemek yapmak duş almak gibi?Sevgiler...

cok tsk ederim.Yaklasik 7 ay gecmesine ragmen ödemmi var hala?Peki iziniz ne durumda?Cokmu belli yoksa baya rengi söndümü?Peki kac gün sonra kendi işinizi kendiniz görebildiniz?Mesela yemek yapmak duş almak gibi?Sevgiler...
Doğrudur, epey azalmasına rağmen hala ödem var.

Yara izim tabi ki soldu, ancak belirgin hala. Kesi izini bir leğen kemiğinizden diğerine düşünün. Dış kenarlar iyice soldu ama tam ortada kalan alt karındaki çizgiler belirgin. Zaten hala uyuşuk, tam anlamıyla hissiyat gelmedi oraya.

Ben Salı günü ameliyat olmuştum. Perşembe günü taburcu oldum. Cuma günü eve geldiğimde fırına balık atıp, salata yapmıştım :) Üst raflara uzanmak, ya da ağır kaldırmak mümkün olmadığı için eşim o kısımlarda yardımcı olmuştu. Duşumu ilk hafta kontrolümden sonra aldım. Doktorum dikişlerin üzerindeki sargıları aldı, su geçirmez bantlarla kapadı ve duş almama izin verdi. O haftalık kontrolümde araba kullanmama da izin verdi ve ertesi gün, yani 8.gün çocuklarımı okula götürüp ordan ofisime geldim.

Dediğim gibi ben süreci rahat ve hızlı atlatanlardanım, şanslıydım. Umarım sizin süreciniz de en kötü benimki gibi olur :)

Ben en zor ameliyatım ve agrım sezeryan da oldu. İki tane sezeryanla dogum yaptım çok acı agrı çektiğim gibi enfeksiyon da kapıştım. Ama bu ameliyatlarım çok iyiydi çok şükür bitti gitti. Tabi doktor ve ekibi ve hastane de bakım da önemli

Merhaba protezsiz dikleştirme nasıl oldu??Bende protez istemiyorum.

Merhaba protezsiz dikleştirme nasıl oldu??Bende protez istemiyorum.
Yeterli meme dokunuz varsa protezsiz de gayet güzel sonuçlar alabilirsiniz. Ben çok memnunum. İlk ameliyattan çıktığımda şişlikler ve ödemlerde varken baya protezli gibi görünüyordu, şaşırmıştım baya. Sonrasında normalde döndü tabi. Yani protezin dikliği ve diriliği olmuyor tabi, zaten benim de böyle bir arzum yoktu. O yüzden ben baya memnunum :)

Kaç beden takıyordunuz??Ben 75b şu anda.Büyüsünde isyemiyorum küçülsünde istemiyorum.Biraz yukarda duruversinler yeter

Kaç beden takıyordunuz??Ben 75b şu anda.Büyüsünde isyemiyorum küçülsünde istemiyorum.Biraz yukarda duruversinler yeter
Ben 85B takıyordum ancak memelerim kupun içinde ikiye katlanmış şekilde duruyordu. O derece sarkmıştı yani. Şu an 80B takıyorum. Biraz yukarda duruversin diyorsanız, sanki protezsiz de o iş hallolur gibi :)

Öncelikle bilgi için teşekkürler benimkine çok benzer anlattıklarınız. 3 sezeryan oldum biri 37 yaşında şuan 42 yaşındayım Benim 6.günüm sizin gibi çok ağrım sızım olmadı 1.5 yağ 1.5 deri alınmış derimde sarkma yoktu zaten yağ alınınca sarkmasın diye germe önerdi doktor. Ama öyle dümdüz bir karım yok şuan hatta göğüs altımdaki ikinci göbek gibi duran yer hala duruyor bence.karnımın dikliği gitmiş evet ama size sormak istediğim ameliyattan 1 ay sonra daha düzleşme oluyormu yada yamuk düzensiz bir görüntü oldumu sizde. Birde göbek deliğim baya yukarda ve sanki sadece yukardan aşağı değilde vajinamdan yukarıda germe yapılmış gibi vajinamda daha yukarda duruyor. Sizde böyle şeyler oldumu zamanla herşey yerine oturuyormu? Sezeryan izim bile 2 parmak yukarıda şuan

Merhaba bende 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldum size sormak istediğim ameliyat izim çamaşır üstünde şuan yani baya yukarda ve vajinamda yukarı doğru gerilmiş durumda yani dudakların başladığı yer 2 parmak yukarı çıkmış. Sizde de oldumu yani bu yeni ameliyat olduğum için şişlik ve ödemeden kaynaklı xamanla normale dönermi yoksa doktor hatasımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…