Ameliyattan hemen sonra tahta gibi bir karın asla mümkün değil :) Belki gerçekten zayıfsanız, ya da mini karın germe gibi daha hafif bir işlem yapılırsa mümkün olabilir.
Ben 57 kilo girdim ameliyata yanlış hatırlamıyorsam, ameliyattan sonra tartıldığımda 54,5 kg idim. Dediğim gibi lipo yapılmadı, sadece meme küçültme/dikleştirme ve karın germe yapıldı.
Acı çekme kısmı göreceli, ben dayanılmaz acılar, ağrılar yaşamadım. Ameliyattan 1 hafta sonra araba kullanmaya izin verdi doktorum. 8. günde çocuklarımı okula götürdüm ve masabaşı işime başladım. Ancak tam dik durabilmem yaklaşık 16-17 gün sürdü. Rahatça düz yatabilmem vs ise 1 ayı geçti. Ama 1 hafta sonrasında hayatıma dönebildim mi, evet dönebildim. Evde, taburcu olduğum 3. gün dışında, ağrı kesici kullanmadım.
Hastanede iki gece yattım, drenlerimi taburcu olmadan önce çıkardılar.
Şu an 55,2 kg olarak sabitlendi kilom. 2-3 kg daha vermeye çalışıyorum. Çünkü spor yapıyorum ve karın kaslarım belirginleşmeye başladı. Ameliyattan önce kaslarımın görünmesi sarkan deriden dolayı mümkün değildi. Şu an adonislerim ve kaburgalarımın altındaki kaslar baya belirgin. Bir kaç kg daha verirsem iyice çıkacaklar ortaya :)