Merhaba,
meme diklestirme ve buyutme
Karin germe
Liposuction
Olmaya dusunuyorum, ingilterede yasiyorum birkac doktoru aradim, fatih dagdelen bana sadece karin germe ve meme buyutme amaliyati icin 5400 euro dedi. Bana bu rakam baya fazla geldi. Ingilterede bile bu fiyatta olabilirim ama ben turkiyede olmak istiyorum.
Lutfen bana doktor tavsiye edebilirmisiniz, bir tanidigim gecenlerde meme kucultme ve diklestirme amaliyatti oldu ve sonuc igrenc. Bilmeden bir doktora gitmek istemiyorum.
Eger bana yardimci olabilirseniz bu konuda inanin cok sevinirim.
Merhaba,
meme diklestirme ve buyutme
Karin germe
Liposuction
Olmaya dusunuyorum, ingilterede yasiyorum birkac doktoru aradim, fatih dagdelen bana sadece karin germe ve meme buyutme amaliyati icin 5400 euro dedi. Bana bu rakam baya fazla geldi. Ingilterede bile bu fiyatta olabilirim ama ben turkiyede olmak istiyorum.
Lutfen bana doktor tavsiye edebilirmisiniz, bir tanidigim gecenlerde meme kucultme ve diklestirme amaliyatti oldu ve sonuc igrenc. Bilmeden bir doktora gitmek istemiyorum.
Eger bana yardimci olabilirseniz bu konuda inanin cok sevinirim.
merhaba ,
ben yeni üye oldum.
bende karın germe,gögüs dikleştirme amaliyatı olmak istiyorum.
siz kime yaptırdınız?
memnun olduğunuzu söylediniz doktorunuzun ismini verebilirseniz çok sevinirim
merhaba nalan31.benim de hemen hemen ihtiyacım olan şeyler seninkisiyle aynı.mrb arkadaşlar bende maslak acıbademde dr şükrü yazara hem karın germe hemde göğüs büyütme ameliyatı oldum sonuç mükemmel başta bende çok korkuyordum ciddi bir ameliyat olduğu için.ama ameliyattan sonra okadar şaşırdımki ağrılarla uyanmayı beklerken doktor beyin uyguladıgı özel teknikle ne bir ağrı ne bir sızı duydum hatta agrı butonuna bile hiç basmamısım.kesinlikle şükrü beyi tavsiye ederim çok iyi bir doktor.bu ameliyatları iyice araştırıp olmak gerekiyor çünkü dönülmesi mümkün olmayan sonuçlarla karşılaşılbiliyor.o yüzden işinin uzmanı olan bir doktor olması çok önemli
canım ben aylin hanım hakkında iyidir kötüdür demek istemiyorum ama hoş bir durum değil bunu kendi adıma söylüyorum bende tamamen bir güven sarsılması oldu ve ameliyat gününü bile almışken vaz geçtim annejımı ben bu konu dışında tutmak isterim kendi ile görüşme fırsatı bulamadık kendisi tatile gitti ama tel. den görüştüm ağlaya ağlaya sağ olsun bana tahamul etti ve dinledi . o ameliyattan sonra öğrenmiş ve tabi üzülmüş sonuç olarak güzel geçtiğini söyledi yazılarını oku tavsıye ederim göğsünde bir problem yaşadı ama kendi bünyesi ile alakalı dedi .lımon selam cnm,
ınanamıyorum boyle bırseye..annejım lutfen cevap ver, ozellıkle Aylın hn a amelıyat olan bırı olarak..lımon cok saol uyarın ıcın,bu tarz seylerı yapacak adi ınsanlar olmasına cok sasırmadım ama ınan benım ıcın de burda yapılan yorumlar cok onemlı,tabıkı dr.ye gıtmeden asla karar veremem ama burdakı tecrubeler,dr.ıle ılgılı bılgılere gore cok not aldım...yanı sımdı kadın ıyıyse de al sana saıbe..sen kıme karar verdın lımon..lutfen yazz..