- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
Merhabalar kızlar. Korkan arkadaşlar için yazmak istedim,bende inanilmaz korkuyordum. 1 yıl önce bana sorsalardı sen karın germe be kol germe yapacaksın üstüne bide liposuction asla inanmazdım güler geçerdim
ama yapalı tam 1 ay 5 gün oldu. Geçen sene Aralık ayında karar verdim,buralarda çok okudum doktorları,sayfaları tek tek,3-4 doktor inceledim fiyat aldım 2 doktor arasında kararsız kaldım,ikisinde de fiyat aldım hemen hemen aynıydı,ama bir doktor daha güzel yapıyordu fiyatı bir tık daha fazlaydı. İnstagramdan inceledim before-after fotolarına baktım,doktora ameliyat olmuş 2-3 kişiyle konuştum ve kararımı verdim Dr Altan Yücetaş ameliyat olucam dedim,asistanına fotoğraflar gönderdim, bana net bir fiyat verdi yeniden, şubatta gidecekken ertelendi herseyim temmuz sonuna kaldı,Kanada'dan Türkiye ailemi aldım,hatta annemde Altan beye ameliyat olma kararı verdi. Görüşmeye gittik annemle Altan bey çok sakin çok çok efendi bir insan, Tuğba hanım asistanı o kadar güler yüzlü ve o kadar sevecen ki,çok merhametli bir insan. asla iddalı konuşmadı Altan bey ama elinden gelenin en iyisini yaptı bana ve anneme, ameliyatım yaklaşık 5 saat sürdü,uyandığımda 0 ağrı evet doğru okudunuz 0 ağrı,o kadar korkmuştum ki ağrı çekeceğim diye ama asla öyle olmadı,karnım hiç ağrımıyordu kollarım beni rahatsız ediyordu korseler yüzünden,bide yatma pozisyonu biraz rahatsız ilk günler. Sonra alışıyorsunuz ve mışıl mışıl uyuyorsunuz valla :) ben çok memnun kaldım ameliyatımdan beklediğimden de iyi oldu. Lütfen kızlar aklınızda varsa bu işlemi yapmak asla ertelemeyin ve çok güvendiğiniz bir doktora gidin. Altan Yücetaş'a ameliyat olmak isteyenler gözünüz kapalı gidin,anneme karın germe bide meme revizyon yaptı annem çok memnun kaldı,memeleri çok iyi duruyor.
bu yazdıklarım asla reklam değil,son kuruşuna kadar ücretimi ödedim:)
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
bu yazdıklarım asla reklam değil,son kuruşuna kadar ücretimi ödedim:)