Canim cok kisi var AMA ic bacak gerdirme konusunu iyi dusun? Mutlaka cevap yazacaklardir arkadaslar . Dr Ercan Karacaoglunun yaptigi hastalarin resimlerini gordum inanilmaz guzel olmuslar,masallah.arkadaşlar karın germe,yağ aldırma,bacak içi gerdirme ve göğüs dikleştirme konularında tecrübeleri olanlar,doktor adı verebilecekler,az-çok fiyat ne olur?bu konularda yardımcı olacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum.lütfen yardımcı olun
Neden ki iç bacak sıkıntı oluyor. Sen daha önce olmusmuydun ve neden ercan beyCanim cok kisi var AMA ic bacak gerdirme konusunu iyi dusun? Mutlaka cevap yazacaklardir arkadaslar . Dr Ercan Karacaoglunun yaptigi hastalarin resimlerini gordum inanilmaz guzel olmuslar,masallah.
Ben Ercan bey in iki hastasinin resmini gordum burada muazzam olmuslar, Ercan bey in fiyati da uygun, ic bacak germe ameliyati olan bir kisiyi de gordum yine burada ve maalesef hala enfeksiyon ile ugrasiyor, cok korktum ic bacak germe ameliyatindan. Ercan bey e gogus yaptiran bir bayan ayni anda karin da gerdirmis,lipo da yaptirmis,masallah cok guzel olmus.Neden ki iç bacak sıkıntı oluyor. Sen daha önce olmusmuydun ve neden ercan bey
Daha once nerde oldun ve sence bu kombine ameliyatların fiyati ne olur kaba taslakBen Ercan bey in iki hastasinin resmini gordum burada muazzam olmuslar, Ercan bey in fiyati da uygun, ic bacak germe ameliyati olan bir kisiyi de gordum yine burada ve maalesef hala enfeksiyon ile ugrasiyor, cok korktum ic bacak germe ameliyatindan. Ercan bey e gogus yaptiran bir bayan ayni anda karin da gerdirmis,lipo da yaptirmis,masallah cok guzel olmus.
Ben de doktor arstirmasi icindeyim, 21 yil once klasik liposuction olmustum, memnun de kalmistim AMA o zamanlar simitlerim yoktu, simdi var ve simitleri aldirmak istiyorum,biraz gidim var bir de Ben endoskopik yuz dusunuyorum bu yuzden yuz ve vucut konturu konusunda hala dr arastiriyorum. Tugrul bey diye bir doktor varmis o da liposuction da cok iyiymis,bir doktor arkadasim soyledi.
Izmir de olmustum Ben cok da memnundum, ama kombine ameliyat fiyati dr dan dr a degisiyor.ben yeni fiyatlari cok bilmiyorum cunku henuz yaptirmadim.Daha once nerde oldun ve sence bu kombine ameliyatların fiyati ne olur kaba taslak
Kombine ayri ayri yapilamsindan daha uygun oluyor,tek hastane masrafi,tek narkoz masrafi dolayisi ile.Daha once nerde oldun ve sence bu kombine ameliyatların fiyati ne olur kaba taslak
Tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapsalar da biz de bilgilensek keşkeKombine ayri ayri yapilamsindan daha uygun oluyor,tek hastane masrafi,tek narkoz masrafi dolayisi ile.
iç bacak yaptırdım sarkma oluyor tavsye etmemNeden ki iç bacak sıkıntı oluyor. Sen daha önce olmusmuydun ve neden ercan bey
Merhaba , ben de aynı sorulara cevap arıyorum sizin son durumunuz nedir bu operasyonları geçirdiniz mi ne kadar zaman oldu şimdi nasılsınız fiyat ve dr araştırmalarınızı benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum :)arkadaşlar karın germe,yağ aldırma,bacak içi gerdirme ve göğüs dikleştirme konularında tecrübeleri olanlar,doktor adı verebilecekler,az-çok fiyat ne olur?bu konularda yardımcı olacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum.lütfen yardımcı olun
Merhaba , ben de aynı sorulara cevap arıyorum sizin son durumunuz nedir bu operasyonları geçirdiniz mi ne kadar zaman oldu şimdi nasılsınız fiyat ve dr araştırmalarınızı benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum :)
Cevapladığın ve yardımcı olduğun için çok çok teşekkür ederim :)))Merhabalar, gögüs diklestire 1,5 sene önce oldum Dr.Tamer Yavas beyé eminim bircok iyi Doktor vardir
isini iyi yapan ama ben bu konuda Tamer bey ´i gözü kapali tavsiye edebilrim, eminimki gögüste gösterdigi titizligi
bütün ameliyatlarda gösteriyordur, ve dikislere cok önem vermesi cok ince olmasina özen göstermesi benim icin cok önemliydi, birde yaklasimi tabiki bi abi gibi dinleyip gereksiz gördügü hicbirseyi yapmiyor yani paragöz biri degil
cünki bircok Doktor para icin herseyi yapiyor gereksede gerekmesede.....
Bence bir arayin ve Asistaniyla görüsün Filiz Hanim da dünya tatlisi biri....
Fotoğrafın varsa daha da mutlu olurum hattaMerhabalar, gögüs diklestire 1,5 sene önce oldum Dr.Tamer Yavas beyé eminim bircok iyi Doktor vardir
isini iyi yapan ama ben bu konuda Tamer bey ´i gözü kapali tavsiye edebilrim, eminimki gögüste gösterdigi titizligi
bütün ameliyatlarda gösteriyordur, ve dikislere cok önem vermesi cok ince olmasina özen göstermesi benim icin cok önemliydi, birde yaklasimi tabiki bi abi gibi dinleyip gereksiz gördügü hicbirseyi yapmiyor yani paragöz biri degil
cünki bircok Doktor para icin herseyi yapiyor gereksede gerekmesede.....
Bence bir arayin ve Asistaniyla görüsün Filiz Hanim da dünya tatlisi biri....