- Konu Sahibi Ladyfelsefe
-
Nazan hanim merhaba ucret ne kadar ogrenebilir miyim? iz nasil? ben burda tekkim bana bakan kimse yok ondan ameliyattan cok korkuyorum sonra lavabo gitmek dus almak hareketleri ilk 3 hafta zor oluyor..deneyiminizi paylabilirsiniz eger cok sevinirimBenim doktorum Tayfun Türkaslan tatlış doktor birde asistanı var Nuray abla tüm ayarlamaları o yapıyor süper insanlar bence bir görün derim
Kime yaptırdınız acaba bende yaptıracağım da o yüzden soruyorumArkadaşlar ben yaptıralı bugün 15 gün oldu doktorum bizim en kapsamlı ameliyatımızdırdır dedi ameliyat sonu ağrıların olacak dedi ne yalan söyliyeyim baya tırsmıştım ama öyle tatlış bir doktorum var ki hiç Ağrı çekmedim 3 günden sonro dik yürümeye başladım 10. Gün araba kullandım yine 10. Gün işe başladım ödemlerimi çok çabuk atıyordum tabiki bunda oğluşumun hakkını yemiyeyim onun yaptığı bitki çaylarıyla kısacası çok mutluyum doktor ve bakım çok önemli korkulacak hiç birşey yok
Gercekten zor bir smeliyatmis ben ameliyat olali 3 hafta oldu iyilesemedim hsla cok zorlsndimMerhaba ladyfelsefe çocuk düsunuyorsan kesinlikle ertelemelisin bu operasyonu herkesin agriya dayanikliligi farklidir ama iyilesme suresi zor oluyor ki bende agriya dauanikliyim ama anlatilanlar gibi degil ben birkac estetikle birlestirdim karin germeyi bugun 2.haftam zor bi ameliyat deger mi evet deger ama iki kez yaptirmak zorunda kalma diye cocuk dusunuyorsan sonraya ertele diyorum
kimle yapacaksiniz? ben yabanciyim doktorlar tanimadim icin biraz korkuyorumKime yaptırdınız acaba bende yaptıracağım da o yüzden soruyorum
merhabaArkadaslar benim. Karin germede 3 gunum lipo ve tam karin germe cok Benimde doktorum super biri belim incecik krnim dumduz olmus
Tabiki eger karninizi begenmiyorsaniz. Kesinlikle oneririm. Ben lipo karin germe popoya yag enjekte yaptirdim. 1 yil oldu cokkk memnunummerhabaameliyatinizdan memnun kaldiniz mi. Ben de olmak istiyorum.onerir misiniz
Evet benim catlaklarim hepsi gitti gobek deligimide begendim.Karın gerdirmede çatlak ve yırtık görüntü gidiyormu
Merhaba kaç gün sonra dik yürümeye başladınız 20. Günüm hala tam dik duramıyorum gerginlik var karnımdaMerhaba, ben sizin bu yorumunuzu okuyarak ve güvenerek bir hafta önce karın germe ameliyatı oldum, bir hafta oldu, ancak annemden emdiği süt burnumdan geldi, ben böyle acı görmedim, zaten doktor sizin dediğiniz gibi değil en az 10 gün öne eğik yürümem söyledi, yaklaşık 3 dk dan fazla ayakta duramıyorum zaten. Bu ameliyatı olmak isteyenler çok iyi düşünsünler, ben çok pişmanım.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 10 ay önce liposakşın ve tam karın germe ve burun estetiği beraber olmuştum. Kişinin bunyesiyle mi ilgili bilemiyorum ama bende hiç agrı sızı enfeksiyon falan olmadı. 1 ay a yakın sadece dik yuruyemedim birde gücüm takatim olmuyordu. İki adım atayım hemen uzanıyordum. Ama agrı sızı çekmedim.Merhaba, ben sizin bu yorumunuzu okuyarak ve güvenerek bir hafta önce karın germe ameliyatı oldum, bir hafta oldu, ancak annemden emdiği süt burnumdan geldi, ben böyle acı görmedim, zaten doktor sizin dediğiniz gibi değil en az 10 gün öne eğik yürümem söyledi, yaklaşık 3 dk dan fazla ayakta duramıyorum zaten. Bu ameliyatı olmak isteyenler çok iyi düşünsünler, ben çok pişmanım.
simdiden cok gecmis olsun, hangi doktora olacaksiniz ögrenebilrimiyim?Persembe günüde ben ve 3 arkadaşım Türkiye’ye gıdıp karın germe lipo ve meme toparlatma olucaz korkmuyor degılız gerçekten cokmu zordu nasıl bır agrı tecrubenızı anlatırmısınız acaba çok gecmıs olsun çok teşekkür ederim simdiden
ayni sekilde sizede cok gecmis olsun, siz kime oldunuz ?Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende 10 ay önce liposakşın ve tam karın germe ve burun estetiği beraber olmuştum. Kişinin bunyesiyle mi ilgili bilemiyorum ama bende hiç agrı sızı enfeksiyon falan olmadı. 1 ay a yakın sadece dik yuruyemedim birde gücüm takatim olmuyordu. İki adım atayım hemen uzanıyordum. Ama agrı sızı çekmedim.
Ankara da Dr yağmur reyyan erol a oldumayni sekilde sizede cok gecmis olsun, siz kime oldunuz ?
Op dr Oğuz cortuksimdiden cok gecmis olsun, hangi doktora olacaksiniz ögrenebilrimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?