Karın gerdirme ve silikon yaptıranlar yardım

Canim sana birsey daha sorabilirmiyin? Tek cevap seninsin burda. Kacinci gün yatakda normal düz bi sekilde yatabildin? Biliyorsundur suan dik yatiyorum ayaklarimin altina birsey koyarak. Bide ben sirtimdanda liposuktion oldum, bellim coook agriyor, geceler tam bir fiyasko benim icin. Cok uykusuz kaliyorum. Agri kezicide buna yardim olmuyo.

Aklima birsey daha geldi, sabah uyandimda mide bulantisi oluyor, sizdede varmiydi?

Benim akayaklatimin altında yastık var halan ama olsada olur olmasa da yani 15gunden sonra gayet rahatim kendim yatıp kalkiyorum.ama göğüslerimde hala uzun sure yatinca baskı oluyor bu nezman düzelir bilmiyorum. Kaltigimda geri ne biliyorum bu gün tam 3hafta oldu

kızlar merhaba bende malatyada yasiyorum ve dün karin germe ve meme kucultlme icin bilge anıl tosyalıoğlu hicaya gittim kadin bana iyisini kotusunu anlatti sagolsun çok iyi bi hoca ama gel görki benim icimde bi korku var cevremde anlatilanlar hic açıcı değil kimden duydusam ameliyttan sonra ölmüş falan diyirlar buda beni cok korkutuyor acikcasi gel gelelim asil mevzuya hala karar verebilmis değilim karnimi yaotirsam gebelikte bi sorun yasamayacgimi sadece doğumdan sonra tekrar eski haline geleceğini falan soyledi meme kycultmeyide emzirmeden 1 yil sonra yapalim diyr yani 3 4 ay beklemem gerek ama karinda herhangi bi engel yok ne yapicam bilmiyorum kafam allak bullak ameliyat olacağım hastanede devlet hastanesi kızlar tecrubelerinizi benimle paylasirmiziniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…