• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın Düzleştiren Su

çok yiyosan spora hiç umut bağlama, yemek yemeden 1 saat önce sporunu yap,15 dk önce de büyük bir bardakla su iç iştahın kesilir :)

canım 1 saat önceden yapmam mümkün değil orucum
ramazan elimi kolumu bağlıyor o yüzden çok yiyorum yoksa kilomu veririm ben hemen

merhaba canım ben anlamdım sen nasıl zayıfladın böylee:nazar: banada anlatır mısın lutfenn detaylarıyla birde bende de var koltuk altı arkması aslında çok kilolu değilim ama sporcuydum sporu bıraktığımdan sarktı plates :lastiği ile egzersiz yaparsan kolların toparlar :49:

canım şekilli anlatabilir misin tam olarak ne hareketi yapacağız

merhaba canım ben anlamdım sen nasıl zayıfladın böylee:nazar: banada anlatır mısın lutfenn detaylarıyla birde bende de var koltuk altı arkması aslında çok kilolu değilim ama sporcuydum sporu bıraktığımdan sarktı plates :lastiği ile egzersiz yaparsan kolların toparlar :49:

canım benim detayı yok bunun :) ben aldatıldığımı öğrendim ne sabah ne akşam hiçbir şey yemiyodum.okula giderken agzıma sakız atıyodum ilk tenefüs nescafe içiyodum tekrar sakız,öğle arası tekrar nescafe bitince yine sakızı atıyodum ağzıma akşamda 2 bardak falan gün gün değişiyodu yine nescafe içiyodum okul günlerim böyle geçti.gizem çok zayıflamışsın falan dyolardı bana ben inanmıyodum size öyle geliyodur kıyafet öyle gösteriyodur falan diyodum. sonra bende farkettim inceldiğimi bi mutluluk bi mutluluk tabi :D aman almıyım kilolarımı tekrar derken bi hırs kapladı beni onu köpek gibi süründürcem diye zayıflayıp onu pişman etcem diye inat ettm evde bacak-göbek eritmek için hareketler yapıyodm internette istemediğin kadar var :) kahvaltı yok kola asla yok (ki ben koladan asla vazgeçebilen bi insan değildim :) ) çok az yiyodum akşamları süt içiyodum,2 litre su içmek için zorluyodm kendimi zamanla böyle oldu işte kendiliğinden :)

canım benim detayı yok bunun :) ben aldatıldığımı öğrendim ne sabah ne akşam hiçbir şey yemiyodum.okula giderken agzıma sakız atıyodum ilk tenefüs nescafe içiyodum tekrar sakız,öğle arası tekrar nescafe bitince yine sakızı atıyodum ağzıma akşamda 2 bardak falan gün gün değişiyodu yine nescafe içiyodum okul günlerim böyle geçti.gizem çok zayıflamışsın falan dyolardı bana ben inanmıyodum size öyle geliyodur kıyafet öyle gösteriyodur falan diyodum. sonra bende farkettim inceldiğimi bi mutluluk bi mutluluk tabi :D aman almıyım kilolarımı tekrar derken bi hırs kapladı beni onu köpek gibi süründürcem diye zayıflayıp onu pişman etcem diye inat ettm evde bacak-göbek eritmek için hareketler yapıyodm internette istemediğin kadar var :) kahvaltı yok kola asla yok (ki ben koladan asla vazgeçebilen bi insan değildim :) ) çok az yiyodum akşamları süt içiyodum,2 litre su içmek için zorluyodm kendimi zamanla böyle oldu işte kendiliğinden :)

ay canım ya bende asla su içemem :25:

kızlar dün suyumu içtim 2 koca bardak
arttı bugünde aynısına devam edeceğim
bitirenler yenisini hazırlayabilirlerr

karın degınce hemen dıkkatı cektı bu aralar herseyı cok kafaya takmış durumdayım o kadar cok uygulamak ıcın not aldığım kürler varkı bunuda aldım bakalım uygulamayaya geceyım sonuç ne olacak spor ve yeme duzenıme dıkkat edıyorum zaten ama karın bölgem balkon gıbı :26:

mide ağrısı çekmeye başladım ara ara ve çok ani zayıfladığım için bünyem zayıf düştü ve çok çabuk hasta oluyorum ve hayatımda ilk kez bayıldım normalde açlıga dayanabilen biriydim artık dayanamıyomuşum bunu farkettm :) çok sağol cnm geçerler inşallah :)

gecmıs olsun canım...ama dıkkat et cunku bende 17 kg verdım ve kılo kaybından sonra aralıklarla bayılmaya basladım hıc yasamazdım bole seyler...herseyden once saglık onemlı saglık olmayınca hıcbırsey olmaz..

Back