• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın Düzleştiren Su

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.322
2.764
448
kızlar merhaba Seda Sayan'ın programında dün öğrendiğim formülü anlatacağım...
bende henüz denemedim sizlerle deneyeceğim
ama geçen haftalarda annem bu şekilde bir sebzeli su hazırlamıştı
yaygın bir tarif
hatta dün akşamın yine bir diyetisyen tarafından 1-2 sebze değiştirilerek aynı tarif verildi.

malzemeler:
-1 su bardağı demlenmiş yeşil çay
-1 adet orta boy alaca (yarı kabuklu yarı kabuksuz patlıcan gibi) soyulmuş salatalık
-1 adet kabuğuyla dilimlenmiş limon
-1 adet kabuğuyla dilimlenmiş kırmızı elma
-2 adet zencefil
-4-5 sap nane
-2 adet tarçın

bu malzemelerin hepsini bir sürahi suya atıyoruz ve 1 gece bekletiyoruz
su gibi aklımıza geldikçe içiyoruz
malzemelerle birlikte toplam 2 litrelik bir su elde etmiş oluyoruz

dip not= ertesi gün malzemeleri süzmüyoruz o şekilde içiyoruz...

Son düzenleme:
ben bunu daha yeni duydum. geçen sene bir küçük su şişesine suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi atıp karıştırıp içiyodum. tadı biraz kötü geliyodu bana ama mecburdum ve bence birazda olsa işe yaradı :)

Daha önce kullanıp bir sonuca ulaşan var mı acaba

bilmiyorum cnm ben de yeni duydum ama zarar verecek bir şey yok içinde
mesela sirke çok zararlı mide zarını zedeliyor
bunlar bildiğimiz sebzeler hem de püre yapıp yemiyorsun suya tadını salıyor
ezme dövme hiç bir şey yok olduğu gibi at içine

tv ye bakarsan canım annem daha önce benzerini yapıyormuş

dün de ben 2 kanalda 2 ayrı diyetisyenden dinledim canım
sadece diğeri zencefil yerine karanfil atıyordu içine
zaten ikiside acımsı tat aynı şey yani canım

ben bunu daha yeni duydum. geçen sene bir küçük su şişesine suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi atıp karıştırıp içiyodum. tadı biraz kötü geliyodu bana ama mecburdum ve bence birazda olsa işe yaradı :)

canım sirkeden uzak dur dedim mide zarına zararlı
zayıflattığı yani etki ettiği söylentileri var evet ama sağlığımızdan olmak istemeyiz değil mi

kızlar merhaba Seda Sayan'ın programında dün öğrendiğim formülü anlatacağım...
bende henüz denemedim sizlerle deneyeceğim
ama geçen haftalarda annem bu şekilde bir sebzeli su hazırlamıştı
yaygın bir tarif
hatta dün akşamın yine bir diyetisyen tarafından 1-2 sebze değiştirilerek aynı tarif verildi.

malzemeler:
-1 su bardağı demlenmiş yeşil çay
-1 adet orta boy alaca (yarı kabuklu yarı kabuksuz patlıcan gibi) soyulmuş salatalık
-1 adet kabuğuyla dilimlenmiş limon
-1 adet kabuğuyla dilimlenmiş kırmızı elma
-2 adet zencefil
-4-5 sap nane
-2 adet tarçın

bu malzemelerin hepsini bir sürahi suya atıyoruz ve 1 gece bekletiyoruz
su gibi aklımıza geldikçe içiyoruz
malzemelerle birlikte toplam 2 litrelik bir su elde etmiş oluyoruz

dip not= ertesi gün malzemeleri süzmüyoruz o şekilde içiyoruz...

canım cok sağol güzel bişeye benxiyor fakat su sıcak su mu olacak yoksa oda sıcaklığında mı

kızlar ben suyumu şimdi yaptım
dolaba koymadım yer yok
yarın içmeye yakın koyarım
yoğurt kabında yaptım ben daha rahat olsun diye
önce malzemeleri sonra da suyu ekledim
yeşil çay sıcak gibiyi yeni demlemiştim zaten
ağzını kapattım dinlenmeye çekildi

bu arada meyveler 1 gece bekledikten sonra süzmüyoruz kızlar hep içinde kalacak
atıştırarak yiyebilirsiniz demişti diyetisyen bayan
çöpe dökmeyin yiyin

Son düzenleme:
noldu canım geçmiş olsun?

mide ağrısı çekmeye başladım ara ara ve çok ani zayıfladığım için bünyem zayıf düştü ve çok çabuk hasta oluyorum ve hayatımda ilk kez bayıldım normalde açlıga dayanabilen biriydim artık dayanamıyomuşum bunu farkettm :) çok sağol cnm geçerler inşallah :)

mide ağrısı çekmeye başladım ara ara ve çok ani zayıfladığım için bünyem zayıf düştü ve çok çabuk hasta oluyorum ve hayatımda ilk kez bayıldım normalde açlıga dayanabilen biriydim artık dayanamıyomuşum bunu farkettm :) çok sağol cnm geçerler inşallah :)

canım çok geçmiş olsun
kaç kilo verdin acaba öğrenebilir miyim?

sarkmaların oldu mu hiç?

canım çok geçmiş olsun
kaç kilo verdin acaba öğrenebilir miyim?

sarkmaların oldu mu hiç?

sağol cnm ben 13 kilo verdim ama benim derdim zayıflamak kilo vermek değildi ben ince görünmek isterdim sarkmalarım pek olmadı koltuk altımda biraz oldu sadece, hep istersen eski-yeni resmimi atabilirim?

Son düzenleme:
sağol cnm ben 13 kilo verdim ama benim derdim zayıflamak kilo vermek değildi ben ince görünmek isterdim sarkmalarım pek olmadı koltuk altımda biraz oldu sadece, hep istersen eski-yeni resmimi atabilirim?

olabilir canım
kaçtın kaç oldun?
ramazanda uyguladığın bi program var mı?

olabilir canım
kaçtın kaç oldun?
ramazanda uyguladığın bi program var mı?

$Fotoğraf0592.jpg $gizem.jpg benimki bi program üzerine kurulu değildi ramazanda sahurda yemiyodum iftarda çorbadn sonra namazımı kılıp bir kaç hareket yapıyodum bacak-göbek eritmek için,yagsız süt çok içiyodum 2 günde 1 lt light süt bitiyodu bu kdar canım ,ben sürekli tartılan biri değildim ama o tartıta 75i gördüm zayıfladıktan sonra tartıldığımda 62iydim

Eki Görüntüle 761442 Eki Görüntüle 761444 benimki bi program üzerine kurulu değildi ramazanda sahurda yemiyodum iftarda çorbadn sonra namazımı kılıp bir kaç hareket yapıyodum bacak-göbek eritmek için,yagsız süt çok içiyodum 2 günde 1 lt light süt bitiyodu bu kdar canım ,ben sürekli tartılan biri değildim ama o tartıta 75i gördüm zayıfladıktan sonra tartıldığımda 62iydim

canm baya vermişsin ne kadar sürede ve nasıl verdin
bende 60 ım
tam fit olmak istiyorum 10 kilo versem iyi
5te olur:1::1:

bende iftardan sonra yürüyüşe gidiyorum
sonra aletler
sonrada evde mekik
ama yememe dikkat etmiyorum sanırım

canm baya vermişsin ne kadar sürede ve nasıl verdin
bende 60 ım
tam fit olmak istiyorum 10 kilo versem iyi
5te olur:1::1:

bende iftardan sonra yürüyüşe gidiyorum
sonra aletler
sonrada evde mekik
ama yememe dikkat etmiyorum sanırım

2- 2bucuk ayda falan verdim işte canım yemene dikkat etmezsen olmaz ama sporu sakın bırakma her boş vaktinde hareket et ağırlıkta çalış :))

2- 2bucuk ayda falan verdim işte canım yemene dikkat etmezsen olmaz ama sporu sakın bırakma her boş vaktinde hareket et ağırlıkta çalış :))

canm en azından faydası oluyordur yinede değil mi yoksa sporu boşa mı yapıyorum yemeği fazla kaçırdığım için of
o zaman spor yapmasam iyice alıcam hiç değilse yeni kilolar gelmesin:ssz:

canm en azından faydası oluyordur yinede değil mi yoksa sporu boşa mı yapıyorum yemeği fazla kaçırdığım için of
o zaman spor yapmasam iyice alıcam hiç değilse yeni kilolar gelmesin:ssz:

çok yiyosan spora hiç umut bağlama, yemek yemeden 1 saat önce sporunu yap,15 dk önce de büyük bir bardakla su iç iştahın kesilir :)

Eki Görüntüle 761442 Eki Görüntüle 761444 benimki bi program üzerine kurulu değildi ramazanda sahurda yemiyodum iftarda çorbadn sonra namazımı kılıp bir kaç hareket yapıyodum bacak-göbek eritmek için,yagsız süt çok içiyodum 2 günde 1 lt light süt bitiyodu bu kdar canım ,ben sürekli tartılan biri değildim ama o tartıta 75i gördüm zayıfladıktan sonra tartıldığımda 62iydim

merhaba canım ben anlamdım sen nasıl zayıfladın böylee:nazar: banada anlatır mısın lutfenn detaylarıyla birde bende de var koltuk altı arkması aslında çok kilolu değilim ama sporcuydum sporu bıraktığımdan sarktı plates :lastiği ile egzersiz yaparsan kolların toparlar :49:

Back