• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın çatlaklarııııı......

Igvess

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
42
1
6
34
İstanbul
Merhaba herkese
Hamileliğim son zamanların da karnım felaket yırtıldı. İyi kötü kilolarımı verdim. Fiziğim iyi güzelde ( dışı seni içi beni yakar:52:) ah bide şu yırtıklardan kurtulsammmm.
Aranızda şunu yaptım, şunu kullandım diyip faydasını gören lütfen paylaşsın.
Bugün nette dolaşırken fındık yağının iyi geldiğini öğrendim kullanan oldumu?
Deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim:54:

Valla tıppın tek çaresiz kaldığı şeymiş. Siz yine kilo vermişsiniz benim kilolarım kalmakla beraber, derin çatlaklarım var düzelecek gibide pek değil kilo bir yandan karın bir yandan moralim 6 aydır yerlerde valla.

En korktuğum şey karın çatlakları.. Benimde anında çatlayan bir tenim var.Tedavisinin olmadığını okumuştum. Bu nedenle sabah akşam vazalin sürüyorum. Bir çaresini bulursan çatlakların mutlaka bana da haber ver

Ben düzenli masaj yaptırıyorum. Hamileyken başladım, doğumdan sonrada devam ediyorum, çok faydasını gördüm, herkese tavsiye ederim.

Kakao ve limonla ov.banyodan hemen once baya baya gecirdigini söylüyorlar bende deneyeceğim :)

En korktuğum şey karın çatlakları.. Benimde anında çatlayan bir tenim var.Tedavisinin olmadığını okumuştum. Bu nedenle sabah akşam vazalin sürüyorum. Bir çaresini bulursan çatlakların mutlaka bana da haber ver

Canim vazalinin hic faydasi yok ben kullandim hergun ama 35. Haftadan sonra aniden bir gunde catladi :( eczaneden catlak onleyici krem al onu kullan is isten gecmeden yani yavas yavas baslamiyor bu catlama aniden bir gunde oldu benim

Bildiğim kadarıyla kakao limon değil, kahve limon olmalı. Bende denicem onu ama yazı bekliyorum. Her akşam duş alamam. Malum bebek var. Hem evim pek ısınmıyo malesef başım ağrıyor sonra...,

Sonucunu yazarsan seviniriz :)

Canim bir kere deniyim dedim banyoya girdim kizim.uyandi az bisey ovdum ama henuz bisey anlamadm ayrica bu iki nimet selulitlere de bire bir miş :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bir kere deniyim dedim banyoya girdim kizim.uyandi az bisey ovdum ama henuz bisey anlamadm ayrica bu iki nimet selulitlere de bire bir miş :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deneyip görmek lazım o zaman ;)

Back