KARIN BOŞLUKLARIMDA PIT DIYE BISEY ATIYOR IKI TARAFIMDADA??

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba arkadalar karin boslugumda pit pit diye bisey atıyor damar atmasi gibi iki tarafimdada.. ozellikle yan uzandigimda.. bide karnim kasiklarim cok gurulduyor cok fazla bagirsak harektleri var.. Gebelik suphemde var.. nu karin boslugunda neden damar atmasi gibi bjrsey olurki

Bendede var bu durum canım sanırım normal pıt pıt atması

Tam nereyi kastettiğinizi anlamadım ama atar damar üstüne yatmış olabilir misiniz?

Karin boslugunda damar atmasi yazinca anevrizma ölümcül riskli fln biseyler yazıyordu korktum acikcasi
Canım sırt üstü uzandığımda net olarak midemin üstünde net görüyorum, elimle kasıklarda dahi hissedebiliyorum. Yani ben baş ağrısıyla ilgili araştırma yapayım dedim, beyin tümörü olabilirsiniz dedi. Sen bakma onlara, böbreklerle ilgili bi sorunun olabilir, ilk önce bi doktora git zaten için rahatlar. Anlat bütün sorunlarını gerekirse yönlendirir

Benim migdemin ustunde degil.. bobrek ksminda snirim karin boşluğuds deniliyor o kisimda pit pit bisey atiyor yan uzandigimda hem sag taraftan hem sol tarafdan cok korkutum ölümcül risk aniden ölme riski fln denilince

Canım öncelikle yan taraflarda atma vs gibi gebelik belirtisi hiç duymadım ama nasip allahtan belki de vardır gebelik bilmiyorum. Tekrarlayan ve rahatsız eden bir durumsa doktora görünmekte fayda var. Ama bir iki sefere mahsus bişeyse kendini velveleye verme içini ferah tut. İnşallah ciddi bir durum yoktur

Bende hic duymadım canim 2 tane oglum var hic boyle bisey yasamadim.. ama karnim kasiklarim acayip sekilde gurulduyor surekli bir bagirsak hareketi var migdem agriyor bide karin yanlarinda pit pit bisey atinca noluyor deim korktum açıkçası en iyisi bir doktora gözükmek

Benim migdemin ustunde degil.. bobrek ksminda snirim karin boşluğuds deniliyor o kisimda pit pit bisey atiyor yan uzandigimda hem sag taraftan hem sol tarafdan cok korkutum ölümcül risk aniden ölme riski fln denilince
Canım her yazana bakıp bozma moralini. Benimde böbreklerimde sorun var, ben mesela düğüne vs gittiğimde iki oynasam aman yarabbi o karın boşluğu dediğimiz yer tam böbreğin olduğu yer bir ağrıyor bır sıkışıyor. Pıt pıt değil küt küt atıyor. Enfeksiyondan kaynaklıymış bu

Sanirim ozaman bendede böbreklerle iligili birnsorun var en iyisi bir doktora gözükmek icimi rahatlattiniz teşekkür ederim

Sanirim ozaman bendede böbreklerle iligili birnsorun var en iyisi bir doktora gözükmek icimi rahatlattiniz teşekkür ederim
Ne demek canım benim Üroloji bölümünden randevu al önce. Dr.a anlat idrar tahlili yapacak sana, enfeksiyon varsa çıkacak. Enfeksiyon varsa bir tahlil daha alacak enfeksiyona sebep olan bakterilerin mikropların üreme yapıp yapmadığını yani çoğalıp çoğalmadını, türünü belirleyecek. Bende üreme olmuyor, bu yüzden reflü şüphesi vardı. Üreme varsa muhtemelen geçici oluyor, sonra antibiyotik vs yazar, rahatlatır zaten onlar. Tedaviye bağlı ref.loji yönlendirebilir..

eskiler göbeğin kaymış derlerdi bu duruma, benimde bir dönem vardı.göbek çekmesi gibi birşey yaptı bir tanıdık o dönem geçti sonrasında unuttum gitti zaten :) insan kendini dinleyince ve yanlış yorumlayınca korka biliyor tabi doktora gitmekte fayda var

Hamileymisim canim oyuzden göbek cektirmyi yapamiyorum.. benimde cok kayar gobegim

Merhaba konunuzun üzerinden baya zaman geçmiş ama şu an yaşadığınız durumun aynısı bende de mevcut reglime 4 gün kaldı karın boşluğumda yan yattığımda pıt pıt atma oluyor bağırsaklarım gurulduyor Dıger belirtileriniz nelerdi hatırlıyorsanız yazabilir misiniz

Merhaba aynısı bende de oldu siz hiç doktora gittiniz mi acaba, geçti mi ya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…