O oyku1 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2022 116 26 18 24 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #1 Kozlar selam 1 haftadır karın boşluğu ağırsı yaşıyorum sizde böyle oldu mu bilgi verirseniz sevinirim
Kozlar selam 1 haftadır karın boşluğu ağırsı yaşıyorum sizde böyle oldu mu bilgi verirseniz sevinirim
E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.725 4.450 103 31 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #2 oyku1 .!.: Kozlar selam 1 haftadır karın boşluğu ağırsı yaşıyorum sizde böyle oldu mu bilgi verirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Karın boşluğu ağrisi nasıl oluyor ? Üşütme yada darp gibi birşey mi oldu ?
oyku1 .!.: Kozlar selam 1 haftadır karın boşluğu ağırsı yaşıyorum sizde böyle oldu mu bilgi verirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Karın boşluğu ağrisi nasıl oluyor ? Üşütme yada darp gibi birşey mi oldu ?
O oyku1 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2022 116 26 18 24 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #3 nuranka .!.: Karın boşluğu ağrisi nasıl oluyor ? Üşütme yada darp gibi birşey mi oldu ? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey olmadı hani böyle adet ağrısı olur ya öyle yani sırtım da çok ağarıyo
nuranka .!.: Karın boşluğu ağrisi nasıl oluyor ? Üşütme yada darp gibi birşey mi oldu ? Genişletmek için tıkla... Hayır öyle bir şey olmadı hani böyle adet ağrısı olur ya öyle yani sırtım da çok ağarıyo
E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.725 4.450 103 31 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #4 oyku1 .!.: Hayır öyle bir şey olmadı hani böyle adet ağrısı olur ya öyle yani sırtım da çok ağarıyo Genişletmek için tıkla... Kasıkların mi.Dr a gidin bari.
oyku1 .!.: Hayır öyle bir şey olmadı hani böyle adet ağrısı olur ya öyle yani sırtım da çok ağarıyo Genişletmek için tıkla... Kasıkların mi.Dr a gidin bari.
O oyku1 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2022 116 26 18 24 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #5 nuranka .!.: Kasıkların mi.Dr a gidin bari. Genişletmek için tıkla... Hamilelik olabilir mi umarım öyledir umarım
nuranka .!.: Kasıkların mi.Dr a gidin bari. Genişletmek için tıkla... Hamilelik olabilir mi umarım öyledir umarım
E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.725 4.450 103 31 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #6 oyku1 .!.: Hamilelik olabilir mi umarım öyledir umarım Genişletmek için tıkla... Bana da bugün doktor sordu. Rontgene girerken hamilelik varmı dedi eşimden ayrıyim dedim
oyku1 .!.: Hamilelik olabilir mi umarım öyledir umarım Genişletmek için tıkla... Bana da bugün doktor sordu. Rontgene girerken hamilelik varmı dedi eşimden ayrıyim dedim
O oyku1 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2022 116 26 18 24 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #7 oyku1 .!.: Hamilelik olabilir mi umarım öyledir umarım Genişletmek için tıkla... nuranka .!.: Bana da bugün doktor sordu. Rontgene girerken hamilelik varmı dedi eşimden ayrıyim dedim Genişletmek için tıkla... Nasıl benim gibi ağrınız var di öyle mi oluyor Muş karın boşluğu ağrısı hamilelik belirtileri mi
oyku1 .!.: Hamilelik olabilir mi umarım öyledir umarım Genişletmek için tıkla... nuranka .!.: Bana da bugün doktor sordu. Rontgene girerken hamilelik varmı dedi eşimden ayrıyim dedim Genişletmek için tıkla... Nasıl benim gibi ağrınız var di öyle mi oluyor Muş karın boşluğu ağrısı hamilelik belirtileri mi
E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.725 4.450 103 31 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #8 oyku1 .!.: Nasıl benim gibi ağrınız var di öyle mi oluyor Muş karın boşluğu ağrısı hamilelik belirtileri mi Genişletmek için tıkla... Ben hamile kalacak birşey yapmadım genelde adet gecikir mide bulanır ya hamilelikte
oyku1 .!.: Nasıl benim gibi ağrınız var di öyle mi oluyor Muş karın boşluğu ağrısı hamilelik belirtileri mi Genişletmek için tıkla... Ben hamile kalacak birşey yapmadım genelde adet gecikir mide bulanır ya hamilelikte
O oyku1 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2022 116 26 18 24 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #9 nuranka .!.: Ben hamile kalacak birşey yapmadım genelde adet gecikir mide bulanır ya hamilelikte Genişletmek için tıkla... doğru ne bileyim internette öyle yazdığı için dedim
nuranka .!.: Ben hamile kalacak birşey yapmadım genelde adet gecikir mide bulanır ya hamilelikte Genişletmek için tıkla... doğru ne bileyim internette öyle yazdığı için dedim
E elifnurbeyza Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2022 8.725 4.450 103 31 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #10 oyku1 .!.: doğru ne bileyim internette öyle yazdığı için dedim Genişletmek için tıkla... Bebek istiyorsan napman gerektiğini biliyorsun kocanla bol bol macun ye
oyku1 .!.: doğru ne bileyim internette öyle yazdığı için dedim Genişletmek için tıkla... Bebek istiyorsan napman gerektiğini biliyorsun kocanla bol bol macun ye
LadyyyCC ♓🦄💮 Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 607 472 33 4 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi oyku1 #11 Üşütmüş olabilirsiniz karın boşluğu ağrıyorsa. Değilse de bi doktora görünün şiddetliyse