KARIN AĞRISI VE ŞİŞLİK

bayadır süt içmiyorum canım. elimden geldiği kadarıyla gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum. domates yazın severim ama şişlik yapmıyor sanırım biber sevmem karnım doysun diye yemekte varsa yerim ayırmam. bu ekmeği bi deneyim artık. sorun arada oluyor ama çözüm bulmam gerekiyor. doktor da birşey demiyor zaten gitmem de saçma geliyor. birşeyde çıkmıyor zaten.

Evet benimde şişlik oluyo gün içinde bol su içip ekmek yemezsem karnım dümdüz oluyo. Kendim düşünmüştüm bunu ama net birşey koyamamıştım

bu an yine şişlik ve ağrı başladı. yerimde duramıyorum. ALLAH sabır versin. hiç birşey yapmadan geçiyor ...

herkese teşekkür ederim iyi akşamlar ben çıktım ....bi çözüm varsa yazarsanız sevinirim. belki biri olmazsa biri olur...hepsini deneyecem artık sırayla

Canım bende aynı sorunu yaşadım evet ekmek falan azaltılmalı ama en faydalı gelen şey akşam 6 6,5 tan sonra bir şey yememek 3 gün içinde normale dönüyorsun ve ne şişlik ne de o ağırlık hissi oluşmuyor bir daha

teşekkür ederim yorumunuz için geç dönüş yaptım kusura bakmayın. bende yemiyorum akşamları ekmegi azaltım ama yine oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…