evet kabızlık varkabizmisiniz yani ?
çalışıyorum masa başı egzersiz yapma ihtimalı yok gibi...Bende böyle sorun olunca egzersiz yapıyorum ya da yürüyüş yapıyorum ve iyi geliyor.
çalışıyorum masa başı egzersiz yapma ihtimalı yok gibi...
yok canım evli değilim ....Hamile olduğunuzu yazmışsınız. Hamileler ne tür egzersizler yapıyor bilmiyorum ama müsait zamanlarda yürümek iyi gelecektir. Belki hamilelikten kaynaklana bir durum da olabilir.
gluten ekmek falan dimi ( aksine ekmeksiz birşey yiyemem ama ekmeği de kesmeye çalışıyorum) iki ögün yiyorum yoksa şişkinlikten ölürüm...Gluteni hayatından çıkarmayı denedin mi?
Bir de sabah aç karnına 2 bardak su iç, evden çıkmadan 1 saat önce.
kuru kayisinin hosafini için. kuru erik yiyin.
bol sivi tuketin. kahve iciyosaniz icmeyin bi sure. bulgur nohut fasulye gibi bakliyatlarida yemeyin bi sure.
Yemiyeceksin canım, bunun başka çaresi yok: gluten de aynı sigara ve şeker gibi bağımlılık yapıyor. 1 haftaya alışırsın.gluten ekmek falan dimi ( aksine ekmeksiz birşey yiyemem ama ekmeği de kesmeye çalışıyorum) iki ögün yiyorum yoksa şişkinlikten ölürüm...
araştırayım canım ama zor olacak benim için ama yapmaya çalışcam artık yetti hergün şişlik agrı çekiyorum yeter artık ....Yemiyeceksin canım, bunun başka çaresi yok: gluten de aynı sigara ve şeker gibi bağımlılık yapıyor. 1 haftaya alışırsın.
Makarna ve ekmeği tamamen hayatından çıkar. Ya da netten araştır, geçen bir arkadaş söyledi Siyez buğdayına bak.
Inan burada da deneyim konusuyor,ben de ayni senin gibiydim. Sis geziyordum, sanki 5 kg gobegimde toplanmis gibi. Ekmegi yulafla degistirdim bir donem, sindirim sistemiz yeniden 18 yasindayim gibi oldu ama un iceren hic bisey tuketmedim. Gluten bildigin bagirsak cepherini mahvediyor, o yuzden hicbiseyi sindiremez oluyorsun. Bak simdi alternatifler de var en azindan. Ekmeksiz olmuyorsa bu ozel bugdaylardan kendi ekmegini yap. Ilaclarla olucak is degil.araştırayım canım ama zor olacak benim için ama yapmaya çalışcam artık yetti hergün şişlik agrı çekiyorum yeter artık ....
Inan burada da deneyim konusuyor,ben de ayni senin gibiydim. Sis geziyordum, sanki 5 kg gobegimde toplanmis gibi. Ekmegi yulafla degistirdim bir donem, sindirim sistemiz yeniden 18 yasindayim gibi oldu ama un iceren hic bisey tuketmedim. Gluten bildigin bagirsak cepherini mahvediyor, o yuzden hicbiseyi sindiremez oluyorsun. Bak simdi alternatifler de var en azindan. Ekmeksiz olmuyorsa bu ozel bugdaylardan kendi ekmegini yap. Ilaclarla olucak is degil.
1. ekmeği hayatından çıkarmadan asla çözüm bulamazsın .az yiyeceksin çok az.yani glutene dikkat edeceksin.
2. diyelim abarttın yedin en kısa çözümü keten tohumu yağı içeceksin 1 ya da 2 yemek kaşığı birebir gelecek hem doğal hem omega 3 kaynağı çok faydalı.
yıllarca çekmiş birisi olarak en kestirme çözüm bu ikisini uygulamak.
3. doktorların çözüm bulamayınca herşeye stresten demelerine hastayım ,yalan o.
araştırayım canım ama zor olacak benim için ama yapmaya çalışcam artık yetti hergün şişlik agrı çekiyorum yeter artık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?