• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın ağrısı kız bebek mi?

babiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2025
16
2
1
26
Merhabalar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. İlk başlarda karın ve kasık ağrısı kız bel ağrısının erkek bebek belirtisi olduğunu söylüyorlar. Tam tersini yaşayan var mı? Yoksa gerçekten doğru mu?

Ben de ilk defa duydum ama burada forumda da buna bezer bir şeyler okuyunca acaba mı diye düşündüm.

Karnım ağrıyor erkek ama cinsiyetimiz 🤣
Biri kız olaydı dadından yenmezdi ama ikiside erkek karnım çok ağrıyor 🤣

Ama çok soğuk su içiyorum ve çorapsız gezıyorum onunla alakalı cinsiyetle değil

Kirpiklerin kıvrışınca erkek yüzün sivilcelenşirse kız falan 😂 çok erken merak etmişsin haftalar geçmez böyle

Kirpiklerin kıvrışınca erkek yüzün sivilcelenşirse kız falan 😂 çok erken merak etmişsin haftalar geçmez böyle
Çok hem de 😂😂
Ya aslında eşimden dolayı böyle oldum. Öğrendiğinden beri erkek olacak falan diyor. Benim için ikisi de çok değerli. Şimdi de ne yani kızı olunca sevmeyecek mi bu adam diye düşünüyorum.

Valla bana hiç fark etmiyor sağlıklı olsun da.
Teyzem uydurmuş olabilir 😂
Tabi ki uydurmuşlar. Şu saçmalıkları bu çağda dinlemeyin ya. Neymiş bulantı çok olunca kız olurmuşmuş. Asla bulantısi olmayan kız anası arkadaşlarım var. Bulantıdan geberen bi süru de erkek doğurmus kuzenlerim var. Dinlemeyin.

Karnım ağrıyor erkek ama cinsiyetimiz 🤣
Biri kız olaydı dadından yenmezdi ama ikiside erkek karnım çok ağrıyor 🤣

Ama çok soğuk su içiyorum ve çorapsız gezıyorum onunla alakalı cinsiyetle değil

Merhabalar yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum da. Kusura bakmayın lütfen ilişki sıklığınız nasıldı acaba? Yani sadece yumurtlama tarihinde mi ilişki oluyordu yoksa reglden sonra gün aşırı mı?

Merhabalar birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. İlk başlarda karın ve kasık ağrısı kız bel ağrısının erkek bebek belirtisi olduğunu söylüyorlar. Tam tersini yaşayan var mı? Yoksa gerçekten doğru mu?
Ben bunu büyüklerden duymuştum fakat bu şekilde değil eskiden ultrason olmadığı zamanlarda doğum esnasında sancı belde olunca erkek karında olunca kız diyorlarmis tabi ne kadar doğru bilemem ama annem 4 doğum evde yapmış onunki uymuş erkeklerde sancısı belde kızlarda ise karında imiş zaten doğacak tahmine ne gerek var eskiler öyle dermiş tabi ben inanmadım ama benim ikinci gebeligimde doğum başladı belimde ağrı oldu ama benim kızdı yani bence kişiden kişiye göre değişiyor herkeste tutmuyor maalesef

Back
X