Karikatür- Fırat ve Sami abi

$404576_519507244745521_1526507113_n.jpg .........................

sanırım ben vesile oldum fıratla tanışmana... nasıl ulvi bir görevi yerine getirmişim en birince oldum yüz puan bana, allaaaam yarappiim, dinimiz amin.

(hatırlamazsan eğer, hani köpüş sahiplerinin bir konusu vardı, orada yazışmıştık, üşendim link bulmaya, hata hatırlanmazsa eğer "sen bilemedin, ben bildim 100 puan yine bana :KK53:"

sanırım ben vesile oldum fıratla tanışmana... nasıl ulvi bir görevi yerine getirmişim en birince oldum yüz puan bana, allaaaam yarappiim, dinimiz amin.

(hatırlamazsan eğer, hani köpüş sahiplerinin bir konusu vardı, orada yazışmıştık, üşendim link bulmaya, hata hatırlanmazsa eğer "sen bilemedin, ben bildim 100 puan yine bana :KK53:"

cidden hatırlamıyorum, o zaman pek etkilenmemişim galiba
yoksa kesinlikle diğer karıkatürlerine de bakardım.
facede bir arkadaşım karıkatürünü paylaştı ve bende hemen diğer karikatürlerine bakmaya başladım, ardından bu konuyu açtım.

Son düzenleme:
üşenmedim, aradım taradım buldum :KK53: :KK53: :KK53:

evet konusu geçmiş
ama ben link vermene anlam veremedım.
neyse, bilmek istiyorsan yıneleyeyım lafımı: geçen gün facede bir arkadaşım paylaştı ve bende diğer karikatürlerine bakmaya karar verdım, uzun süre baktım ve pcye indirdim
ardından konu açtım
senınle olan bu muhabbetımızı bıle unuttum, hatta aklımda ismi bile kalmadı.
senın sayende tanımadım yani... ( bilmek istediğin buysa )

evet konusu geçmiş
ama ben link vermene anlam veremedım.
neyse, bilmek istiyorsan yıneleyeyım lafımı: geçen gün facede bir arkadaşım paylaştı ve bende diğer karikatürlerine bakmaya karar verdım, uzun süre baktım ve pcye indirdim
ardından konu açtım
senınle olan bu muhabbetımızı bıle unuttum, hatta aklımda ismi bile kalmadı.
senın sayende tanımadım yani... ( bilmek istediğin buysa )

insanlar ne zaman bu kadar kötü kalpli oldu bilmiyorum.

aklıma geldi geçmişten bir yazışmamız, yazayım dedim. "fırat"ı ben buldum demişim ya da telif hakkı bana aittir demişim gibi tepki neden acaba?

link verme sebebim de, "hatırlayamadım" demendir, kalbinden geçenler değil!

kitap okumanla, dinlediğin müzik türleriyle ve en son fırat ve sami abi karikatürleriyle, yakın hissetmiştim seni, zevklerimiz/alışkanlıklarımız uyuşuyordu çünkü. gerçekte ise hiç benzemiyormuşuz çünkü ben öküz altında buzağı aramam, yapılan hareketlerde de fesatlık var gibi davranmam.

Başka konunun linkini vermek yasak bu arada.

iyi oldu söylediğiniz, bilmiyordum. nedenini anlayamadım gerçi ama mühim değil.

Son düzenleme:
X