Smear çok zor bir işlem değil korkmayın. Ayrıca bir kerelik boş gebelik olabilir sperm le değil decdaha çok rahime iyi yerleşemenesi ile alakalı diye biliyorum. Tabi esas olan hamilelik değil hamilelik düşünürken tüm sağlık kontrolünün yapılması. Senin testler biraz daha tefferruatlı. Hormon semar vs gibi kan tahlili gerekiyor. Eşine sadece sperm örneğikızlar merhaba ;
Bu ay hamıle kalmk ıcın calısmalara baslıcam. fakat ; daha once bos gebelık gecırdım. acaba sperm kalıtesızlıgı vb. şeydenmı oldu dıye esımın sperm hızı sayısı onlara bktırcam 1 hazırana gun aldım. fakat ınternette urolojı doktornun biri 3 gün ilişkiye girmeden geln bı odaya alıp mastbasyon yapıp ornek vereceksnz yazmıs. 3 -4 gun yapmadan mı gıtmemız lazım. ? daha once yaptıran varmı . esımde sorun yok hmıle kalabılıyorum fakat bı baktrsn ııcım rahat etsn cunku bende smear testı yaptırıcam vb. yumurtalık kontrolume baktırcam. bide smear testı acı veren bıseymı ?? bılgı verırsenız cok sevnrm tesekkurler herkese :))
bu arada bızdde kan uyusmazlıgı vardı iğnesını kurtaj snrası vuruldum ama tedırgınım. bikere daha yasamak istmyrm benım ııcn zor bı surecdi o yuzden tedbırlı yaklasıorum herseye. 1 aydır duzenlı folık asıd takvıyesı alyorum doktorum artık yap dedi fakat son kez hem esım hemde ben gorunmek istyrz.
smear kolay bısey yanı degılmı alttan muayeeneyle olan bısey galıba . 3 gun ılıskı yasak o zaman gitmeden once.3 gün perhiz yapılması gerekiyor. Smear testi yaptırdık ben sadece sıvı alınıyo can yakıcı bir işlem değil. Doktor muayene ederken bişey anlamıyosun bile.
tesekkur ederiimmmEvet 3 günlük perhiz ile spermiyogram veriliyor
Acı vermez sizin işleminizde kendinizi kasmazsanız. Usg ile alttan bakacak ve kan alacaktır
bos gebelıgı 1 kere daha gecırıcem dıye cok korkyrm. saglık kontrollerinde kan testı de yaptırsam ona gore hersey tam olsun ıstyrm. hormon testınıde soylerız o zaman urologa onuda yapsın madem. tesekkur ederımmm cok sagolnSmear çok zor bir işlem değil korkmayın. Ayrıca bir kerelik boş gebelik olabilir sperm le değil decdaha çok rahime iyi yerleşemenesi ile alakalı diye biliyorum. Tabi esas olan hamilelik değil hamilelik düşünürken tüm sağlık kontrolünün yapılması. Senin testler biraz daha tefferruatlı. Hormon semar vs gibi kan tahlili gerekiyor. Eşine sadece sperm örneği
kurtaj snrasında ıgne vuruldum . acaba baska vurulmam gerekırmı . kurtajdan yarım saat sonra vurdular. 24 saat ıcınde vurulması gereeken bı ıgneymıs. kan uyusmzlgı ıcın dedı doktr.Ben kan uyusmazlıgı hakkında bir şey söylemek istiyorum.bir tanidigimiz iğnesini vurdurmadiği için kızı belden aşağısı felç.
Oglununda diz kapagında sorun var.
Bu konuda çok dikkatli olun sakın ihmal etmeyin.
tesekkur ederım sızde hamılesınz galıba saglıkla kucagnza alın ınsallah :)Konuyla ilgili bilgim yok ama bir arkadaşım boş gebelik geçirdikten sonra tekrar hamile kaldı ve sağlıklı bir kızı var. Kötü düşünmeyin.
sperm testi oyle aci verem bir sey degil canim esin bildigin masturmasyon yapcak bir dek fark verdikleri kapa bosalcakkızlar merhaba ;
Bu ay hamıle kalmk ıcın calısmalara baslıcam. fakat ; daha once bos gebelık gecırdım. acaba sperm kalıtesızlıgı vb. şeydenmı oldu dıye esımın sperm hızı sayısı onlara bktırcam 1 hazırana gun aldım. fakat ınternette urolojı doktornun biri 3 gün ilişkiye girmeden geln bı odaya alıp mastbasyon yapıp ornek vereceksnz yazmıs. 3 -4 gun yapmadan mı gıtmemız lazım. ? daha once yaptıran varmı . esımde sorun yok hmıle kalabılıyorum fakat bı baktrsn ııcım rahat etsn cunku bende smear testı yaptırıcam vb. yumurtalık kontrolume baktırcam. bide smear testı acı veren bıseymı ?? bılgı verırsenız cok sevnrm tesekkurler herkese :))
bu arada bızdde kan uyusmazlıgı vardı iğnesını kurtaj snrası vuruldum ama tedırgınım. bikere daha yasamak istmyrm benım ııcn zor bı surecdi o yuzden tedbırlı yaklasıorum herseye. 1 aydır duzenlı folık asıd takvıyesı alyorum doktorum artık yap dedi fakat son kez hem esım hemde ben gorunmek istyrz.
smeer testi çok acı veren birsey değilkızlar merhaba ;
Amin sağol canım :) Allah sana da ve isteyen herkese nasip etsin.tesekkur ederım sızde hamılesınz galıba saglıkla kucagnza alın ınsallah :)
rahım fılmınde ne cıkıyor onuda yaptıraym . ben hastahaneye gıdıp butun tahlıllerımı yaptırma taraftarıyım. bilginz varsa bılgılendırırmısınız.smeer testi çok acı veren birsey değil
rahim filmi çektirdiniiz mİ?
kesınlılkle cektırmenızı önerırım
eşinizin evet 3-4 gün dinlenmiş olması gerekli ilişki açısından , aynen o yöntemle yapılıyor biz daha evvel yaptırdık
amın ınsallah :)Amin sağol canım :) Allah sana da ve isteyen herkese nasip etsin.
kurtaj snrasında ıgne vuruldum . acaba baska vurulmam gerekırmı . kurtajdan yarım saat sonra vurdular. 24 saat ıcınde vurulması gereeken bı ıgneymıs. kan uyusmzlgı ıcın dedı doktr.
ınsallah rabbım ısteyen herkese versın tesekkurt ederımm :)Gerekmez sanırım.dogacak çocuğun kan uyusmazlıgından etkilenmemesi içinmiş.
İnşallah saglıkla alırsınız kucagınıza:)
tesekkur ederımm hastahaneyı arıyorum fakat doktora baglamıyorlar yogunlk var sanırım 4 den snra arıycam :) tesekkurlereşim defalarca sperm testi verdi, hep 2 gün perhiz uygulandı. Yaptıracağınız yere danışın isterseniz, genelde 3-4 gün yazıyor nette ama hastanede testi isterken 2 gün dediler hep.
Birde smear testi normal muayeneden çokta farklı değil rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?