kargo şirketleri ile ucuza göndermek

celibonnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
273
25
118
İstanbul
evden ürün göndermek istediğimde ciddi rakamlar çıkartıyor kargo şirketleri
oysa bazı ürünler sabit fiyatla geliyor bana
bunun nasıl olduğu konusunda fikriniz varmı

yada uygun fiyatlı kargolar hangileri

eskişehir istanbul
eskişehir ankara ve civar illere gönderi yapacağım
ancak 5 kg lik koliye 15 tl fiyat istiyorlar

En ucuzu PTT kargo sanırım. Hizmet kalitesi hakkında bir bilgim yok, yorumlara bakabilirsiniz

en uygun olanı PTT kargodur.

Ne satıyosun bilmiyorum ama
Netten satış yapıyorsan ilanlarını gg dan verip onun anlaşmalı kargosu olan sürat kargo ile indirimli kargo yollayabilirsin

anlaşma yapıyorsunuz bizim mng ile anlaşmamız var kargolarımız çok ucuza geliyor ve gidiyor bi dosya diğer kargolarda 7-10 tl ise biz 2,50 tl ye gönderiyoruz.

En uygunu PTT kargo benim bildiğim.
Sürekli satış yapıyorsanız kargoyla anlaşabilirsiniz diye biliyorum.
Bende İzmir'den Şırnak'a kargo göndermiştim üstelik ağır değildi 26 tl ödemiştim uzak mesafe olduğu için normal ve ptt ile göndermedim. 15 tl biraz fazla gibi

kiloya göre ve mesafeye göre tartarak falan fiyat veriyorlar en ucuz ptt götürdü benm kargolarımı istanbul erzincan 9 kiloyu 10 tl ye en ucuz götern o olmuştu mng de onun yarısı kiloya iki katı fiyat vermiştim bunun dışında aras ve sürat çok hızlı ptt ucuz ama hizmetinde sıkıntı yaşamadım hiç

Ben yaklaşık 8 kiloluk bir valiz ve 2.5 kiloluk bir çantayı İzmir'den Antalya'ya 21 liralık ücretle Ptt ile göndermiştim.
Hizmet kalitesi fena değil fakat sıvı bir şey göndereceğin zaman ne yapsan da kabul etmiyorlar.

ERZAK göndermek istiyordum
tarhana salça erişte domates sosu gibi

mng çok fiyat vermiş sanırım birdaha gidip konuşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…