Kargo Hakkında Yardım !!!!

reny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
74
0
36
İstanbul
Kızlar 1 ay önce yurtdışından birşey sipariş etmiştim ürün Türkiyeye geleli 3 hafta falan olmuş hala bana ulaşmadı UPS kargoyla gelmişti Türkiyeye ben upsye mail attım biz Türkiyeye ulaştırdık artık bizim kontrolümüzde değil dediler. Daha öncede çok alışveriş yaptım yurtdışından ama hiç böle olmamıştı napıcam şimdi bilmiyorum aslında nerde aranır onu merak ediyorum ?? nereye ulaşmıştır yani. ??yardım edin nolur:sinifsinif:

Not: kargoda kalabilicek bişey değildi yani yasak yada maddi olarak limiti aşan bişey değildi .

ups in hangi şubesindeyse gidip baksaydın keşke, yada baktınmıbilmiyorumkismile

Ne demek kontrolümüz değil?? Siz gerçekten yetkili biriyle görüşüp; daha önce de bu şekilde alışveriş yaptığınızı ve kargonuz elinize gelmediği taktirde şikayet edeceğinizi bildirin..

bende ilk başta böle tepki verdim ama biraz araştırdım ve böyleymiş zaten onların görevi Türkiyedeki lokal postanelere ulaştırmakmış ama istanbuldaki lokal postane neresi bilmiyorum????

şimdi baktım ptt nin sitesinden ıstanbul kargo işleme merkezine gelmiş Geçen ayın 23.nde ! ya nerdedir bu ıstanbul kargo işleme merkezi ???

aa o nasıl şey ya, Türkiyede de ups var , nasıl olmaz.
alın buda şubelerini bulabileceğiniz adres.
UPS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…