Kargo gönderirken gönderici kişiyi gizleme

Miraces

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
334
23
24
Arkadaşıma kargo göndereceğim fakat gönderirken gönderici bilgilerini gizlerler mi
Yada kuzenimin kimliği ile yapabilir miyim farklı bir kisinin bilgileriyle yani

Arkadaşıma kargo göndereceğim fakat gönderirken gönderici bilgilerini gizlerler mi
Neden ? Kargo firması neden böyle bir işlem yapsın, karşı taraf kimliği belirsiz birinden gelen kargoyu neden alsın ?

Kuzeninizin kimliğiyle işlem yapma düşünceniz de korkunç.

Büyük ihtimalle eski sevgiline yollayacaksin kuzeninin de başını yakma ayrıca kargo şirketi kabul etmez gizliliği.

Hiç bir kargo firmasında gizlilik yoktur
Kaldı ki ünlülere ürün gönderim yaparken bile adresleri meydandaydı yani

Hayır, senin de adresini zorunlu istiyorlar ayrıca. İlla istemiyorsan başka birinden rica et onun adına göndersin fakat isimsiz olmuyor maalesef

Kargo şirketi gizliliği kabul etmez. Eğer kuzeninizin kimlik bilgileri adresi vs varsa sizde yapabilirsiniz belki ama kuzenininiz haberi ve rızası yoksa bu hiç etik değil.

ben babamin esimin dostumun kargosunu cok gönderiyorum haftaici bos vaktim oldugu icin. yani gitmjsken kimlik vs sormazlar tek tc ile halledersin. adresi kayitli oluyor zaten herkesin kimse adres istemiyor genelde gondericiden
ama
tabii ki tcsinj yazdigin kisinin haberi olmali. allah korusun kisi ben göndermedim der on dakikada gönderim tarihini saatini bulup kamerada o ani acarlar. aha o zaman naneyi yersin, kişisel verileri kullanma ihlalinden.
sakin sakin sakin gizli is yapma. olmadi eski sevgiline hediye mektup falan göndereceksen yalvar yakar israr vs kabul edecek bir arkadas bul

Çiçek Sepeti gizli gönderi kabul ediyor ama bende iğrenç bir şey bu şekilde, çiçek ve hediye yollamak.

2.el esya satan uygulama dısında adres gızlılıgı bnce olmamalı hıc hos bır duurm degıl.

X