• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El KARGO BENDEN YAPTIM SEVGİLİ ANNELER 6. sayfada fotolar

Bornoz duruyor, hiç kullanmadı fiyatı 25 tldir. Eğer adidas ayakkabıyı da almayı düşünürseniz ikisini 50 tl ye verebilirim.

Ceren
HIMM BORNOZ PAHALI GELDİ CANIM. BEN EVET SİZE MAİL DE ATTIM ADİDASI DÜŞÜNÜYORUM. FİYATINIZ NEDİR. CAZİP BİRŞEYLER DERSENİZ ALICAM.DAHA KIZIMIN O AYAKKABIYI GİYMESİNE SANIRIM KOCA Bİ ZAMAN VAR AMA ÇOK TEMİZ GÖRÜNÜYOR. YIRTIK SÖKÜK LEKE VS VAR MI

yok yok herhangi bir sorunu yok. Beğenmezseniz iade ederim paranızı sorun değil. Bornoz ve adidas toplam 60 tl yapıyor ben 50 tl ye indirdim fiyatını sizin için... ayrıca son eklediğim elbiselerden istediğiniz birini hediye gönderebilirim.

yok yok herhangi bir sorunu yok. Beğenmezseniz iade ederim paranızı sorun değil. Bornoz ve adidas toplam 60 tl yapıyor ben 50 tl ye indirdim fiyatını sizin için... ayrıca son eklediğim elbiselerden istediğiniz birini hediye gönderebilirim.
BORNOZDAN VAZGEÇTİM CANIM. O PAHALI GELDİ. SADECE ADİDAS İÇİN 25 TL VEREYİM. BİRDE PARK YATAK MI SATIYORSUNUZ. AYOL BEN DE FELDİR FELDİR ARARIM YA:) RESİM VARMI EBATLARI NEDİR. EĞER ONDA ANLAŞIRSAK İKİSİNİ ALAYIM SİZ YİNE HEDİYENİZİ KOYARSINIZ:)

canımcım 35 tl dir ayakkabı 25 tl ye veremem en uygunu budur ayakkabının ederi de budur bence. Hediyemi yine koyarım sorun olmaz.

BORNOZDAN VAZGEÇTİM CANIM. O PAHALI GELDİ. SADECE ADİDAS İÇİN 25 TL VEREYİM. BİRDE PARK YATAK MI SATIYORSUNUZ. AYOL BEN DE FELDİR FELDİR ARARIM YA:) RESİM VARMI EBATLARI NEDİR. EĞER ONDA ANLAŞIRSAK İKİSİNİ ALAYIM SİZ YİNE HEDİYENİZİ KOYARSINIZ:)

park yatağı şu anda satmayacağım, kızıma yatak almadan satmayalım dedik. O nedenle ileriki günlerde cıkaracağım satılığa.

Ceren

Sevgili Anneler,

22 no Adidas ayakkabı ve 19 no crocs kargo benden ve 85 lira yapıyorum. İlgilenenlere duyurulur.

ayrı ayrı almak isteyenler için adidas kargo benden 40 tl , crocs kargo benden 55 tl

12 parça yukarıdaki kıyafet ( bornoz dahil ) kargo benden hepsi 120 tl yaptım gitti. :) haydi bekliyorummmm!

Sevgiler
Ceren

[QUOt"cerenka, post: 36743447, member: english Home uyku tulumu satılmıştır. Güle güle kullanılması dileklerimle :D[/QUOTE]
Cok tes
English Home uyku tulumu satılmıştır. Güle güle kullanılması dileklerimle :D

Evet ben aldım:)
guzel alisverisiniz icin tesekkur ederim:)

[QUOt"cerenka, post: 36743447, member: english Home uyku tulumu satılmıştır. Güle güle kullanılması dileklerimle :D
Cok tes

Evet ben aldım:)
guzel alisverisiniz icin tesekkur ederim:)[/QUOTE]

güzel günlerde kullanın inşallah :) alışverişimden memnun kalmanız beni ayrıca mutlu etti

Ceren

Hotic ayakkabı duruyorsa almak istiyorum kalibi kucuk degildir ins kargo dahil degil mi bir de 2 yas kiz neler varsa resimlerini gormek isterim

Hotic ayakkabı duruyorsa almak istiyorum kalibi kucuk degildir ins kargo dahil degil mi bir de 2 yas kiz neler varsa resimlerini gormek isterim

hotiç ayakkabı duruyor, kalıbı küçük değil 36 no, benim ayaklarım hamileyken cok kilo aldığım için 1 numara büyümüş ondan dolayı giyemiyorum maalesef. inşallah kilo verince yine 36 a-olurlar. fiyat 20 tl dir canım bu fiyata kargo dahil değildir. Kargo dahil dediklerim bebek kıyafetleri ve adidas ile crocs için geçerli idi.

hotiç marka ayakkabı ve mor suet bot yeni sahibine gönderilmiştir. Güzel günlerde kullanılması dileklerimle..

Sevgiler
Ceren

Back