- 26 Temmuz 2014
- 186
- 3
- 33
hangi şehirdesiniz?Günaydın anneler,
dün aksam bir temizlik yaptım ne var ne yok çıkarttım. Son durum elimdekiler aşağıdaki gibidir. Fiyatları lütfen düşünmeyin. Güzel indirimlerim varrrrr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi şehirdesiniz?Günaydın anneler,
dün aksam bir temizlik yaptım ne var ne yok çıkarttım. Son durum elimdekiler aşağıdaki gibidir. Fiyatları lütfen düşünmeyin. Güzel indirimlerim varrrrr :)
ayrıca bornozu da beğendim
HIMM BORNOZ PAHALI GELDİ CANIM. BEN EVET SİZE MAİL DE ATTIM ADİDASI DÜŞÜNÜYORUM. FİYATINIZ NEDİR. CAZİP BİRŞEYLER DERSENİZ ALICAM.DAHA KIZIMIN O AYAKKABIYI GİYMESİNE SANIRIM KOCA Bİ ZAMAN VAR AMA ÇOK TEMİZ GÖRÜNÜYOR. YIRTIK SÖKÜK LEKE VS VAR MIBornoz duruyor, hiç kullanmadı fiyatı 25 tldir. Eğer adidas ayakkabıyı da almayı düşünürseniz ikisini 50 tl ye verebilirim.
Ceren
BORNOZDAN VAZGEÇTİM CANIM. O PAHALI GELDİ. SADECE ADİDAS İÇİN 25 TL VEREYİM. BİRDE PARK YATAK MI SATIYORSUNUZ. AYOL BEN DE FELDİR FELDİR ARARIM YA:) RESİM VARMI EBATLARI NEDİR. EĞER ONDA ANLAŞIRSAK İKİSİNİ ALAYIM SİZ YİNE HEDİYENİZİ KOYARSINIZ:)yok yok herhangi bir sorunu yok. Beğenmezseniz iade ederim paranızı sorun değil. Bornoz ve adidas toplam 60 tl yapıyor ben 50 tl ye indirdim fiyatını sizin için... ayrıca son eklediğim elbiselerden istediğiniz birini hediye gönderebilirim.
BORNOZDAN VAZGEÇTİM CANIM. O PAHALI GELDİ. SADECE ADİDAS İÇİN 25 TL VEREYİM. BİRDE PARK YATAK MI SATIYORSUNUZ. AYOL BEN DE FELDİR FELDİR ARARIM YA:) RESİM VARMI EBATLARI NEDİR. EĞER ONDA ANLAŞIRSAK İKİSİNİ ALAYIM SİZ YİNE HEDİYENİZİ KOYARSINIZ:)
English Home uyku tulumu satılmıştır. Güle güle kullanılması dileklerimle![]()
Cok tes[QUOt"cerenka, post: 36743447, member: english Home uyku tulumu satılmıştır. Güle güle kullanılması dileklerimle![]()
Merhaba,elinizde neler kaldı acaba
Hotic ayakkabı duruyorsa almak istiyorum kalibi kucuk degildir ins kargo dahil degil mi bir de 2 yas kiz neler varsa resimlerini gormek isterim