- Konu Sahibi Tanita3484
-
gün ışığında aynı olmuyor mu onunla?
bence böyle mat sarı yani mat sarı da ne demekse=) boyayınca çok açık renk olmayan sarılardan birinin içine bakır karıştırsan olabilir diye düşünüyorum palette 218 yaz google ayarım tüp falan bundan olsa yeter bir de bu biraz akmış gibi sanki
ya bence 1 bakır yarım sarı yeterli ama şunu belirteyim ben çok bilgili değilim bu konularda hatta kendi saçımı da yarın ilk kez boyayacağım bakır renge açıcıyla açacağım falan bakalım neler olacak çok fazla araştırma yaptım bir de mantıken de rengi açmak için açık renk katmamız lazım boyanın içine olur diye düşünüyorum bir de kıızın diğer fotolarına da baktım hep akmış gibi mat rengi canlı halleri de normal bakır bence de en iyisi bir kısmında dene garanti olsun sonra bütün saç giderse bir dekendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmış olmayayım yanlış yönlendirme yapmak istemem destan yazdım
benim de saçlarım çok uzundu bir hata ettim kestirdim her seferinde aynı şeyi söylüyorum kızıyorum kendi kendime ama bir gaz kestiriyor insan:78: ben de uzatıp öyle mi boyasam diyorum ama dayanamıyorum da çok kararsızımpalette 7/77 yoğun bakır düşünüyorum ama kaşlarım biraz koyu onları napıcam bilmiyorum bitmişim ben
açık altın sarısına boyarsanız saçınız 1-2 ton açılır o resimdeki saç rengine benzer bence
çok güzel bi renkmiş inşallah ulaşırsın bu renge :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?