• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Karen Gillan'ın Saç Rengi????

Tanita3484

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
244
2
96
İstanbul
Kızlar Karen Gillan'ın saç rengini hangi tonları karıştırarak elde edebilirim :16: :16: :16: :16: :16:

Şuanki saç rengim bu... Lütfen yardımlarınızı bekliyorum :7: :71: :52:

Eklentiler

• $Karen-Gillan-karen-gillan-15058535-475-700.jpg
    $Karen-Gillan-karen-gillan-15058535-475-700.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 1.686
  • $100_1917.jpg
    $100_1917.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 705
palette altın karamelle altın sarıyı karıştırsam bu tonu tutturur muyum ki???? yada altın sarının içine biraz tarççın bakır koysam???? hiç deneyen yok mu bu dediğim karışımları?????

bence böyle mat sarı yani mat sarı da ne demekse=) boyayınca çok açık renk olmayan sarılardan birinin içine bakır karıştırsan olabilir diye düşünüyorum palette 218 yaz google a :77: yarım tüp falan bundan olsa yeter bir de bu biraz akmış gibi sanki

bence böyle mat sarı yani mat sarı da ne demekse=) boyayınca çok açık renk olmayan sarılardan birinin içine bakır karıştırsan olabilir diye düşünüyorum palette 218 yaz google a :77: yarım tüp falan bundan olsa yeter bir de bu biraz akmış gibi sanki

Harikasın canım. en kısa zamanda saçımın bi kısmında deniycem bu karışımı. peki yarım tüp sarı yarım tüpte bakırmı kullanayım diyosun?

ya bence 1 bakır yarım sarı yeterli ama şunu belirteyim ben çok bilgili değilim bu konularda hatta kendi saçımı da yarın ilk kez boyayacağım bakır renge açıcıyla açacağım falan bakalım neler olacak çok fazla araştırma yaptım bir de mantıken de rengi açmak için açık renk katmamız lazım boyanın içine olur diye düşünüyorum bir de kıızın diğer fotolarına da baktım hep akmış gibi mat rengi canlı halleri de normal bakır bence de en iyisi bir kısmında dene garanti olsun sonra bütün saç giderse bir de:5: kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmış olmayayım yanlış yönlendirme yapmak istemem destan yazdım:64:

ya bence 1 bakır yarım sarı yeterli ama şunu belirteyim ben çok bilgili değilim bu konularda hatta kendi saçımı da yarın ilk kez boyayacağım bakır renge açıcıyla açacağım falan bakalım neler olacak çok fazla araştırma yaptım bir de mantıken de rengi açmak için açık renk katmamız lazım boyanın içine olur diye düşünüyorum bir de kıızın diğer fotolarına da baktım hep akmış gibi mat rengi canlı halleri de normal bakır bence de en iyisi bir kısmında dene garanti olsun sonra bütün saç giderse bir de:5: kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmış olmayayım yanlış yönlendirme yapmak istemem destan yazdım:64:

olur mu öyle şey canım. sonuçta hepimiz burda ya tecrübelerimizden yararlanarak yada mantık yürüterek yardımcı olmaya çalışıyoz. tam tersi vakit ayırıp cevap verdiğin için teşekkürler ;) ben de hep tek renk boyardım ama şu sıralar 2 renk karıştırıp boyuyorum ve tek renkten çok daha ii oluyo ;) ben bakır kullandım. süper bi renk. ama saçlarım kısaydı sanki uzun saçta daha bi güzel duruyo diye saçlarımı uzatana kadar erteledim bakır rengini :) yalnız dikkat et çok makyaj istiyo. makyajsız çok soluk görünüyo insan ama doğru makyajla bakırı tek geçerim. umarım istediğin rengi tutturursun. hangi marka ve reneg boyucaksın?

benim de saçlarım çok uzundu bir hata ettim kestirdim her seferinde aynı şeyi söylüyorum kızıyorum kendi kendime ama bir gaz kestiriyor insan:78: ben de uzatıp öyle mi boyasam diyorum ama dayanamıyorum da çok kararsızım:77: palette 7/77 yoğun bakır düşünüyorum ama kaşlarım biraz koyu onları napıcam bilmiyorum bitmişim ben:64:

benim de saçlarım çok uzundu bir hata ettim kestirdim her seferinde aynı şeyi söylüyorum kızıyorum kendi kendime ama bir gaz kestiriyor insan:78: ben de uzatıp öyle mi boyasam diyorum ama dayanamıyorum da çok kararsızım:77: palette 7/77 yoğun bakır düşünüyorum ama kaşlarım biraz koyu onları napıcam bilmiyorum bitmişim ben:64:

benimkiler baya baya kısaydı canım ya. kulak memesi hizasında bile değildi ;) yine de bakır güzel duruyodu aslında. ben kuaföre isla fisher'ın bu fotolarını gösterdim. aynı bu renk istiyorum dedim. gerçekten tierra da buna yakın bi renk vardı. yaparız dedi. 3 rengi karıştırmış sonunda bu fotolarla hiç ilgisi olmayan bi saç rengiyle çıktım kuaförden. resmen koyu kumral gibi bişey oldu ama saç daha yeni açılıp üzerine bakır atıldığı için hemen aktı sağolsun ;) ben bakırı çok sevdim bide vampir gibi bembeyaz olduğum için ;) çok canlı gösteriyo ve bence beyaz tenlilere en çok yakışan renk bakır ve tonlarıdır. ama 2 dezavantajı var. 1-çok çabuk akıyo 2- her makyajı ve her renk kıyafeti kaldırmıyo :( ama acayip havalı duruyo ;) sırf havası için bile değer yani

Eklentiler

• $090618isla_fisher2.jpg
    $090618isla_fisher2.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 140
  • $Isla-Fisher.jpg
    $Isla-Fisher.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 133
Ben de beyaz tenliyim yakışacağını düşünüyorum kendime bugün saçlarımı açtım hatta ama diplere önce sürdüm çok aşırı sarardı uçları da hafif açık kahve oldu napsam bilmiyorum boyayı vursam dibi başı ayrı oynar mı acaba:60:

açık altın sarısına boyarsanız saçınız 1-2 ton açılır o resimdeki saç rengine benzer bence

açık altın sarısına boyarsanız saçınız 1-2 ton açılır o resimdeki saç rengine benzer bence

Teşekkürler canım ;) herkes aynı şeyi söylüyo yani saçın rengini kırmak için altın sarıya yada açık kumrala boyuyolarmış bi cesaret ben de yapıcam inşallah :) peki altın karamelle altın sarı karışınca nasıl bi renk çıkıyor?

ben kuaföre boyatmıştım 2 sene önce bakır sarı diye, ilk boyadığında turuncu gibi oluyo yanlız, sonradan akınca aynen bu renk oluyo, yanlız bu rengin tek dezavantajı bebek gibi bi cildin olması lazım pürüzsüz ve beyaz olmalı yoksa bi tane küçücük sivilce bile çok göze batıo :SS:27:

Back