kare tabak kullananlar sizce köşelerde çıtlama kırılma oluyormu?

edaykin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
553
0
0
Malatya
arkadaşlar ben karacanın köşeli takımlarından almak istiyorum fakat köşeler sivri olunca bulaşık makinasında da kırılma oluomuş çok özen istiyo dediler kullanan arkadaşlar yardımcı olsalar sizce doğru mu?CADIARZU

canım bence karacadan da kareden de vazgeçmelisin hevesini kırmak gibi olmasın ama karacadan çok şikayet duydum sevgili çeyiz bakanımızın da onayıyla karenin de riskine girme derim
şimdiden mutluluklar :)

tatlım benımkı kare ve karaca cok memnunum...bugune kadar hıc sorun cııkmadı ustelık bulasık makınesıne kolayca yerlesıyor...ayrıca tencere setimde karaca cok memnunum...bır markayı hemen kotuluyolar ama temız kullanmakta onemlı...hem yemek takımımı goren herkes cok begenıyor...

ayyy napsam ki ya çok güzeller hatta alacağım modelin resmini de koyyim ama dediler ki kare kırılıyor köşelerden hemencik kullanması kolay değil dediler bende zaten günlük kullanım için almıcam özel günlerde açarım die alcaktım ama kararsız kaldım 800 tl de farası var az da değil yaniii o para ile neler olur yinede bilmiyorum yaaaaaa

Benim yemek takımım bernardo ve tabaklarım haddinden fazla büyük vede kare bugüne değin hiç sorun yaşamadım.Oval şekilli tabakları beğenmiyorum cnm.

resmi eklemeyi de unutmuşum bakın model bu kızlar

cokacimcoook

karaca ve kare kullanıyorum çokda memnunum bi sıkıntım yok.
çelik tenrecelerimden, teflon tencerelerime, kahvaltı takımımdan yemek takımıma, çatal kaşığıma kadar herşeyim karaca ve çokda memnunum.
kullanmadan kullanmayada ürünün ömrü ve kalitesi değişiyor bence kaydirigubbakcemile2

başka bi model beğenemedim kızlar yaa bu içime sindi ama okadar parayı veripte kırılırsa üzülürüm gerçekten jumbo da beğendim çok pahalıydı ilerde alırım die düşündümCADIARZU

ben kare aldim yemek takimimi da kahvalti takimimi da..Sanmiyorum sorun cikacagini..

Eklentiler

• $royal_fine_china_327.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $resim1.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 90
canım royal den aldığını kaça aldın ve modelin kodu ne bende bakayım ona çok hoşşşş güle güle kullan :dance:

canım royal den aldığını kaça aldın ve modelin kodu ne bende bakayım ona çok hoşşşş güle güle kullan :dance:
canim biraz pahali ama yine de aldim ben bi kere olacagi icin misafirlik...1700 e aldim:1closedeyes:Modeli benign die geciyor uzerinde de yaziyor zaten..

canım ben de aldım benimki üçgen kahvaltı takımı
malesef 2 tanesinde köşesi gitti
çok da beğenerek almıştım
ve de daha 1.5 yıllık evliyim
sayılı kullndım yani çalıştığım için zaten haftasonu 1gün kahvaltı edebiliyoruz
bir de misafir içindi onlar

canım yine de sen bilirsin
ama beğendiğin takım çok güzel
valla bayıldım

Son düzenleme:
ayyy ölemi yaaaaa ufff:gitme:

yani bir de bende şöyle bişey var
bitanesi gitti ya
6 kişi misafir gelirse kenarı kırık takımı çıkaramam çok belli olmuyor
ama içim rahat etmez
takım4 kişilik oldu anlıcan
ama hevesin varsa al bence

Canım dikkatli kullanırsan bir şey olmaz bence
Bildiğimiz yuvarlak tabaklarda da kırılan dökülen
olmuyor mu sanki
Hoşuna gidiyorsa al içinde kalmasın
Ben hiç karaca ürünü kullanmadım, kullanan da tanımıyorum
ama bu tarz şeyler ucuz olan markaları kötülemek için de uydurulmuş olabilir
Sonuçta tabak tencere bu bakınca kalitesi belli olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…