• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kare surattan oval yüz şekli

Dilanhzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
11
1
86
29
Merhaba kızlar,
3 kere masetter botoks yaptırdım fakat artık tutmuyor yüzümde. Yüzüm artık daha kare görünümlü olduğu için büyük oranda psikolojimi bozuyor. Daha oval bir surat istiyorum ne yapmam gerekir? Çene ameliyatı mı olmam lazım? Çok rastlanan bir durum değil. Mesela ünlüler hangi ameliyatı oluyor? Demet Özdemir’in kare suratı nasıl oval hale geldi, bileneniz var mı? Doktor arayışı içindeyim…

Eskiden bişektomi ile yanaktan et alınıyordu şimdi bazı doktorlar yapmıyor diye biliyorum.

Benim yüzüm de kareye yakındır , doktoruma kemıkler falan zımparalanamaz mı 🤣🤣🤣 diye sorduğumda, kare yüzün ileri yaşlarda bizim için kurtarıcı olduğunu , zamanla diğer yüzler yaş alıp aşağıya düşmeye başladığı zaman o uygulanan jaw line vs uygulamalara bizim yüz şekline sahip olanların ihtiyacı olmayacağını söylemişti . Yüz şeklinde kilo ödem vs çok önemli aslında siz ne durumdasınız ?

Eskiden bişektomi ile yanaktan et alınıyordu şimdi bazı doktorlar yapmıyor diye biliyorum
Bişektomi ile bildiğim kadarıyla yüzdeki yağ alınıyor fakat benim yüzüm daha köşeli kemiklerimden dolayı ben yağdan çok yüz şeklimi oval yani V şeklinde yapmak istiyorum

Eskiden bişektomi ile yanaktan et alınıyordu şimdi bazı doktorlar yapmıyor diye biliyorum.

Benim yüzüm de kareye yakındır , doktoruma kemıkler falan zımparalanamaz mı 🤣🤣🤣 diye sorduğumda, kare yüzün ileri yaşlarda bizim için kurtarıcı olduğunu , zamanla diğer yüzler yaş alıp aşağıya düşmeye başladığı zaman o uygulanan jaw line vs uygulamalara bizim yüz şekline sahip olanların ihtiyacı olmayacağını söylemişti . Yüz şeklinde kilo ödem vs çok önemli aslında siz ne durumdasınız ?
kilo aldığımda daha da kare hale geliyorum, kilo verdikçe daha az belirgin oluyor ama 3 yıldır masetter botoks ile yüzümün ince görünmesine ve oval görünmesine alıştığım için aşırı moralimi bozuyor baya baya takıntılıyım yani… :(

Botoks tutmama durumu bana botoksta kullanılan malzemeden kaynaklı geldi daha çok , başka bir doktora daha gitseniz ?

başka doktora daha gittim ve başka marka kullandım…bana antikor yani direnç geliştirmiş vücdudunuz dediler..bu yüzden 6 ay bekledim tekrar yaptırdım yine tutmadı. Keşke tutsa da ameliyat arayışında olmasam

O zaman kafaya taktığınız birşeyler mi var, benim mesela sınav dönemleri kendimi kastığımı ve çene ağrısı çektiğimi fark ediyordum

Evet stresli olduğumda daha çok diş sıkıyorum o yüzden ben de ağrı çekiyorum. Hem estetik hem sağlık açısından istiyorum…Güney Korede bu ameliyatı çok yaptıran varmış fakat bizim ülkede çok rastalanan bir durum değil galiba. Ünlüler biliyor sadece galiba 😂

Back
X