- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.755
- 598
- Konu Sahibi Olakimefta
-
1 değil hepsine başvur,babana da deki,Yasadigim yer kucuk bir yer lcw bim gibi kurumsal magazalar bi elin parmaklarini gecemeyecek kadar az yoksa bende dusunuyorum yani alım olursa basvuru yaparim ama hic alım oldugunu gormedim
Bir yere basvuru yaptim haber bekliyorum insallah olur
Ah bencillik,son kuruşuna kadar kimse beklemez zaten ama,bu durumda insanın kendisi düşünmesi gerek.O zaman o evde de yaşamasın,tutsun bir ev keyfine baksın..Ama üst başı kim yıkayacak tabii.Konuyu okumadım ama başlığı gorunce icim cız etti...
Bekarken abim atandi.
Kariyer meslekti ve memur maaşının iki kati aliyordu.
Bizde cok sıkıntılar çektik. Abim bizle ayni evde olmasina ragmen yardim etmezdi.etse de kucuk kucuk.Ben o sıra universite okuyordum.1 kere ya 1 kere elime bi 10 lira bile vermedi al harclik olsun diye.arkadaslarimin abisi ise girer girmez arkadaslarima haftalik duzenli harçlık verirdi cok garibime giderdi.dogrusu neydi onu bule bilmezdim.
Bende hic istemedim.zaten bi sure sonra nisanlandi.ben dugun yapacagim diye alacagi ekmek parasını bule annemler verdi.
Hala aklima gelince kötü oluyorum.
Evet zorunda değil. Fakat siz okula gidince disarda yemeyim okulun yemekhanesi daha ucuz yoksa fotokopiye param yetmez diye dusunurken.eve ardi arkasi kesilmeyen beymen ramsey marka gomlekler,pahali saatler gelince kargodan insanin bogazi düğüm düğüm oluyor suan olduğu gibi.....
Ah bencillik,son kuruşuna kadar kimse beklemez zaten ama,bu durumda insanın kendisi düşünmesi gerek.O zaman o evde de yaşamasın,tutsun bir ev keyfine baksın..Ama üst başı kim yıkayacak tabii.
Burada hata kimde kestiremiyorum,kendi bencil kişiliğinde mi,paylaşmayı öğretmeyen ana babada mı..Nasıl öğrenilir bu.Sanırım iş merhamette düğümleniyor.
Kız kardeş başka bir şey canım...Hayattaki en büyük artım kızkardeşlerimdir.Erkek kardeşle.dünya iyisi olsa aynı bağlılık olmuyor...En azından derdini içten paylaşmak bile hafifletiyor insanı.Evlimisin bilmiyorum,değilsen sana her anlamda arkadaş,dost olacak,sırtını manevi anlamda güvenle dayayabileceğin bir eş diliyorum...Ayni ana babadaniz.ben fazlasiyla paylasimciysam belki de abimin bencilliginden.ama annemde de var biraz bencillik.
Bilemiyorum suc kimde.
Abim oldu olasi hep kendini düşündü zaten.onu oyle kabullendim.
Bazen burdakiler diyor ya tek cocuk olmaz ona bi kardes lazim.yok efendim.kardesinden hayir gorecegi ne malum.maddi olarak demiyorum.manevi olarak da cok yalbiz bıraktı beni abim.
2 kardeşiz ama tek kisiymisim gibi mucadele veriyorum hayatla.
Ayni ana babadaniz.ben fazlasiyla paylasimciysam belki de abimin bencilliginden.ama annemde de var biraz bencillik.
Bilemiyorum suc kimde.
Abim oldu olasi hep kendini düşündü zaten.onu oyle kabullendim.
Bazen burdakiler diyor ya tek cocuk olmaz ona bi kardes lazim.yok efendim.kardesinden hayir gorecegi ne malum.maddi olarak demiyorum.manevi olarak da cok yalbiz bıraktı beni abim.
2 kardeşiz ama tek kisiymisim gibi mucadele veriyorum hayatla.
Kız kardeş başka bir şey canım...Hayattaki en büyük artım kızkardeşlerimdir.Erkek kardeşle.dünya iyisi olsa aynı bağlılık olmuyor...En azından derdini içten paylaşmak bile hafifletiyor insanı.Evlimisin bilmiyorum,değilsen sana her anlamda arkadaş,dost olacak,sırtını manevi anlamda güvenle dayayabileceğin bir eş diliyorum...
Oğlum okuldan gelirken bazen kendine kola ,cips alıyor ,evde yiyor.
Kızım 4 yaşında o bile bu duruma içerlemiş.Abisine hesap sordu neden sadece kendine aldın ,bana neden almadın,sen beni sevmiyor musun ,ben de sevmeyeceğim dedi.Abisi kola sana zararlı dedi,O da başka şey alsaydın o zaman dedi.
Küçücük çocuk bile bu durumu sorguluyor .Siz abinizle veya annenizle hiç konuşmadınız mı?Yoksa erkek evladı olduğu için daha mı el üstündeydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?