- 19 Aralık 2016
- 177
- 277
- 103
- Konu Sahibi karlarduser
-
Yas farkı az olan kardeşler daha ıyı anlasıyor kesinlikle katılıyorum tabı anne ilk iki yıl zorlanır sonra oda rahat eder kı kardeşler bırlıkte çok rahat vakit geçirir yalnız bı vicdan azabı olur hep içinde ilkine haksızlık mı ettik kı dıyekarlarduser abimle aramda 16 ay fark var. Diğeriyle 10 yaş öbürüylede 5 yaş. Yaş fakı çok olanlarla irtibatım bile yok bir abiliklerini de görmedim ama yaş farkımız 16 ay olanı canımdan çok seviyorum. Arkadaşım gibi.. kıyamaz bana. Cam sileceğim desem ben silerim sen bezi ver sadece der o derece. Büyürken de bir zorluğunu görmedim ama küçükken ben minnak olduğum için benim biberon daki suyumu falan içmek istermiş :)) onun harici bütün hayatım onunla harika geçti. Diğerlerini hatırlamıyorum bile hayatımda
Çocukları yaş Farkının az olmasının olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Büyük olan çocukluğunu yaşayamıyor erken büyüyor hatta bizim oralarda halk arasında çocuğun üstüne kuma gelmiş gibi derler bu duruma. 5 yaş olması gerektiğini düşünüyorum. Benmde kardeşimle aramda 2 yaşa yakın fark var. Ama iletişimimiz kopuktur. Çocukluğum hep onun kıskançlıklarıyla geçti. O da çocuktu. Ama küçük kardeşimize karşı böyle bi olay yaşamadık. Hepimiz onun üzerine titredik. Ama madem hamilesiniz yapacak bişey Yok Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı Nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?