• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşine tecavüz eden imam: '‘GÖREVİMİN BASKISIYLA YAPTIM!'

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
28 yaşındaki imam A.B ve kardeşi M.B., 21 yaşındaki kız kardeşleri H.B.’ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.
Erzurum Yakutiye’de oturan H.B., polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Annesini 7 yıl, babasını 1 yıl önce kaybettiğini belirten H.B., birlikte yaşadığı ağabeyi M.B.’nin geçen cuma günü kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

‘ABLAM KİMSEYE SÖYLEME DEDİ’
Daha önce, Diyanet İşleri kadrosunda imam olan ağabeyi A.B.’nin de defalarca tecavüzüne uğradığını iddia eden H.B., şöyle dedi: ‘İlk tecavüz olayını ablam R.’ye anlattım. Kimseye söylemememi aksi halde ağabeyimin işinden olacağını söyledi. Ağabeyimin tecavüzünden hamile kaldım, Ankara’ya götürdü kürtaj oldum. Daha sonra da küçük ağabeyim M.B., tecavüz etti. Ayrıca N.Ç. ve E.P.’nin de tecavüzüne uğradım.”

‘GÖREVİMİN BASKISIYLA YAPTIM’
Şikayet üzerine yakalanan ve sevk edildiği 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nde 2.5 yıldan bu yana eşinden ayrı yaşadığını anlatan imam A.B., görevinin oluşturduğu baskıdan dolayı bu olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdü. A.B., mahkemede, poliste verdiği ifadeleri ve suçlamaları kabul ettiğini söyledi. İmamın ilişkisini tahmin ettiğine ifadesinde yer veren 3 yaş küçük erkek kardeşi M.B. ise kız kardeşi H.B. ile ilişkisini anlattı. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine önceki gün çıkarılan imam A.B. ile kardeşi M.B. ve para karşılığı ilişkiye girdiklerini öne süren 41 yaşındaki N.Ç. ve 53 yaşındaki E.P., ’nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklandı.

28 yaşındaki imam A.B ve kardeşi M.B., 21 yaşındaki kız kardeşleri H.B.’ye tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.
Erzurum Yakutiye’de oturan H.B., polise başvurarak iki ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Annesini 7 yıl, babasını 1 yıl önce kaybettiğini belirten H.B., birlikte yaşadığı ağabeyi M.B.’nin geçen cuma günü kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

‘ABLAM KİMSEYE SÖYLEME DEDİ’
Daha önce, Diyanet İşleri kadrosunda imam olan ağabeyi A.B.’nin de defalarca tecavüzüne uğradığını iddia eden H.B., şöyle dedi: ‘İlk tecavüz olayını ablam R.’ye anlattım. Kimseye söylemememi aksi halde ağabeyimin işinden olacağını söyledi. Ağabeyimin tecavüzünden hamile kaldım, Ankara’ya götürdü kürtaj oldum. Daha sonra da küçük ağabeyim M.B., tecavüz etti. Ayrıca N.Ç. ve E.P.’nin de tecavüzüne uğradım.”

‘GÖREVİMİN BASKISIYLA YAPTIM’
Şikayet üzerine yakalanan ve sevk edildiği 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nde 2.5 yıldan bu yana eşinden ayrı yaşadığını anlatan imam A.B., görevinin oluşturduğu baskıdan dolayı bu olayı gerçekleştirdiğini ileri sürdü. A.B., mahkemede, poliste verdiği ifadeleri ve suçlamaları kabul ettiğini söyledi. İmamın ilişkisini tahmin ettiğine ifadesinde yer veren 3 yaş küçük erkek kardeşi M.B. ise kız kardeşi H.B. ile ilişkisini anlattı. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine önceki gün çıkarılan imam A.B. ile kardeşi M.B. ve para karşılığı ilişkiye girdiklerini öne süren 41 yaşındaki N.Ç. ve 53 yaşındaki E.P., ’nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklandı.

allah ıslah etsin yazıklar olsun ne bicim insan bunlar igrendim okurken :47:

bipppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bir Türkiye rezilliği.
Allah o abi denen insan bozuntularının da, olayı örtbas etmeye çalışan ablasının da bin belasını versin.

Boşuna dememişler, imanında paranında kimde olduğu belinmez diye. Hakikaten öyleymiş, imamda bunu yaparsa artık....:20:

İnanılır gibi değil imamda bile iman yoksa yaşanmaz bu dünyada. Allah cezalarını versin beyin yoksunları
Şu ülkeye idam gelmeli arkadaş kardeş ne demek ya neyse ağzımı bozacağım:50:

her gun ayri bir sapiklik, utanmazlik. bildigim tum kufurleri saydim ama yetmiyor, yetmiyor. ve biliyorum ki insanlik adina utanmak, kizmak, uzulmek, kufretmek cozum de degil.

dondum kaldım ne desem bilemedim kız kardesıne nasıl o gözle bakabilmiş.bıde kendı baktıgı yetmez gibi baskalarına para karsılıgı nasıl olur ya.aileck sorunlularmıs olan yazık kıza olmus genc yasta cınsellıgı ne sekılde yasamıs.unutamıcagı durumları ömrü boyunca hatırlıycak ne yazıkki.kızkardesıne yapan dısardada yapar karsısına cıkana.sapıklık derecesınde bu olay.müebbeti haketmiş bence.

Nasıl bir baskısı varmış imamlık mesleğinin? Ne demek istiyor bu adam ya?

İmam olduğum için genel eve gidemedim, azdım, kudurdum, elimde bi tek kız kardeşim mi vardı demek istiyor? Baskı dediği geneleve falan gidememek mi yani??? Tecavüzden önce imam nikahı da kıysaymış keşke mesleki baskımdan ötürü imam nikahı olmadan tecavüz edemezdim niye dememiş :)

İmamsın diye kimse cinsel ihtiyacın olmicak demiyor. Git sevgili bu başka şehirlere git yani tanınmadığın yerlerde takıl tek sorun cinsel ihtiyaçsa. Ama öyle değil sen tam bir sapıksın imam efendi. Mesleğini de buna alet etme baskı falan diyerek. Karın niye boşamış seni ona da bir sormak lazım başka sapkınlıklarını..

Hep diyolar ya Allah korkusu olmayan insan her şeyi yapar diye. Ben de diyorum ki Allah korkusu değil vicdan asıl mesele. Neden biliyo musun imam efendi? İnsan olan başını yastığa koyduğunda vicdanıyla yüzleşir de ondan. Vicdanı olan insan Allaha ahirete inanmasa da yapmaz senin yaptığını. Sen imam olmuşsun da insanı duygularını edinememişsin.. Sen ahirete inanıyorsun, insanları her cuma vaazda cehennem diye korkutyorsun da sen cehennemi bu dünyada yaşicaksın be imam efendi...

caydırıcı cezalar olmadığı sürece kan donduran haberler okumaya devamm :47::47::47::47:

en azından itiraf etmiş, rızası var da diyebilirdi, ve herkes ona inanırdı:27::27:

ben kişinin imam olmasına takılmadım. imamlar da insan, onlar da psikopat olabilirler, sapıl da olabilirler.
onlardan mükemmel bir müslüman olmalarını ise hiç beklemiyorum. meslek işte, diğer meslekler gibi.
tüm bunlarla beraber iğrenç bir olay...

Back