- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
Kendisi için ölüp bitenlere kalmasın onun için somut bir şeyler yapanı görsün gözü çünkü aşk illa maddi anlamda değil fedakarlık ister ...kızlar mrb kardeşim hakkında bi fikir almak istiyorum kac zamandır hep aynı sey bn işin içinden cıkamaz oldum sürekli derdini benmle paylasıyor resmen hangi dala tutunsa kopuyor..kardeşim cok güzel 4 yıllk üni sahibi saygılı bilgili ve bakımlı güzl bir kız ama sevgili konusunda cok cok cok zayıf nerdeyse hiç dogru düzgün sevgilisi olmadı biriyle tam baslıyor hersey mükemmel cocuk telde ölüyor. bitiyor. bulusuyor sonra öbür gün tık yok ve bütün iilişkileri böyle bitiyor cok cok üzülüyor acaba nerde hata yapıyor kızlar bi fikriniz varsa paylasabilirmisiniz kardeşimde suanda yanımda sizden gelicek yorumları sabırsızlıkla bekliyor şimddiden teşkkrler kızlar..
doğru cnm doğru kısmette hep aynı seklde bitiyor yani konusmaları sohpetide iyimişBence bu işler bir yerden sonra hep kısmet. Yaşanacağı varsa illaki olur.Şuan doğru zaman değildir belki. Ben hep buna inanırım.Kardeşinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
cnm kardeşimin karakter yapısı biraz utangac ve cok sinirli konu bulaıyorum konusurken diyorKardeşinin karekter yapısı nasıl birde görüntü olarak doğal mı yoksa yapay mı? Şimdi bazı kızlara bakıyorı, çok yapay ve itici geliyorlar bana
aynn cnm güzllikle alakası yok dogruKardeşinin karakterini, davranışlarını bilmeden yorum yapamıyorum. Güzellik ilişki yürütmeye yeterli değil malesef.
cnm yapıyorlar fedakarlıkta yapıyorlar ama en uzun 1 hafta sürüyor hani madiiyata bakıcak biri değil kardeşim tek istediği onu cok sevicek birisi birde cok duygusalKendisi için ölüp bitenlere kalmasın onun için somut bir şeyler yapanı görsün gözü çünkü aşk illa maddi anlamda değil fedakarlık ister ...
:) bnde yalnız yazdım cnm4 yıllık üni sahibi 
Ay çok guldum
aynn cnm yanlıs yazdım kusura bakmayınagzi kokuyor olabilir mi. yan yana geldikten sonra oluyorsa hep bu ilgisiz tavirlar aklima baska bisry gelmedi. hali tavri yanlistir belki de. bir de sanirim 4 yillik uni bitirdi yazacaktiniz.
:) bnde yalnız yazdım cnm
teşkkr ederim cnm evet sanırım kısmet değil de hep aynı seklde bitmesiFark ettim :)
Kismet bu isler ya ne denir ki :)
Hayirlisi olsun hakkında insallah