Saç Rengi ve Saç Boyama Kardeşimin saç rengi için yardım(resimli)

mathematician

Sen bilirsin Ya Rab
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.334
13
158
Malatya
arkadaşlar kızkardeşim esmer,saçları kumral. saç rengini açmak istiyor ama ten rengine de uysun istiyor:).. yukarıda kendi saçı ve istediğimiz saç rengi var. açıcı kullanmadan resimde gördüğünüz saç rengine nasıl ulaşabiliriz? hangi boyanın hangi tonlarını tavsiye edersiniz?...şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• $koyu_kumral_dore.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 3.086
  • $kırpılmş.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 238
Son düzenleme:

cnm bu tek renk degıl zanedersem.:26: bence resmi kuafore gosterırsen saclarını orada yaptırabılırsın.. evde biraz zor gıbı cnmm bence

bence de bi kuaföre gitseniz iyi olur..taban tam olarak ne renk bilemedim ama üstündeki ışıklandırmalarla hoş duruyor

düz renk çok farklı durabilir:26::26:

hangi renk gölge bu canım krepe balyajda olabilirdi aslında

canım kuaföre en üstteki resmi gösterdik.böyle bişey çıktı ortaya.aslında tam olarak kardeşimin istediği bu değildi.ama bu renge de alıştı.kuaförümüze renk sorduğumuzda cevap vermiyor.siz istediğiniz rengin resmini getirin ben yapayım diyor.

sarisi diger resimdekine gore biraz cig kalmis gibi ama belki yikandikca oturur rengi...

bence doğal saçına sadece karamel boyamalıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…