Rüya Yorumları Kardeşimin rüyasını yorumlar mısınız?

moonlight_mj4ewr

Evlâd-ı Osmanlı
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
849
14
Merhabalar kardeşim bi rüya görmüş içinde yılan olduğu için sormak istedim.

Şimdi kardeşim rüyasında bizim kapının önünde büyük kalın bir yılan görmüş piton gibi. Eve girene hep sorular soruyormuş, bilmiyorum desen de illa soruyormuş. Bunun anlamı ne olabilir? :26:

yılan yalana, fesatlığı simgeler gelene geçene sorular sorması da muhtemelen sizin evde bir yalan olduğunu veyahut dışarıda sizin evdeki bir bireyle ilgili yalan olduğu ve bunun bulunması gerektiği için sorular sorduğu anlamına gelebilir.

Yani evdeki biri hakkında dışarda iftira türünden birşeyler mi olabilir? Çok teşekkürler yorumunuz için bu arada.

Yani evdeki biri hakkında dışarda iftira türünden birşeyler mi olabilir? Çok teşekkürler yorumunuz için bu arada.
ne demek ben teşekkür ederim canım büyük ihtimalle kaldırılması zor bir iftira da olabilir dediğiniz gibi bu da evin evle ilişkilendirirsek sizin eve girip çıkan bir yakın arkadaş veya akrabadan gibi görünüyor

Aslında fesat akrabalarımız da var ama bu boyuta gelebilir mi ki:26:
Rüyayla amel edilmez ama yine de dikkatli olmamız gerekebilir. Bir de rüya tabirleri kitabında bu gün görülen rüyalara güvenilmez diyor :18:
Bir de kardeşim bu rüyadan önce bol bol rüya görmüş hepsinin anlamına baktık iyi şeyler, bu en sonuncusu kapak gibi

canım 6 yaşındayken karpuz çekirdeği ciğerlerime kaçtığından dolayı 30 dakika kalbim durmuş ve canlanmamı mucize olarak nitelediler o gün bugündür sürekli ruya görürüm ve bunların ne anlama geldiğini az çok anlıyorum belli tarzda ruyalar var ve onları çoğu zaman anneme söylerim işte bu aralar biri vefat edecek diye ki %99 kendi ailemizden çıktı ve doğru olarak ben bu ruya olayını temkinli davranmamız için görülen imgeler şeklinde nitelendiriyorum zaten bu aralar uydurulmuş bir saçmalık deil bu eski zamanlarda ruyaların ne anlama geldiğini araştıran bilim dalı gibi birşey bile varmış... bu arada kardeşine sevgiler öpüyorum sizleri

Gerçekten de mucizeymiş canım :O ben de rüyaları anlamayı isterdim ama inan herkes gibi bilgim var işte yılan düşman, balık paradır gibi.. Çok şanslısın bu konuda tekrar teşekkürler eğer başka rüyalarla ilgili yoruma ihtiyacım olursa tekrar sana sormak isterim güvenilir bir yorumcu olarak:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…