- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.221
- 798
- Konu Sahibi pamuk sekerim
karakoluda iç işleri bakanlığına şikayet edin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karakoluda iç işleri bakanlığına şikayet edin..
İlk başta polisler şikayetten vazgeçirmiş babam ısrar edince şikayetçi olmuş.Muhtemelen karakolda bi tanıdığı vardı yada öğrenci diye vazgeçirmeye çalışmışlar ki başarmışlarda. Keşke şikayeti geri almasaydı, darp gören kişiye sucu yokken niye ceza gitsin ki?
Darp raporu alındı. Hepsinden şikayetçi oldu.Kardeşiniz şikayetinden vazgeçmesin. Darp raporu alıp yapanların burnundan getirsin.
Teşekkür ederim.Eger karakoldaki polislerden de baski gorduyse onlardan bile sikayetci olabilir.
Kimsenin yaptigi yanina kar kalmasin, kardesinize gecmis olsun.
Sanırım meslektaşları diye korumak istediler.Yok öyle bir dünya
Polis kim ki ceza tahmini yapıyor.
Asla vazgeçmesin, hatta bu konuşma saatiyle avukata bildirilsin, geri dönük kamera kayıtları istenir, ağız okuma diye bir şey var. Ses yoksa.
Şikayetçi oldu.Meslek hayatları boyunca hemen hemen aynı olaydan şahit olan ve kanun maddelerini bilen polisler tabii ki ceza tahmini yapabilir yanlış biliyorsunuz. Bugün infaz koruma memurları dahi eğitimde hangi suçlunun cezasının ne kadarlık kısmını yatacağını öğreniyor.
Konuya cevaben; polis okulunda okuyan arkadaşın siciline işlenir diye karakolda öyle söylemişlerdir, kardeşinizin güvenlik kartının iptal olacağını hiç sanmıyorum haklıysa şikayetçi olsun bence..
Polislerden şikayetçi olmaz sanırım.Ahahahah ne parası yahu.
Her gün çekirdek çitler gibi insan öldürülüyor bir kuruş ne para ne ceza ödüyorlar malesef.
Gidin o polislerden de şikayetci olun.
Haklarında soruşturma açılsın.
Ama mümkünse aynı karakol değil başka karakolda şikayetci olun ve avukatınızı isteyin.
Kardeşimin kendini savunmaya bile firsatı olmamış ki.Kadınlar tutmuş daha iyi dayak yesin diye. yere yatırıp tekmelemişler.Polisler kendilerince meslektaslarini korumuslar. Ne oyle bir ceza gelir ne de guvelik karti iptal olur (tabi kardesiniz de onlari darp etmemisse)
Kardesim o kadar uğraşmaz sanırım. İşten eve evden işe giden biri. kavga sebebi de kadınların her gün gün boyu apartman önünde oturmaları.karakoluda iç işleri bakanlığına şikayet edin..
Olaya karışan herkesten şikayetçi oldu kardeşim babamın ısrarıyla. Ama diğer polisleri şikayet etmezBen de yazacaktım bunu...
Kardeşinizin kartı iptal olmaz, öyle de bir ceza gelmez. Ama karşı tarafın polisliği yanar. Ki başkalarının can güvenliği için sadece kendiniz için değil insaniyet namına şikayet etmelisiniz. Daha polis olmadan böyle, ilerde polis olduğunda düşünün bir de.
Ayrıca karakolu da şikayet edin. Yalan yanlış laflarla sizi kandırmışlar resmen. Herkes görev tanımını bilsin, işini yapsın. Polisler kanun uşgulayıcıdır, arabulucu değil! Ki bunu bile taraflı yapmışlar.
Şikayetinizden sakın vazgeçmeyin.
Saolun. Babam rahatsız oluyor çünkü çoluk çocuk gürültü oluyor. Babam uyarıyor bikaç gün önce kadınları. Onlar da daha sonra kız kardeşime sataşıyor. Kavga böyle çıkıyor. Ayrıca apartman önünde oturmak yasak. Hem apartmanın ortak kararı karar defterinde bile var hem de Zabıtaya şikayet edince 100 tl cezası varmış. Zabıtaya şikayet kısmını dün öğrendik. Siz ister miydiniz bütün gün başınızda böyle bir gürültü olsun. kalabalık bir grup sabahtan akşama otursun. Cocukları da salsınlar sokağa. Gürültülerinden uyuyamayın.Pardon ama kadınların gün boyu apartman önünde oturmalarından kardeşinize ne? Tam olarak anlayamadım sanırım. Bu durumdan rahatsız olup kavga çıkaran kardeşiniz mi?
Geçmiş olsun bu arada.
Canım çok üzüldüm aynı ekipten bizim binanın önünde de var.Geçen hafta bu yüzden tartıştık. Ama aynılar biz sorunu taşınarak ćozecegiz inşallah. Bu kaba saba mahalle dedikoducularıyla daha fazla ugrasamayacagim.Umarim sizde iyi bir çözüm yolu bulursunuz.Saolun. Babam rahatsız oluyor çünkü çoluk çocuk gürültü oluyor. Babam uyarıyor bikaç gün önce kadınları. Onlar da daha sonra kız kardeşime sataşıyor. Kavga böyle çıkıyor. Ayrıca apartman önünde oturmak yasak. Hem apartmanın ortak kararı karar defterinde bile var hem de Zabıtaya şikayet edince 100 tl cezası varmış. Zabıtaya şikayet kısmını dün öğrendik. Siz ister miydiniz bütün gün başınızda böyle bir gürültü olsun. kalabalık bir grup sabahtan akşama otursun. Cocukları da salsınlar sokağa. Gürültülerinden uyuyamayın.
Saolun. Babam rahatsız oluyor çünkü çoluk çocuk gürültü oluyor. Babam uyarıyor bikaç gün önce kadınları. Onlar da daha sonra kız kardeşime sataşıyor. Kavga böyle çıkıyor. Ayrıca apartman önünde oturmak yasak. Hem apartmanın ortak kararı karar defterinde bile var hem de Zabıtaya şikayet edince 100 tl cezası varmış. Zabıtaya şikayet kısmını dün öğrendik. Siz ister miydiniz bütün gün başınızda böyle bir gürültü olsun. kalabalık bir grup sabahtan akşama otursun. Cocukları da salsınlar sokağa. Gürültülerinden uyuyamayın.
Ben de babamı taşınmak için ikna etmeye çalışacağım canım umarım daha fazla uzatmadan çözülür.Canım çok üzüldüm aynı ekipten bizim binanın önünde de var.Geçen hafta bu yüzden tartıştık. Ama aynılar biz sorunu taşınarak ćozecegiz inşallah. Bu kaba saba mahalle dedikoducularıyla daha fazla ugrasamayacagim.Umarim sizde iyi bir çözüm yolu bulursunuz.
Şikayetten vazgeçmezler de ne istediler kardeşimden anlamıyorum. Gece çalışıp gündüz uyuyor zaten kafası önünde işine gidip gelen birisi. İnşallah hal ettikleri cezayı alırlar.İstemem tabii ki. O yüzden sordum zaten. Anlam veremedim çünkü, kardeşiniz mi sataşmış onlar mı sataşmış vs. Gün boyu oturup lak lak edip gürültü yapanları ben de sevmiyorum zaten. Ankara'da ben de dertliydim ondan zaten, her ne kadar bizim eve gelmese de gürültüsü apartmana girerken bile sorun olabiliyor.
Şikayetinizden asla vazgeçmeyin. Hatta zabıtaya da ekstra şikayet edin, belki o gün için ceza keserler belli mi olur?
Şikayetten vazgeçmezler de ne istediler kardeşimden anlamıyorum. Gece çalışıp gündüz uyuyor zaten kafası önünde işine gidip gelen birisi. İnşallah hal ettikleri cezayı alırlar.İstemem tabii ki. O yüzden sordum zaten. Anlam veremedim çünkü, kardeşiniz mi sataşmış onlar mı sataşmış vs. Gün boyu oturup lak lak edip gürültü yapanları ben de sevmiyorum zaten. Ankara'da ben de dertliydim ondan zaten, her ne kadar bizim eve gelmese de gürültüsü apartmana girerken bile sorun olabiliyor.
Şikayetinizden asla vazgeçmeyin. Hatta zabıtaya da ekstra şikayet edin, belki o gün için ceza keserler belli mi olur?
Kapı gibi darp raporu var kardeşinize hiçbir cezai yaptırım uygulanmaz. Şikayetinizi geri almayınİyi geceler sevgili hanımlar. Bugün ekek kardeşim kız kardeşimi korumak için. girdigi bir tartışmada kendisinin polis olduğunu söyleyen bir kişi ve 6 7 komşu kadın tarafından darp edilmiş. Darp raporu alındı hepsinden şikayetçi olundu. kendisini polis olarak tanıtan kişi sanırım Polis akademisindeymiş henüz işe başlamamış. kardeşim özel güvenlik görevlisi. Karakoldaki polisler kardeşimi şikayetten vazgeçirmek için iki tarafa da 500 milyar ceza gider senin de güvenlik kartin iptal olur demiş. bilgisi olan hanımlar böyle birşey var mıdır? Karşı taraf henüz öğrenci olduğu için ne gibi yaptırım olur ? bu arada apartmanın güvenlik kamera kayıtları var tabi silmedilerse. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Hala korkuyor işyerinde sorun olur diye.Babam geri çektirmez zaten şikayeti.Kapı gibi darp raporu var kardeşinize hiçbir cezai yaptırım uygulanmaz. Şikayetinizi geri almayın