- 14 Haziran 2016
- 277
- 518
- 103
- Konu Sahibi pamuk sekerim
-
Göz korkutmuşlar ne 500 milyarı ya çocuk sert bir uyarı alır siciline işler okuldan atılır mı bilmiyorum ama darp raporu varsa hiç korkmasın dayak yedi diye niye güvenlik kartı iptal olsun imkanı yokİyi geceler sevgili hanımlar. Bugün ekek kardeşim kız kardeşimi korumak için. girdigi bir tartışmada kendisinin polis olduğunu söyleyen bir kişi ve 6 7 komşu kadın tarafından darp edilmiş. Darp raporu alındı hepsinden şikayetçi olundu. kendisini polis olarak tanıtan kişi sanırım Polis akademisindeymiş henüz işe başlamamış. kardeşim özel güvenlik görevlisi. Karakoldaki polisler kardeşimi şikayetten vazgeçirmek için iki tarafa da 500 milyar ceza gider senin de güvenlik kartin iptal olur demiş. bilgisi olan hanımlar böyle birşey var mıdır? Karşı taraf henüz öğrenci olduğu için ne gibi yaptırım olur ? bu arada apartmanın güvenlik kamera kayıtları var tabi silmedilerse. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
bu tehditleri karakoldamı yapmışlar yapmayın yaw olurmu öle şeyİyi geceler sevgili hanımlar. Bugün ekek kardeşim kız kardeşimi korumak için. girdigi bir tartışmada kendisinin polis olduğunu söyleyen bir kişi ve 6 7 komşu kadın tarafından darp edilmiş. Darp raporu alındı hepsinden şikayetçi olundu. kendisini polis olarak tanıtan kişi sanırım Polis akademisindeymiş henüz işe başlamamış. kardeşim özel güvenlik görevlisi. Karakoldaki polisler kardeşimi şikayetten vazgeçirmek için iki tarafa da 500 milyar ceza gider senin de güvenlik kartin iptal olur demiş. bilgisi olan hanımlar böyle birşey var mıdır? Karşı taraf henüz öğrenci olduğu için ne gibi yaptırım olur ? bu arada apartmanın güvenlik kamera kayıtları var tabi silmedilerse. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Göz korkutmuşlar ne 500 milyarı ya çocuk sert bir uyarı alır siciline işler okuldan atılır mı bilmiyorum ama darp raporu varsa hiç korkmasın dayak yedi diye niye güvenlik kartı iptal olsun imkanı yok
evet maalesef karakolda yapılmış. İfade alma işlemi bile iftardan sonraya bıraķıldı.bu tehditleri karakoldamı yapmışlar yapmayın yaw olurmu öle şey
Meslek hayatları boyunca hemen hemen aynı olaydan şahit olan ve kanun maddelerini bilen polisler tabii ki ceza tahmini yapabilir yanlış biliyorsunuz. Bugün infaz koruma memurları dahi eğitimde hangi suçlunun cezasının ne kadarlık kısmını yatacağını öğreniyor.Yok öyle bir dünya
Polis kim ki ceza tahmini yapıyor.
Asla vazgeçmesin, hatta bu konuşma saatiyle avukata bildirilsin, geri dönük kamera kayıtları istenir, ağız okuma diye bir şey var. Ses yoksa.
Bu yazılan, adeta gözdağı verme.Meslek hayatları boyunca hemen hemen aynı olaydan şahit olan ve kanun maddelerini bilen polisler tabii ki ceza tahmini yapabilir yanlış biliyorsunuz. Bugün infaz koruma memurları dahi eğitimde hangi suçlunun cezasının ne kadarlık kısmını yatacağını öğreniyor.
Konuya cevaben; polis okulunda okuyan arkadaşın siciline işlenir diye karakolda öyle söylemişlerdir, kardeşinizin güvenlik kartının iptal olacağını hiç sanmıyorum haklıysa şikayetçi olsun bence..
Caydırmaya çalışmışlar,bu konuyla ilgili yorumumu zaten yaptım.Bu yazılan, adeta gözdağı verme.
Çocuk sordu mu polislere sizce cezam ne diye?
Hayır.
Durduk yere, afaki değil, bu bu cezayı alırsın demeleri, caydırmak amaçlı değil mi?
Yanlış bilmiyorum.
Biliyorum, ve yazıyorum
Polis kim ki? Caydırma konuşması yapmaya cüret edecek?Caydırmaya çalışmışlar,bu konuyla ilgili yorumumu zaten yaptım.
“Polis kim ki...” diye başlayan cümlenize istinaden eksik/yanlış bilginizi düzeltmek istedim..
Caydırmak,göz dağı vermek bunlar hoş şeyler tabii ki değil ama genellemeye vurarak bu şekilde küçümsememek lazım nişanlım polis, ayda 3-4 mahkemeye giriyor artık mahkeme öncesi şu kadar sene alırlar diyebiliyor.. Bunu anlatmak istemiştim.
Afaki yorumu nişanlının.Caydırmaya çalışmışlar,bu konuyla ilgili yorumumu zaten yaptım.
“Polis kim ki...” diye başlayan cümlenize istinaden eksik/yanlış bilginizi düzeltmek istedim..
Caydırmak,göz dağı vermek bunlar hoş şeyler tabii ki değil ama genellemeye vurarak bu şekilde küçümsememek lazım nişanlım polis, ayda 3-4 mahkemeye giriyor artık mahkeme öncesi şu kadar sene alırlar diyebiliyor.. Bunu anlatmak istemiştim.
Neden anlaşamadık acabaAfaki yorumu nişanlının.
Yanlış bu da.
Meslek etiği açısından, dışarıya bilgi sızdırıyor.
Mutabık olduğumuz nokta, bahsi geçen memurun görev dışı, yasal olmayan tavrı.Neden anlaşamadık acaba
Oturup işi ile alakalı tabii ki böyle oldu şöyle oldu demiyor. Bir durumla karşılaşan,mahkemesi olan tanıdıkları arıyor mesela 10 gün önce abimin mahkemesi vardı “para cezası gelir muhtemelen” diye bahsettiğiniz afaki yorumunu yapıyor veya ehliyetini kaptıran yeğeni aradığında olabileceği söylüyor.
Bir üst yorumunuzda, “polis kim ki” cümlenizin sebebini -küçümseme içermediğini- anladım o nedenle ilk yorumumu yapmıştım umarım kendimi anlatabilmişimdir :) İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?