- Konu Sahibi moveon1881
Merhaba.. kardeşimin nişanı olacak. Muhtemelen kapalı bi mekanda. Bana önerebileceğiniz kaliteli elbise markaları var mı? Hiç bu konuda tecrübem yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıl ılce? bence kıralayınMerhaba.. kardeşimin nişanı olacak. Muhtemelen kapalı bi mekanda. Bana önerebileceğiniz kaliteli elbise markaları var mı? Hiç bu konuda tecrübem yok..
Düğün hazırlıkları diye bölüm var oraya açılcakÖyle mi.. nereye açmam lazımdı?
Bazı elbiseler çok kaliteli şık duruyor.. başka önerebileceğiniz marka var mı? Genelde internetten alışveriş yaparım..Marka olması neden önemli ?
Madem marka istiyorsunuz :
Maria Lucia Hohan derim.En azından Türkiye'de bulunuyor.
Ayakabi için de Manolo Blahnik diyorum.
Ancak iyi gösteren marka değil kisinin kendisidir.
Çanta dolusu para verip rüküş olmayın.
Raisa Vanessa..Bazı elbiseler çok kaliteli şık duruyor.. başka önerebileceğiniz marka var mı? Genelde internetten alışveriş yaparım..
umarım dediğiniz gibi rüküş olmam..
Ayrıca söylediğiniz marka da çok pahalıymışBazı elbiseler çok kaliteli şık duruyor.. başka önerebileceğiniz marka var mı? Genelde internetten alışveriş yaparım..
umarım dediğiniz gibi rüküş olmam..
Abiyefon nocturne alfabetaMerhaba.. kardeşimin nişanı olacak. Muhtemelen kapalı bi mekanda. Bana önerebileceğiniz kaliteli elbise markaları var mı? Hiç bu konuda tecrübem yok..
Tşk ederim.. söylediğiniz markaları araştıracağımRaisa Vanessa..
Dodo bar veya kalmanovich.
Birini beğenirsin mutlaka.
Ama denemeden olmaz.
Orada gorduklerin hep manken.
Yani bu şekilde net uzerinden özellikle düğündür nisandir elbise alınmaz.
Ama sen bilirsin.