kardesimin nikahi

lavieenrose_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
1.238
1.658
kizlar iyi aksamlar, fikirlerinize ihtiyacim var (yeniyim konu dogru yerdemi onuda bilmiyorum)
kiz kardesimin haftaya nikahi olacak ve ben bi sürpriz, biseyler hazirlamak istiyorum ama herkesin yaptigi klasik seylerden baska bisey gelmiyor aklima
yaratici fikirlerinize ihtiyacim var

Ne gibi bi süpriz? Yani ben birinin nikahında süpriz hazırlayan birini hiç görmedim de o yüzden tam olarak ne tür bişeyler olabiliceğini söylerseniz daha iyi olur?

Kardeşinin çok ozlediği uzun yıllardır gormedigi gelemeyecegini düşündüğü bir dostu varsa eğer, onu nikah masasında şahidi olarak görmek mutlu edebilir. Yada basarabilirseniz sevdiği bir futbolcu yada şarkıcı, grup solisti gibi birilerini nikah şahidi olarak davet edebilirsiniz.ucuk belki biraz ama aklıma bişey gelmedi

çiftler sanırım tatil hediye edince mutlu olur, yada daha ekonomik olması gerekiyorsa 1-2 günlük tur olabilir görmek istedikleri bir yere, nikah salonu nasıl bilmiyorum ama çocukluğundan evleninceye kadar ve ilişkisindeki fotoları slayt şeklinde duvara yansıtabilirsiniz

1.Almanya nikahtan sonra çiftlere güvercin uçuttururlar
2.nikahtan çıkınca gül yaprakları prinç Serpillir
3. Beyaz çarşafa büyük kalp çizilir, çiftler ikisi beraber çizilen kalbi makasla yarışarak kalbi keserek çıkartır kalbin içinden damat gelini kucağına alarak geçer(yada elele geçerler bu çarşaf 4 kişi dik olarak tutar onlar keser 2 makas lazım kalpte onlara hatıra kalır burda bu tür süprizler yapilir

cok tesekkür ederim resim fikri süper, insallah olur

tesekkür ederim, carsafi bende düsündüm aslinda ama bilmiyorum hoslanirlarmi bi öbür kardeslerle konusmak lazim
gül yapraklarida süper evet hatta belki bir yerlerde kirmizi halida bulabilirim

pirince bazi yerlerde izin vermiyolar bende yapmayi düsünüyorum hem günah princin yere atilmasi hemde kuslar yenilebilir sanip rahatsiz olabiliyolarmis

Ne gibi bi süpriz? Yani ben birinin nikahında süpriz hazırlayan birini hiç görmedim de o yüzden tam olarak ne tür bişeyler olabiliceğini söylerseniz daha iyi olur?

nasil anlatsam ki simdi, mesela cift nikah kiyildiktan sonra disariya ciktiklarinda pirinc atiyolar üstlerine (bereketi simgelediyi icin) ama bunu yapmak istemiyorum yukarida nedenlerini belirtdim
veya güvercin ucuruyolar
yada bantlar hazirlaniyor üzerlerine kücük pankartlar yapistiriliyor. bunlar üzerinde de sevgi saygi ask gibi kelimeler yazili oluyor
ikiser kisi bu bandlari tutuyor ve cift teker teker bandlari makasla kesiyor
bunun gibi seyler, umarim anlatabilmisimdir

ya bi sarkici felan güzel olurduda benim öyle bi imkanimda yokki yani simdi türkce müzik dinliyor biz almanyadayiz kim gelirki dimi

ya bi sarkici felan güzel olurduda benim öyle bi imkanimda yokki yani simdi türkce müzik dinliyor biz almanyadayiz kim gelirki dimi

Nikah için? Bilmemki hiç öyle bişey duymamıştım.Hayır yani kız tarafıysanız bekarlığa veda partisi yapsınla sizde partiye dansöz çağırın Ama nikah için yine bilemedim ben

Nikah için? Bilmemki hiç öyle bişey duymamıştım.Hayır yani kız tarafıysanız bekarlığa veda partisi yapsınla sizde partiye dansöz çağırın Ama nikah için yine bilemedim ben

ya iste tr de bende görmedimde almanyada yapiyolar iste bende güzel bir hatira kalsin istedim
dügün ramazandan sonra olacak insallah, bekarliga vedayi ozamana düsünüyorum cok hayin planlarim var
bu saatde kafa yordugun icin tesekkür ettim

Pastadan erkek striptizci ciksin.. sadece kardesin degil tum davet ahalisi icin buyuk bir surpriz olur.. Yillarca konusulur surprizin

ölüm nedeni diyede erkek striptizci yazar mezar tasimda

ama ne yalan söylim bekarliga veda icin böyle biseyler düsünmüstüm enistecan ondan sonra benden gicik alacak belki ama olsun, sefaaam olsun

Misafirlerin eline birer kart, herkes yeni çift için güzel dilekler yazsın sonra onları uçan balonlara takın ve herkes nikahtan sonra göklere uçursun. Yada büyük bir tabloya bir ağaç çiz sonra herkes başparmagı ile yaprak şeklinde basıp ismini içine yazsın, kardeşin evine hatıra olarak asa bilir. Yada herkes bir kartpostala iyi dilekler yazsın ve sonra senin belirlediğin tarihte (sen önceden kartlara yaz)yeniçiftin evine postalasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…