Kardeşimin kişilik problemi mı??

Bu kadar değildi herkese saygılıydım ancak ergenlik zamanı 15 16 yaşlarında ben de böyle köyü falan beğenmezdim. Büyüdüm şimdi memleketim burnumda tütüyor :) küçük kız kardeşim ise 20 yaşında hiç böyle bir ergenlik yaşamadı hep çok daha uysal ve evi seven bir insandı. Bilemiyorum ergenlik zamanı oluyor böyle şeyler sizinki biraz daha zor geçiriyor çok daha şımarık ama ilerde o da normalde döner diye umuyorum.

Ergenken köy ve yayla muhabbetlerine burun kıvırırdım, hiçbir şeyi beğenmezdim. Şimdi yıllık iznimde koştur koştur gidiyorum, gün sayıyorum gitsem diye.
Sahip olmak istediği hayatla sahip olduğu hayat arasındaki fark canını yakıyordur, çok normal. Zamana bırakın bazı şeyleri görmezden gelin.

Evet aşırı yoruldum psikolojik olarak .. teşekkür ederim
O kadar iyi anlıyorum ki . Bizimki de üniversiteyi aynı şehir de olsa bile ayrı eve çıkaracak okuyacakmış görüşmeyecekmiş bla bla. Hepsi aynı bunların ciddiyim bak üzme kendini.

Bizimkinin adı modern ama herkeste var diye annemin hamileliğinde başka bir isim düşünmüştük onu kullanıyor arada. Psikolojik destek de alıyor. Ne kadar zor ergenlik çok yaşlı değilim ama ciddi bizim zamanımız hiç böyle değildi

Ben de küçükken iyy köy mü ya iğrenç, zaten b.k kokuyo hiç sevmem derdim. Şimdi büyüdüm kaç yaşına geldim hala aynı fikirdeyim yani allah yolumu düşürmesin

Evet çok teşekkür ederim

İnşallah teşekkür ederim

Evet her yaşın ayrı bir ruhu var ama bizimki iyice saçmaladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…