Nişan Kardeşimin kaynanasının nişan alışverişi konuşmasında söyledikleri normalmi bi bakın

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Mesaj eski belki ama okuyunca yazmadan edemedim.

Her şeyden önce "bu bilezikler eski bi yenisiji istiyoruz" şeklindeki tavrınız en az şikayet ettiğiniz kaynananın davranışları kadar çirkin bence.çocuk belki almış önceden atmış kenara.sırf sizin anlamsız isteğiniz yüzünden tekrar bozdurup yeni bilezik alacak olması bence asıl amacınızın çiftlerin mutluluğundan çok takıların prosedürlerin ne olduğu.ayrıca çiftin arasına bu kadar girmeniz de bence hiç yakışık değil.ikiside baskı altında kalmıştır.Ben damadın yerinde olsam sözlüm ile konuşurdum bana güven ve hiç bir şey için canını sıkma derdim ve her iki tarafıda karşıma alır "bizim isteklerimiz dışında bize bir şey dayatmayın" derdim.ama ciftlerede cok ia dusuyor bu olaylarda.sabirli olacaklar evet ama kirmadanda usluplarini bozmadanda kararli ve dik duruslarini gosterecekler ailelerine. son olarak isteyen istedigini takar.kimse kimseye direktifler vererek yok su olmalı su kadar takilmali yok yeni olmali diyemez dememeli.bence bu gibi olaylarda bir seylerin pazarligini yapmak yerine iki tarafta anlasarak " birakalim onlar nasil istiyor ise oyle olsun" demeli.ama iste maksat uzum yemek degil de bagciyi dovmek olunca is nerelere gidiyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…