- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
bayanlar hepinizin yorumlarını okudum
bazılarınız beni anlamamış
ben ablasıyım ve ailede böyle işleri tek bilenim ve kardeşim bana saygı duyuyo
annemiz rahatsız ben uğraşamam biz konuşuruz seninle sende damadın tarafıyla konuşursun dedi annem
bu sebepten bu kadar işin içine girdim
ve ufak tefek şeyleride konuşamıcaksak karşı tarafla bu hiç bir zaman anlaşamıcamız anlamına gelir
malsef kaynana oğlunu dolduruyo oğluda lafını dinliyo
bi arkadaşımız yazmış birikimi konusunda
bu adam yıllardır çalışıyo elinde bi arabası var onuda satıcak babasının bile evi yok kardeşim kiraya gelin gidicek
babasına bişey olursa yada hastalanırlarsa ailesini yanına almak istediğini söylemiş artı bide abisi var hepsine bakması gerekiyomuş
sürekli para yardımı yapıcakmış
kadının şöyle bi lafı oldu benim oğlum maaşını harcıcak bunlara bitircek bunlar mutsuz olucak
sanki biz çok lüks şeyler istemişiz
sanki düğün nişandan hemen sonra olucak düğün nişandan 1 sene sonra olucak
borca girseler borç biter niye üzülsünlerki nişanda bohça yaptılar diye anlayamıyorum
mantıken bu damat bize gelmez ben damadı ilk gördüğüm günden beri ısınamadı
ısınamadım diyede kardeşime hiç olumsuz bişey demedim hiç bişey için baskı yapmıyorum:26:
bazılarınız beni anlamamış
ben ablasıyım ve ailede böyle işleri tek bilenim ve kardeşim bana saygı duyuyo
annemiz rahatsız ben uğraşamam biz konuşuruz seninle sende damadın tarafıyla konuşursun dedi annem
bu sebepten bu kadar işin içine girdim
ve ufak tefek şeyleride konuşamıcaksak karşı tarafla bu hiç bir zaman anlaşamıcamız anlamına gelir
malsef kaynana oğlunu dolduruyo oğluda lafını dinliyo
bi arkadaşımız yazmış birikimi konusunda
bu adam yıllardır çalışıyo elinde bi arabası var onuda satıcak babasının bile evi yok kardeşim kiraya gelin gidicek
babasına bişey olursa yada hastalanırlarsa ailesini yanına almak istediğini söylemiş artı bide abisi var hepsine bakması gerekiyomuş
sürekli para yardımı yapıcakmış
kadının şöyle bi lafı oldu benim oğlum maaşını harcıcak bunlara bitircek bunlar mutsuz olucak
sanki biz çok lüks şeyler istemişiz
sanki düğün nişandan hemen sonra olucak düğün nişandan 1 sene sonra olucak
borca girseler borç biter niye üzülsünlerki nişanda bohça yaptılar diye anlayamıyorum
mantıken bu damat bize gelmez ben damadı ilk gördüğüm günden beri ısınamadı
ısınamadım diyede kardeşime hiç olumsuz bişey demedim hiç bişey için baskı yapmıyorum:26: