- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
ben bişey sormak istiyorum size
benim kardeşimin temmuzun 9 unda nişanı olucak
dün nişan da yapılcakları istenecek altınları konuşmak için kardeşimin kayınvaldesiyle bir araya geldik
kızlar kadın hiç bi şeyin oluruna gitmiyo
herşeye gerek yok evlendikten sonrada yapılır önemli değil diyo ama nişanda benim akrabalaım neyle buraya gelicek diyede sormaktan geri kalmıyo
bizim bu işe canımız çok sıkıldı
dün bizim arkamızdan oğlunu baya bi doldurmuş
kızlar benim kardeşimin yazlık bi evi var kardeşim hemşire maaşı var sigortası var
oğlanın evi yok hiç bişeyi yok bi maaşı var
biz bu halde bile herşey güzel olsun dedik masraf etmeye hazırdık
gel görki oğlanın anası hiç oluruna gitmiyo
istediğimiz bişeyde yok hani bişeyler istesek dicemki durumları belli güçleri yetmiyo ama genede üç aşşa beş yukarı bi orta yol bulurduk
kadın 4 tane bilezik takıcakmış düğün ve nişanda toplam
bende dedimki biz 8 düşünüyoduk ama neyse o zaman 6 olsun kadın itiraz ediyo
bende oğluyla konuştum tamam dedi oğlu ama eve gidince oğlunu çok fena doldurmuş
kardeşiminde üzülmesini istemiyorum napmak lazım bilemedim ufak tefek detayları bile kadın çok görüyo
siz de nasıl oldu acaba hiç bişey dememekmi lazım
öylede olmazki kardeşime verilen değer bu muymuş
kayın valde yanımdaydı annemde yanımdaydı laf açıldı anneme dedimki anne şu yapışmaz kızartma tavalarından karnıyarık pilav tencerisi falanda almamız lazım kardeşime dedim
kayınvalde ordan hemen lafa giriyo gerek yok öyle herşey alınırmıymış ne gerek varmış ben hep aldım başkalarına dağıttım
diyorumki bu kardfeşimin çeyizi sizle alakası yok ister ben alırım ister kendi kime ne çeyiz sonuçta yapabildiğimiz kadar yapıcaz kadın yok herşey dört dörtlük olmaz
yaa altı üstü tencere hem ona noluyoki anlamadım onun lafını bile etmiş ablası tencere tava istiyo demiş
kızlar bi akıl verin nolcak şimdi o kadar sinirliyimki kardeşim çok üzülüyo
benim kardeşimin temmuzun 9 unda nişanı olucak
dün nişan da yapılcakları istenecek altınları konuşmak için kardeşimin kayınvaldesiyle bir araya geldik
kızlar kadın hiç bi şeyin oluruna gitmiyo
herşeye gerek yok evlendikten sonrada yapılır önemli değil diyo ama nişanda benim akrabalaım neyle buraya gelicek diyede sormaktan geri kalmıyo
bizim bu işe canımız çok sıkıldı
dün bizim arkamızdan oğlunu baya bi doldurmuş
kızlar benim kardeşimin yazlık bi evi var kardeşim hemşire maaşı var sigortası var
oğlanın evi yok hiç bişeyi yok bi maaşı var
biz bu halde bile herşey güzel olsun dedik masraf etmeye hazırdık
gel görki oğlanın anası hiç oluruna gitmiyo
istediğimiz bişeyde yok hani bişeyler istesek dicemki durumları belli güçleri yetmiyo ama genede üç aşşa beş yukarı bi orta yol bulurduk
kadın 4 tane bilezik takıcakmış düğün ve nişanda toplam
bende dedimki biz 8 düşünüyoduk ama neyse o zaman 6 olsun kadın itiraz ediyo
bende oğluyla konuştum tamam dedi oğlu ama eve gidince oğlunu çok fena doldurmuş
kardeşiminde üzülmesini istemiyorum napmak lazım bilemedim ufak tefek detayları bile kadın çok görüyo
siz de nasıl oldu acaba hiç bişey dememekmi lazım
öylede olmazki kardeşime verilen değer bu muymuş
kayın valde yanımdaydı annemde yanımdaydı laf açıldı anneme dedimki anne şu yapışmaz kızartma tavalarından karnıyarık pilav tencerisi falanda almamız lazım kardeşime dedim
kayınvalde ordan hemen lafa giriyo gerek yok öyle herşey alınırmıymış ne gerek varmış ben hep aldım başkalarına dağıttım
diyorumki bu kardfeşimin çeyizi sizle alakası yok ister ben alırım ister kendi kime ne çeyiz sonuçta yapabildiğimiz kadar yapıcaz kadın yok herşey dört dörtlük olmaz
yaa altı üstü tencere hem ona noluyoki anlamadım onun lafını bile etmiş ablası tencere tava istiyo demiş
kızlar bi akıl verin nolcak şimdi o kadar sinirliyimki kardeşim çok üzülüyo