• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Kardeşimin Evi "

brcbyl

Hesabı 2 kişi kullanıyor.
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
470
4
116
Erzurum
MUTFAK

DW3lI.jpg

PCzbS.jpg

bew8.jpg

q8Jt9.jpg

BpaIl.jpg

PCHMF.jpg

L9kFZ.jpg

F4iwD.jpg

OTURMA ODASI VE ANTRE

gLCOX.jpg

NwZlK.jpg

oIKz.jpg

suAfn.jpg

ZhPO9.jpg

85XJ.jpg

yHTZm.jpg

hzw.jpg

AlHy.jpg

hzJol.jpg

SALON

wpJVc.jpg

WcTE7.jpg

fdeaJ.jpg

jwIxz.jpg

o8ujf.jpg

OhngB.jpg

JD3Bf.jpg

l3U0.jpg

YATAK ODASI

gAPxT.jpg

z81Et.jpg

E7MAX.jpg

B38wU.jpg

BEBEK ODASI

zRlL.jpg

xbkPz.jpg

vPh9d.jpg

FrAkT.jpg

ukV7.jpg

ilNZ.jpg

69Nhb.jpg

Y O R U M L A R I N I Z I B E K L İ Y O R U M :kkk:

Son düzenleme:
Merhaba yarim saattir yuklemedi böyle olursa bu sayfaya kimse bakmaz sıkılır cikar

Bütün resimler konuyu açar açmaz yükleniyor. Anlamadım doğrusu. Küçük haliyle de yüklemeye çalışırım.
:52:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kardeşinize. Oturma odasındaki halıyı (köşe koltuğun önündeki) nereden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim acaba, aynı bunun gibi bişey çok aradım ama bulamadım, şimdi içime sinmeyen bir halı aldım malesef.

Allah ağız tadıyla oturtsun çok beğendim evinizi aksesuarlarda güzel seçimler olmuş :16:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kardeşinize. Oturma odasındaki halıyı (köşe koltuğun önündeki) nereden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim acaba, aynı bunun gibi bişey çok aradım ama bulamadım, şimdi içime sinmeyen bir halı aldım malesef.

Amin Allah razı olsun. Saray Halı (AVANOS) 567 Tl idi sanırım. Oymalı bir halı olmasına rağmen temizliği çok kolay tavsiye ederim.

Allah ağız tadıyla oturtsun çok beğendim evinizi aksesuarlarda güzel seçimler olmuş :16:

Amin sağol canım. :42:

Amin Allah razı olsun. Saray Halı (AVANOS) 567 Tl idi sanırım. Oymalı bir halı olmasına rağmen temizliği çok kolay tavsiye ederim.

İşte tam da böyle arıyordum ama bulamayıp başka aldım, kısmet değilmiş. Benim de bi tane oymalı var temizliğin kolaylığını ondan biliyorum. Güle güle kullanın :)

İşte tam da böyle arıyordum ama bulamayıp başka aldım, kısmet değilmiş. Benim de bi tane oymalı var temizliğin kolaylığını ondan biliyorum. Güle güle kullanın :)

Teşekkür ederim sağol canım. Allah herkese huzurla oturmayı nasip etsin inşallah. Ben oymalıları pek kullanışlı bulmuyorum ama bu halıyı çok beğendik.

halıların ve aksesuarların seçimine bayıldım :) çocuk odası da çok cici olmuş. Genel olarak ferah bir ev. güle güle otursun kardeşiniz. Çok beğendim :)

ayyyyy cok güzel bebek odası falan agız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim:nazar::emir_bebek:

halıların ve aksesuarların seçimine bayıldım :) çocuk odası da çok cici olmuş. Genel olarak ferah bir ev. güle güle otursun kardeşiniz. Çok beğendim :)

Teşekkürler (.

ayyyyy cok güzel bebek odası falan agız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim:nazar::emir_bebek:

(. amin allah razı olsun. Rabbim herkese nasip etsin.

:54:

resimleri tam açamadım ama baktığım kadarıyla iç dekorasyonu çok farklı geldi :31: o mantar panoya benzeyen alçı çerçeveli şeyler neden yapılmış, kaç senelik bir bina?
nev-i şahsına münhasır bir ev iç yapı olarak. ben beğendim tarzı.
mutlu mutlu otursunlar evlerinde.
Allah huzur versin, aradığımız bu :31::16:

resimleri tam açamadım ama baktığım kadarıyla iç dekorasyonu çok farklı geldi :31: o mantar panoya benzeyen alçı çerçeveli şeyler neden yapılmış, kaç senelik bir bina?
nev-i şahsına münhasır bir ev iç yapı olarak. ben beğendim tarzı.
mutlu mutlu otursunlar evlerinde.
Allah huzur versin, aradığımız bu :31::16:

Amin evet en önemlisi o... Alçıdan yapılmış o çerçeveler. 15 20 senelik bina. Apar topar ev bulmak zorunda kaldığımız için bu satılık daire rastladı.:54:

Çok hoş canım rabbim geçim versin en güzeli de bebiş odası :)

Back
X