Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke fotoğrafları küçültüp koysaydın canım..
hala yükleniyor fotoğraflar..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kardeşinize. Oturma odasındaki halıyı (köşe koltuğun önündeki) nereden ve kaça aldığını öğrenebilir miyim acaba, aynı bunun gibi bişey çok aradım ama bulamadım, şimdi içime sinmeyen bir halı aldım malesef.
Allah ağız tadıyla oturtsun çok beğendim evinizi aksesuarlarda güzel seçimler olmuş![]()
Amin Allah razı olsun. Saray Halı (AVANOS) 567 Tl idi sanırım. Oymalı bir halı olmasına rağmen temizliği çok kolay tavsiye ederim.
İşte tam da böyle arıyordum ama bulamayıp başka aldım, kısmet değilmiş. Benim de bi tane oymalı var temizliğin kolaylığını ondan biliyorum. Güle güle kullanın :)
halıların ve aksesuarların seçimine bayıldım :) çocuk odası da çok cici olmuş. Genel olarak ferah bir ev. güle güle otursun kardeşiniz. Çok beğendim :)
ayyyyy cok güzel bebek odası falan agız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim![]()
resimleri tam açamadım ama baktığım kadarıyla iç dekorasyonu çok farklı geldio mantar panoya benzeyen alçı çerçeveli şeyler neden yapılmış, kaç senelik bir bina?
nev-i şahsına münhasır bir ev iç yapı olarak. ben beğendim tarzı.
mutlu mutlu otursunlar evlerinde.
Allah huzur versin, aradığımız bu![]()