kardeşimin düğününde abiye giymem şart mı?

Sade ama kaliteli günlük bir takımı, takiyla ayakkabıyla öyle bir coşturabilirsiniz ki abiyeye 50 basar, ama sıradan bir abiyeden pahalıya mal olursecim sizin

ben de abiye hiç sevmem. Sevmediğim için de üzerimde emanetmiş gibi durur. Belli ederim yani. Zarif, şık bir elbise giymek daha mantıklı geldi.

Kardeşimin nişanı var böyle bişey giysem nasıl olur sizce köyde olacak Nisan .
Eski konuyu hortlatmışsınız ama denk gelmişken yazayım bende sevmedim. O dekolte kapatan transparan kumaş çok belli kalitesiz gösteriyor. Bi de göğsün üstündeki çiçekli kısmı hiç sevmedim. Üstü de bol size tadilat görmesi lazım o elbisenin ve kemer ucuz göstermiş. Ama maşallah fiziğiniz güzel bu kalıp bir elbiseyi rahatlıkla kaldırırsınız.

Ben kardeşlerimin düğününde abiye giymedim ama abiyeye kırk basacak şıklıkta elbiseler giydim hep.
Yani kardeş düğününe herzaman kullanılabilecek dolapta dursun tarzı birşey ben olsam giymezdim.
Abiye olmayacaksa bile özenli, farklı ve şık olmalı.

İçinizden nasıl geliyorsa, nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin. Şık olmak için abiye giymek gerekmiyor. Çok sık sade elbiseler var. Ben de sizin gibiyim. Hiç kimse için de tarzımı değiştiremem.Kendi nişanımda, kınamda bile abiye giyinmedim. Bana çok fazla, abartı gelir. Normalde Kılık kıyafete çok düşkünümdür. Çok da para harcarım. Ama ne istersen onu giyerim. İnsan kendine neyi yakıştırıyorsa onu giymeli.

Ne ıstersen onu giy