- 5 Ekim 2020
- 13.446
- 35.919
- 548
- 36
- Konu Sahibi lilith2013
-
Göğüs kısmını sevemedim.
Elbiseyi beğenmedim.
Eski konuyu hortlatmışsınız ama denk gelmişken yazayım bende sevmedim. O dekolte kapatan transparan kumaş çok belli kalitesiz gösteriyor. Bi de göğsün üstündeki çiçekli kısmı hiç sevmedim. Üstü de bol size tadilat görmesi lazım o elbisenin ve kemer ucuz göstermiş. Ama maşallah fiziğiniz güzel bu kalıp bir elbiseyi rahatlıkla kaldırırsınız.Kardeşimin nişanı var böyle bişey giysem nasıl olur sizce köyde olacak Nisan .
Yeni konu mu açsaydın ki keşke hani ücretlide değil konu açmak amaKardeşimin nişanı var böyle bişey giysem nasıl olur sizce köyde olacak Nisan .
İçinizden nasıl geliyorsa, nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin. Şık olmak için abiye giymek gerekmiyor. Çok sık sade elbiseler var. Ben de sizin gibiyim. Hiç kimse için de tarzımı değiştiremem.Kendi nişanımda, kınamda bile abiye giyinmedim. Bana çok fazla, abartı gelir. Normalde Kılık kıyafete çok düşkünümdür. Çok da para harcarım. Ama ne istersen onu giyerim. İnsan kendine neyi yakıştırıyorsa onu giymeli.bi fikir danışayım dedim..eğer abiye giymezsem onu önemsememiş mi olurum?..şimdiye kadar hiç abiye giymedim ve abiyeden ölesiye nefret ediyorum.sadece şık bir elbise giysem olur mu?şu an ev kredisi ödüyorum en dandik abiyeler 300 tl..halbuki aynı paraya çok güzel elbiseler var..bir daha giyilmeyecek bir elbiseye dünyanın parasını vermeli miyim? şık olmak adına giyilen bu elbiseler kesinlikle şık da değil bana göre..pullar,taşlar,zerafetten uzak kumaş kıvrımları ve uzantıları..abiye giymeyeceğimi söyleyince herkes ayıplıyor..kızkardeşine önem vermiyor musun diye? kızkardeşim bile bozuluyor...diğer davetliler de elbise giyer ,farkın olmayacak mı diyor...şu an 1 liranın hesabını yapıyorum borç yüzünden...gündelik davetlerde de giyeceğim taşı, pulu, çiçeği, böcüğü olmayan bir elbise istiyorum ama bilemiyorum haksızlık mı ediyorum ki...abiyeler de abiye olsa..anca dolap bekçisi..
Hiç kimse hiç bir yerde giymemeli bu elbiseyi. Ayrıca siz değilseniz bu kişi, fotoğrafı kaldırın bence.
Ne ıstersen onu giybi fikir danışayım dedim..eğer abiye giymezsem onu önemsememiş mi olurum?..şimdiye kadar hiç abiye giymedim ve abiyeden ölesiye nefret ediyorum.sadece şık bir elbise giysem olur mu?şu an ev kredisi ödüyorum en dandik abiyeler 300 tl..halbuki aynı paraya çok güzel elbiseler var..bir daha giyilmeyecek bir elbiseye dünyanın parasını vermeli miyim? şık olmak adına giyilen bu elbiseler kesinlikle şık da değil bana göre..pullar,taşlar,zerafetten uzak kumaş kıvrımları ve uzantıları..abiye giymeyeceğimi söyleyince herkes ayıplıyor..kızkardeşine önem vermiyor musun diye? kızkardeşim bile bozuluyor...diğer davetliler de elbise giyer ,farkın olmayacak mı diyor...şu an 1 liranın hesabını yapıyorum borç yüzünden...gündelik davetlerde de giyeceğim taşı, pulu, çiçeği, böcüğü olmayan bir elbise istiyorum ama bilemiyorum haksızlık mı ediyorum ki...abiyeler de abiye olsa..anca dolap bekçisi..
Bdvde isler kesatŞu konuları neden hortlatiyorsunuz ya
Eğer bişey varsa yeni konu açın
Hayir birde konuyu hortlatan arkadaş resmini koymuş aradan yıllar geçecek nasıl silerim diye pişman olacak al sana bdv Lik konuBdvde isler kesat
Konu yok konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?