• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin düğününde abiye giymem şart mı?

kardeşimin düğününde bende abiye giymedim sade ve bence şık bir kıyafet giydim ama birkaç yakınım niye elbise giymedin dediler insanlarımız neden bu kadar gösteriş budalası olmuş anlamıyorum ki:19:bende dünya kadar parayı bir daha giyemeyeceğim bir kıyafete vermek istemem kimseyi umursama kendin için doğru olanı yap:31:

Hiç tarzım değil.birçoğu basit duruyor.şık olalım derken pek çok insan hediye paketi gibi görünüyor.
tabi çok şık abiyeler de var ama dediğim gibi benim tarzım değil.
kimsenin de giymek zorunda olduğunu düşünmüyorum.kardeşlerim henüz evlenmedi ama evlenseler de abiye almam.

Kardeşinin düğününde abiye giyme zorunluluğu yok , siyah şık bir elbise de olabilir :34:

Ama kendi nişan , kına vs. törenlerinde giymelisin :1:

Son düzenleme:
Avm'lerde 100 TL'ye bile abiye elbise bulabilirsin. Ben yerinizde olsam abiye giyerdim kaç kere evleniyor ki kardeşiniz? Abiye şıklıktır, özel günlerde giyilir.

Son düzenleme:
canım şimdi tabiki bi farkın olsun olması lazım ne yala söylyim ama direk abiye almak zorunda değilsinmesela söyle düz bi elbise ol barıl barıl bol uzun zincirli bi aksesur al bi kaç parça sonra onu kullanmazsın yada ayrı ayrı kullanırsın. yada çok şık hafif parıltılı bi şal al onu tak çok güzel küpeler tak tamam işte ama öle gündelik elbiseyle gitme sakın bak bencede iksinin arası çözümler bul canım bence kardeşinide üzme en güzel gününde herşey onun istediği gib olsun imkan dahilinde =))) ama bende sonradn giyebileceğin bi şeyler alma taraftarıyım bol şans =))))))

canım şimdi tabiki bi farkın olsun olması lazım ne yala söylyim ama direk abiye almak zorunda değilsinmesela söyle düz bi elbise ol barıl barıl bol uzun zincirli bi aksesur al bi kaç parça sonra onu kullanmazsın yada ayrı ayrı kullanırsın. yada çok şık hafif parıltılı bi şal al onu tak çok güzel küpeler tak tamam işte ama öle gündelik elbiseyle gitme sakın bak bencede iksinin arası çözümler bul canım bence kardeşinide üzme en güzel gününde herşey onun istediği gib olsun imkan dahilinde =))) ama bende sonradn giyebileceğin bi şeyler alma taraftarıyım bol şans =))))))
Feyza yazdıgın konuların tarihlerine bakıver. Konu 2012 den yahu.
Bugun hortlattıgın 2. Konu bu. Fazlası varsa bilemem.

tamamen senin gibi düşünğyorum kişiye özel kaliteli bir abiye olmadıktan sonra bence büyük risk üstelik piyasada satıların cogu avam ve kalitesiz ( ama hepsine haksızlık yapmayayım tabi )

abiye görüntüsü verilmis bir elbise secersin takıyı gösterişli kullanırsın

outlet magazalara bak koton -mango vs gibi abiyemsi kıyafetler var hatta gecen sene bir arkadasım komik bir rakama 15-45 gibi birseydi korondan abiye almıstı ve tası pulu falan yerinde cok zarifti

mesela uzun sıfon sıyah bir elbise bile işini gorur

herkes son gunlerde avartıyı seviyor takılma birde düğün yeride önemli ama zaten artık günlük elbiseler bile abiye kıvamında iyi arastırmayla hem gınlune hem butcene hemde yakınlarının şstegine uygun bir elbise bulabilirsin

birde kiralama geldi aklıma ama bilgim yok konuda fazla

konu eski olduğu ve bildirim yapıldığı için kapatıyorum. eski konuları güncellememeye dikkat edelim lütfen

IMG-20210826-WA0008.jpg

bi fikir danışayım dedim..eğer abiye giymezsem onu önemsememiş mi olurum?..şimdiye kadar hiç abiye giymedim ve abiyeden ölesiye nefret ediyorum.sadece şık bir elbise giysem olur mu?şu an ev kredisi ödüyorum en dandik abiyeler 300 tl..halbuki aynı paraya çok güzel elbiseler var..bir daha giyilmeyecek bir elbiseye dünyanın parasını vermeli miyim? şık olmak adına giyilen bu elbiseler kesinlikle şık da değil bana göre..pullar,taşlar,zerafetten uzak kumaş kıvrımları ve uzantıları..abiye giymeyeceğimi söyleyince herkes ayıplıyor..kızkardeşine önem vermiyor musun diye? kızkardeşim bile bozuluyor...diğer davetliler de elbise giyer ,farkın olmayacak mı diyor...şu an 1 liranın hesabını yapıyorum borç yüzünden...gündelik davetlerde de giyeceğim taşı, pulu, çiçeği, böcüğü olmayan bir elbise istiyorum ama bilemiyorum haksızlık mı ediyorum ki...abiyeler de abiye olsa..anca dolap bekçisi..
cevap veriyorum evet abiye giymen şart.Dağılabilirz bence:)

bi fikir danışayım dedim..eğer abiye giymezsem onu önemsememiş mi olurum?..şimdiye kadar hiç abiye giymedim ve abiyeden ölesiye nefret ediyorum.sadece şık bir elbise giysem olur mu?şu an ev kredisi ödüyorum en dandik abiyeler 300 tl..halbuki aynı paraya çok güzel elbiseler var..bir daha giyilmeyecek bir elbiseye dünyanın parasını vermeli miyim? şık olmak adına giyilen bu elbiseler kesinlikle şık da değil bana göre..pullar,taşlar,zerafetten uzak kumaş kıvrımları ve uzantıları..abiye giymeyeceğimi söyleyince herkes ayıplıyor..kızkardeşine önem vermiyor musun diye? kızkardeşim bile bozuluyor...diğer davetliler de elbise giyer ,farkın olmayacak mı diyor...şu an 1 liranın hesabını yapıyorum borç yüzünden...gündelik davetlerde de giyeceğim taşı, pulu, çiçeği, böcüğü olmayan bir elbise istiyorum ama bilemiyorum haksızlık mı ediyorum ki...abiyeler de abiye olsa..anca dolap bekçisi..
Ben ablamın düğününde sade bir elbise giydim. Cokta güzel oldu. Hatta eşimin ve benim toplamda 4 kardeşin düğününe gittik hic birinde abiye giymedim. Şık bir elbise giydim gittim. Hatta birinin nisaninda güzel bir etek gömlek giymistim