• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimi evlendirmek yuvasını kurmak istiyorum..

canımsın benim.Allah senden razı olsun kardeşini bu kadar sahiplendiğin için.ciğer işte değilmi?çok çok iyisin.kalbine göre versin. tez zamanda çok iyi huylu bir gelininiz olsun inşallah.

Pea çok sağol canımm..aminnn inşlhh dualarını esirgeme emi:)))

allahım mutluluklar versin kardeşine.gönlünüze,ailenize yakışır,sizleri seven,sayan anlayan güzel insanlarla karşılaştırır inşallah yüce rabbim.gülen yüzünüz hiç solmasın.

Sevdacım çok sağol canım teşekkür ederim..inşlh sizin dualarınızla hayırlı bi gelin sahibi olucaz sankii:)))
çok öptüm canım

................................................................................

kardeşin için negüzel adımlar atmısın elosa seni candan tebrik etim aile olmak ayrı duygu ve minetir arkdaşlrdan dostlardan hep önce ailemiz eşimiz gelir kardeşine geçmiş olsun

ama okulu bitirmiş ehliyete başlamış bunalr güzel adımlar inş temiz ona uyugun kalbine göre bir eşde bulup aile olurlar dua edicem....................

kardeşin için negüzel adımlar atmısın elosa seni candan tebrik etim aile olmak ayrı duygu ve minetir arkdaşlrdan dostlardan hep önce ailemiz eşimiz gelir kardeşine geçmiş olsun

ama okulu bitirmiş ehliyete başlamış bunalr güzel adımlar inş temiz ona uyugun kalbine göre bir eşde bulup aile olurlar dua edicem....................

canım ççok teşekkür ederim..evet apayrı hele ki tek kardeşim olunca tadı daha başka...dünya bir yana ailem bir yana..Allahım başımdan eksik etmesin hiçbirini inşallah..
bak yeni konum var istersen bi göz at canım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...m-yardim-istiyorum-kizlar-6.html#post24006512

Back
X