Kardeşime şizofreni ve epiletik kişilik bozukluğu tanısı kondu :(

Bu ayeti hatırlamaya calısıyordum hep aklımın bir kosesinde. cok sagolun yazdıgınız icin
konuya bakmaya gelmistim oysa. nerden nereye iste..

Arayıp görüşmene çok sevindim, inşallah sizlere de kardeşine de yararlı olur.

Dernek de çalışan eğitmenler gönüllü hizmet veriyorlar, elleri öpülesi nadir insanlardan. Çok da anlayışlılar, hoşgörülüler.
Yakınlarımıza bizler bile bazen tahammülsüz kalırken dernek de çalışanların özverili hizmetleri ibret verici.

gerçekten şahısların ağzından yazılmış hikayeleri okuyorum inanılır gibi değil.dahada kötüleri varmış

gerçekten şahısların ağzından yazılmış hikayeleri okuyorum inanılır gibi değil.dahada kötüleri varmış

Engelliler.Biz Platformu. Link, engelli arkadaşların genel paylaşım forumu. Aynı zamanda bilgilendirici de. Yaşanan imkânsızlıklar, devletin sağladığı imkânlar paylaşılıyor, keza moderatör arkadaşlar da yardımcı oluyorlar.
Bu forumu okurken düğüm düğüm oluyorum cubish, defalarca şükrediyorum. Allah'ım kimseyi sağlık ile imtihan etme diye dua ediyorum.

Allah geçekten kimseyi sınamasın böyle hastalıklarla.Başına gelen herkesede bol bol sabır versin inşallah

Allah yardımcınız olsun inş. Rabbim bi kaza bela sıkıntı göstermesin sizlere.. kardeşlerinize acil şifalar diliyorum.. Allahım şaşırtıp yanlışa düşürmesin korusun inş. sizleri ve onları acılarınızı ve endişelerinizi yürekten paylaşıyorum.

Ben bu konuda bir kitap okumuştum. Oğlu şizofreni hastası olan bir anne yazmış yaşadıklarını. Kitabın adı "18 Yaşında Uyudun 29 Yaşında Uyandın Oğlum", oğlu sonunda iyileşmiş. İnşaallah sizin hastalarınız da yakında şifa bulurlar.

bu durumu yaşayan yakınları olanlara geçmiş olsun diyorum
yazıları okudum ve çok üzüldüm
allah kimseye yaşatmasın inş...

hafta sonu bir alışveriş merkezindeydik
bir kız tekerlekli sandalyedeki abisini ittiriyordu
yanımdan geçerken çocuk eliyle bana yumruk attı ama şaşırdım ve inanın çok korktum
eşimle oğlum diğer reyondaydı ve gördüğünde sinirli çocun yanına geldi
kardeşi rahatsız deyince eşim birşey demedi
ama durumlarına çokk üzüldüm(
en başı sağlık derler ya ne kadar doğru......

tandığım birisi şizofren biriyle beraber kalıyor..kadıncağız 70 küsür yaşında zaten kendine zor bakıyor, oğlu şizofren o da 47 yaşında..saldırgan , zaman zaman annesine saldırıyor , vuruyor, küfürler ediyor, devamlı kendi kendine hiç durmadan konuşuyor..ilaç kullanıyor, doktora gitse maaş bağlıyacaklar bu şekilde pahalı ilaçları var onları alabilecek ama kesinlikle doktora gitmeye yanaşmıyor..

anne bu şekilde hayatını çok zor devam ettirebiliyor, ne yapılabilir acaba ?
oğlu kliniğe yatırılabilir mi ? bir telefonla hemen gelip alırlar mı oğlunu ?
nereyi kimi aramak gerek , bilgi verebilir misiniz acaba ?

Bi mübarekten dua alın kardeş siz..Maneviyatla ilgili oluyor bu tip durumlar..(Kendimden biliyorum) Psikolojik tedaviyede devam edin inşaallah

muthıssınız kızlarr buna benzer ıkı uclu major depresıf yakınım varr allah hepsıne kol kanat gersın bıde onlara cocuk gıbı dvrnamayın cok kırılıyolar hastalıklarını ıse yuzune vurmayın hıssettırmeyın bılee allah sıfanızı versın

evet durumu kötü olduğuiçin yatırılabilr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…