Arkadaşım bana bu ayeti yazdığında okuğum zaman içim çok rahatlamıştı..."Sizi biraz korku, biraz açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz eksiltme ile yıpratıcı bir imtihandan geçiririz; bundan kaçış olmaz. Sen sabredenlere müjde ver."... Allah yardımcınız olsun,kurban olduğum allah şifa versin..
çok geçmiş olsun canım. ilaçlarını mutlaka takipe alın,içip içmediğini ..benim babam şizofrendi, şizofrenle yaşamak çok zordur bilirim, ilaçlarını düzenli kullanıyor ise zamanla halisülasyonları azalacaktır, saldırganlığıda..eğerki arttığı dönemlerde tekrar mutlaka doktora götürün bazen ilaçların değişmesi veya ekleme yapılması gerekebilir.
çok saol.babanın çevreye zarar verdiği oluyormuydu?
ben küçükken annemi döverdi, etraftaki eşyaları fırlatırdı, hatta bıçakları saklardık. Olmadı kendini yerden yere atardı,. Çok şükür büyük bişey olmadı ama o dönemlerde ilaçlarını içmiyormuştu, sonra ilaçlarını aldıkça düzeldi zamanla sessizleşti, kabuğuna çekilmişti, soyutlamıştı hayatan kendini..
aynı şekilde bizde bütün bıcakları falan sakladık.ama bahçede oynayan çocukların seslerinin sinirini bozduğunu falan söylüyor.bizden geçtim başkalarına zarar veririmi diye tedirgin oluyorum
Allah korusun, ama siz yinede komşularınızı uyarın çocuklarını dışarıya pek salmasınlar yada sizin bahçeye. Dediğim gibi ilaçlarını düzenli kullanırsa zamanla saldırganlığı geçiyor, babam yaşlandıkça iyice kabuğuna çekilmişti. Allah yardımcınız olsun zor bir durum..
herkesin haberi var zaten ister istemez oluyo çünkü..Allah inşallah hepimizin yardımcısı olur
aminn canım..zamanla saldırganlığı gececektir, biraz sabretmeniz lazım..acil şifalar..
arkadaşlar psikoz hastam var benimde ankarada önerebileceğiniz dr varmı lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?