• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları kardeşime lise 2 için kaynak kitap arıyorum (öneride bulunurmusunuz?)

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kardeşim anadolu lisesinde 2. sınıf öğrencisi. alanı tm.

kaynak kitap almak istiyorum kendisine ama ne alacağımı bilemedim..

forumun liseli çıtırları bana öneride bulunabilir mi? :))

mat ve geo için tümay öneririm kırtasiyeye sorarsan geometri dünyamız ve matematik dünyamız diye L2 konularını kapsayanları verir sana edebiyat ve coğrafyayı bilemiycem sayısalcıyım ben yerimseniben

Ben de Matematik öğretmeniyim canım. Öğrencilerime açıklamalı anlatımlı birey yayınlarını öneriyorum ve derslerde bu kitap öncelikli olmak üzere yanında güvender serisi ile tamamlıyorum. Gerçekten başarılı kitaplar.

Ben de Matematik öğretmeniyim canım. Öğrencilerime açıklamalı anlatımlı birey yayınlarını öneriyorum ve derslerde bu kitap öncelikli olmak üzere yanında güvender serisi ile tamamlıyorum. Gerçekten başarılı kitaplar.

size katılıyorum birey zorlar ama iyidir.onun dışında türkçe-edebiyatta iyi bi seviyedeyse zafer yayınları olabilir,sınav yayınlarının da dergileri iyidir.3senedir dersanemin kaynağı olduğu için kullanıyorum gittikçe kendini geliştiren bir yayın..

anadolu lisesi lise 2 deyim alanım tm =)
tarih-coğrafya güvender konu anlatımlı derim
ayrıca dil anlatım-edebiyat ikisi bir arada gene güvenderin var..
matematik fem,karekök ya da final olabilir
geometri zambak olabilir ...

ben böyle aldım çünkü
ama eğer alacaksanız en iyi yayınlar bence:final,formül,fem,zambak,güvender,zafer,karekök....

geometri-fem(soruları çok kaliteli)
edebiyat-zafer(konu anlatımı müthiş)
mat2-fem(konu anlatımı ve soru bankası çok iyi)
tarih-celal aydın(konu anlatımı doyurucudur)
coğrafya-(femin sözel grubu için olanını alsın. lise boyu başka konu anlatımı almasına gerek kalmaz.ihtiyacımız olan bilgiyi sunuyor)
ayrıca tm ise femin edebiyat el kitabını tavsiye ederim.lise2de almıştım ve lise2-3-4 hep dolmuşta otobüste okul yazılılarına çalışırken okudum.akılda kalması açısından çok faydalı)

Asla güvender alma ve aldırtma beni dinle sen bende lise 2 yim benimde bölümüm tm.Geçen sene bit hata yaptık güvender aldık ama almaz olaydım.O ne biçim anlatımdır neyse bu sene öğretmenler zaferin soru bankasını önerdi aldık bunlar iyi.Ama femi tek geçerim

Hıım birde yazmayı unutmuşum hocalar derste esenden çok yararlanıyor henüz bakma fırsatım olmadı ama okuldaki matematik hocalarının elinde hep esen bilgin olsun konu anlatımlılarda esen iyi sanırım.

Back