Kardeşim'e Doğum Günü Hediyemi Nasıl Vericem ? fikirlerinize ihtiyacım var.

foreverlove

Hadi beni aşka inandır..!
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
377
3
318
İstanbul
Merhabalar. benım erkek kardeşim yarın 18 yaşına girecek. Benden başka kimsesi de yok. Anne babamızı kaybettik biz.

Kendisi çok zor beğenir bu yuzden ona hediyemi nakit olarak vericem. yarın onun için doğum gunu partisi vericem. ama parayı öle nasıl vereyım..nasıl vereceğimi şaşırdım valla. Şık bi hareketle olsun istiyorum..

bi arkadaşım boynuna kurdele takalım takı gibi tak dedi :)

bilemiyorum çözse çözse kk daki kızlar bu işi çözer dedim .Haydi kızlarr fazla vaktim yokk, yaratıcı fikirlerinizi heyecanla bekliyorum..

Merhabalar. benım erkek kardeşim yarın 18 yaşına girecek. Benden başka kimsesi de yok. Anne babamızı kaybettik biz.

Kendisi çok zor beğenir bu yuzden ona hediyemi nakit olarak vericem. yarın onun için doğum gunu partisi vericem. ama parayı öle nasıl vereyım..nasıl vereceğimi şaşırdım valla. Şık bi hareketle olsun istiyorum..

bi arkadaşım boynuna kurdele takalım takı gibi tak dedi :)

bilemiyorum çözse çözse kk daki kızlar bu işi çözer dedim .Haydi kızlarr fazla vaktim yokk, yaratıcı fikirlerinizi heyecanla bekliyorum..

Allah sizin yardımcınız olsun , onların da mekanı cennet olsun...

Ne güzel düşünmüşsün, kardeşin senin gibi bi ablası oldugu için çok şanslı mutlu yaşlara inşallah...

Bence güzel bi kutuda verebilirsin, hediye paketi yaptır. Üzerine de '' yalnız kaldığında aç bak '' gibi bişeyler yazdır :)

Back